Įkraunama...
Įkraunama...

Darbo paieškos, patarimai

QUOTE(jamaikka @ 2012 08 29, 21:44)
Gal kas turite atsiliepimu apie cili pica?

Kokioms pareigoms? Kiek skelbimų mačiau, vos 850 - 1000 lt atlyginimai, vien tas atbaidytų doh.gif
Atsakyti
QUOTE(abiga @ 2012 08 29, 22:42)
Kokioms pareigoms? Kiek skelbimų mačiau, vos 850 - 1000 lt atlyginimai, vien tas atbaidytų doh.gif

Vadybininkes
Atsakyti
Buvau pokalbyje Senukuos. Labai keistas pokalbis man pasirodė tuo, kad nei vieno gero žodžio apie Senukus taip ir neišgirdau. Tik kaip pas juos sunku dirbti 12val. ir kokia maža alga ohmy.gif Na suprantu normalu išvardinti darbo minusus, sunkumus... Bet neįvardinti kodėl pas juos dirbti gerai? g.gif g.gif g.gif P.S. Visiškai skyrės nuo pirmojo darbo pokalbio... Ten tai vien gražiom spalvom piešė.
Šiuo metu dar esu išsiuntus CV į Kraft Foods. smile.gif Ką žinote apie darbą šitoj saldžioj įmonėj?Pakavime? 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AniMi: 30 rugpjūčio 2012 - 11:42
QUOTE(AniMi @ 2012 08 30, 11:40)
Buvau pokalbyje Senukuos.  Labai keistas pokalbis man pasirodė tuo, kad nei vieno gero žodžio apie Senukus taip ir neišgirdau. Tik kaip pas juos sunku dirbti 12val. ir kokia maža alga ohmy.gif Na suprantu normalu išvardinti darbo minusus, sunkumus... Bet neįvardinti kodėl pas juos dirbti gerai? g.gif  g.gif  g.gif P.S. Visiškai skyrės nuo pirmojo darbo pokalbio... Ten tai vien gražiom spalvom piešė.
Šiuo metu dar esu išsiuntus CV į Kraft Foods. smile.gif  Ką žinote apie darbą šitoj saldžioj įmonėj?Pakavime? 4u.gif

Tai į Senukus nepriėmė? Ar patys atbaidė tuo negatyvumu?
Papildyta:
Aš dar turiu klausimą... Po darbo pokalbio pasako, kad su atrinktais kandidatais susisieks kitą savaitę. Ar reikia pačiai paskambinti (jei niekas nesusisiekia) ir paklausti, kaip vyksta atranka ir pan.?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Paranoia: 30 rugpjūčio 2012 - 12:28
Sakė tipo paskambins. Bet aš ten neičiau, nes atbaidė. Plius skambino iš Kraft Foods. Bandysiu laimę ten, jei seksis gal ir ilgėliau užsiliksiu ten. Saldainiukus fasuoti. Sakė apmokins. Keista tik, akd priėmė vos ne per telefoną lotuliukas.gif Matyt degant reik žmogaus blink.gif Ai kaip bus taip bus, sakiau mėginsiu per galvą neduos!
Atsakyti
Tai aišku bandyk mirksiukas.gif
Atsakyti
Man rodos geriau ne senukai ax.gif Skambino laabai maloni mergina. smile.gif Beje gal žinot jeigu ką kur už lt pasidaryt medicininę knygelę Kaune? Jei man nepavyks poliklinikoje doh.gif
Atsakyti
QUOTE(AniMi @ 2012 08 30, 14:03)
Man rodos geriau ne senukai ax.gif Skambino laabai maloni mergina.  smile.gif Beje gal žinot jeigu ką kur už lt pasidaryt medicininę knygelę Kaune? Jei man nepavyks poliklinikoje  doh.gif

Aš neseniai buvau Kraft Foods pokalby, bet dėl kitokios pozicijos. Irgi skambino labai maloni mergina iš HR skyriaus. Gaila, kad ne ji į darbą priiminėja. biggrin.gif
Atsakyti
o ka nemaloni priimineja??? man liepe visus dok. atsivest ir med pasidaryt jau o_O
Atsakyti
Ne, viskas ten gerai su jais. Čia aš šiaip su nuoskauda kalbu, nes labai tos pozicijos norėjau, bet aš jiems tikriausiai nepatikau. Tiksliau aš nelabai suprantu, kodėl jie mane ten apksritai kvietėsi į pokalbį.
Atsakyti
o kokia pozicija?wink.gif matai mane be pokalbio priime biggrin.gif gal niekas ten dirbt nenori?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AniMi: 30 rugpjūčio 2012 - 15:47
Aš kandidatavau į marketingo asistentės poziciją. Gal biškį aukščiau bambos šokau, nžn. biggrin.gif Prieš eidama į pokalbį pasiskaičiau visokių atsiliepimų apie Kraft Foods: irgi kad sunku, ir t.t. Bet kol pati nepabandysi, tol nesužinosi.
Atsakyti