Įkraunama...
Įkraunama...

Darbo paieškos, patarimai

Mano vyras jau pusė metų be darbo, jau nei pikta nei ka. Prieš tai dirbo vienoj dižiausių Lietuvos IT įmonių pardavimo vadybininkų.Siunčia cv kiekvieną dieną.
Pirmom dienom juokėmes, kad teks eiti dirbti į margarino fabriką.Dabar jau nebejuokinga, matyt tikrai teks eiti margarino pjiaustyti blink.gif
Nežinau nei ką galvoti, palaikymui kantrybė jau po truputį baigiasi.
Teks darbo ieškoti užsienyje. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(SonataNav @ 2009 06 05, 11:16)
..., juk paprasciausia yra sedeti siltoje kedeje ZUM (pagal IP adresa) ir rasineti kiaurom dienom komentarus.

blink.gif blink.gif blink.gif atsiprasau uz offtopic'a, bet kaaaaip slykstu kai kazkas knaisiojasi po nepazistamu zmoniu asmenine informacija ir dar viesai... umn.gif
Atsakyti
QUOTE(valmar @ 2009 06 05, 13:52)
Mano vyras jau pusė metų be darbo, jau nei pikta nei ka. Prieš tai dirbo vienoj dižiausių Lietuvos IT  įmonių pardavimo vadybininkų.Siunčia cv kiekvieną dieną.
Pirmom dienom juokėmes, kad teks eiti dirbti į margarino fabriką.Dabar jau nebejuokinga, matyt tikrai teks eiti margarino pjiaustyti blink.gif

Tai kad ir užsienyje ne kalnai tų darbų. Gal fabrikuose vietų ir yra, bet normalesnės vietos užimtos.
Mes irgi su drauge iš pradžių juokėmės, sakėm nesąmonė kad kažkokios krizės paveiks doh.gif Dabar rimtai nebejuokinga... schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(valmar @ 2009 06 05, 13:52)
Mano vyras jau pusė metų be darbo, jau nei pikta nei ka. Prieš tai dirbo vienoj dižiausių Lietuvos IT  įmonių pardavimo vadybininkų.Siunčia cv kiekvieną dieną.

it sritis tikrai gera, manau tikrai ras darba, tik gal pameginkit itkinti vyra "agresyviau" ieskoti darbo, nes vien siuntineti CV per mazai. Reiktu nusiziurineti firmas, kur noretum ir galetum dirbti ir ten eiti kalbet su direktoriais, net jei oficialiai nieko neiesko. As esu isitikines, kad iniciatyvus zmones labai imponuoja ir galima tuo papirkti darbdavi...
patarti lengva smile.gif
Atsakyti
QUOTE(valmar @ 2009 06 05, 14:52)

maniskis taip pat tokioj situacijoj :verysad bet apie uzsieni negalvojam,nes neturim visai pazistamu ,o vaziuot i niekur tai doh.gif
Atsakyti
Na, SonataNav arba piktdžiugauja, arba ieško kompromatų, arba giriasi arba... kas papildys? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Algirdasas @ 2009 06 05, 19:21)
it sritis tikrai gera, manau tikrai ras darba, tik gal pameginkit itkinti vyra "agresyviau" ieskoti darbo, nes vien siuntineti CV per mazai. Reiktu nusiziurineti firmas, kur noretum ir galetum dirbti ir ten eiti kalbet su direktoriais, net jei oficialiai nieko neiesko. As esu isitikines, kad iniciatyvus zmones labai imponuoja ir galima tuo papirkti darbdavi...
patarti lengva smile.gif

zinokit, as taip bandziau neimanoma su direktoriais susitikti, normaliose imonese sekretores susitaria su laiku. kai pasakai kad del darbo, tai sako nereikia mums darbuotoju.
o jei tiesiogiai skambini dyrikams, sako, aciu, bet siuo metu neieskome darbuotoju, o juos atleidinejam. zodziu tikrai sansu labai jau mazai
Atsakyti
Paskaicius Jusu komentarus padariau viena isvada "Sunku rast darba, bet imanoma smile.gif Turiu puikius irodymus . Asmeniskai padejau vienai driaugei ieskotis darbo. Paieskos uztruko 3 men. Mano indelis buvo nedidelis. As tik siuntinejau Cv (nes drauge neturejo galimybiu narsyti internete), o drauge skambinejo ir klausinejo, ar gavo cv. kada galetu atvykti i pokalbi ir t.t.
Kitas pvz. butu mano vyro. Jis pranese visiems draugams, kad liko be darbo, ir jau po menesio turejo nauja darba.
O 3 pvyzdis mano dar viena drauge. Ji jau nuo rugsejo uzsiregistravus DB ir vis laukia, kada jai kas koki darbeli pasiulys. Bet betkokio darbo ji nedirbs. Ir atlyginimo reikalauja didelio. Manau teks dar ilgai be darbo sedeti, nes is dangaus nenukris jisai.
Manau kiekvienas turim galimybiu rasti darba, tik reikia nelaukti o veikti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dianczik: 08 birželio 2009 - 22:48
Dėkui mergaitės už palaikyma, tikiuosi artimiausiu metu viskas susitvarkys...
gaila tik laikas bėga... bijau kad vyriškis apkerpės namie praras veržluma unsure.gif Na bet tikėkimes, kad viskas bus gerai smile.gif
Atsakyti
Aš taip pat pritariu minčiai, kad darbą susirasti sunku. O ypač tada, kai patirties turi mažai ir dar jei studijuoji, tai ojojoi, nesitikėk akd tave priims. Taip sakau, nes jau ilga laika ieškau darbo ir negaunu tik dėl šių priežasčių. O dabar kaip sykis išvis jokių skelbimų normalių nėra. Reikės aktyviau panaršyti laikraščiuose skelbimus matyt g.gif
Iš tikrųjų čia jau gaunasi laimės dalykas, kaip loterijoje arba gausi darbo arba ne. Bet manau dar kokius 2 metelius pakentėkim ir bus viskas gerai. Baigsis krizė ir bus gerai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dianczik @ 2009 06 08, 23:43)
Paskaicius Jusu komentarus padariau viena isvada "Sunku rast darba, bet imanoma  smile.gif  Turiu puikius irodymus . Asmeniskai padejau vienai driaugei ieskotis darbo. Paieskos uztruko 3 men. Mano indelis buvo  nedidelis. As tik siuntinejau Cv (nes drauge neturejo galimybiu narsyti internete), o drauge skambinejo ir klausinejo, ar gavo cv. kada galetu atvykti i pokalbi ir t.t.
Kitas pvz. butu mano vyro. Jis pranese visiems draugams, kad  liko be darbo, ir jau po menesio turejo nauja darba.
O 3 pvyzdis mano dar viena drauge. Ji jau nuo rugsejo uzsiregistravus DB ir vis laukia, kada jai kas koki darbeli pasiulys. Bet betkokio darbo ji nedirbs. Ir atlyginimo reikalauja didelio. Manau teks dar ilgai be darbo sedeti, nes is dangaus nenukris jisai.
Manau kiekvienas turim galimybiu rasti darba, tik reikia nelaukti o veikti.
yra teisybes smile.gif tik zmogus be darbo daznai paluzta verysad.gif
pasiziurejau, kad draugu seima i Kanada emigruoti gali, visus reikalavimus kaip skilled immigrant atitinka, bet nesiryztu siulyt jiems blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasiuge @ 2009 06 14, 02:00)
Aš taip pat pritariu minčiai, kad darbą susirasti sunku. O ypač tada, kai patirties turi mažai ir dar jei studijuoji, tai ojojoi, nesitikėk akd tave priims. Taip sakau, nes jau ilga laika ieškau darbo ir negaunu tik dėl šių priežasčių. O dabar kaip sykis išvis jokių skelbimų normalių nėra. Reikės aktyviau panaršyti laikraščiuose skelbimus matyt  g.gif
Iš tikrųjų čia jau gaunasi laimės dalykas, kaip loterijoje arba gausi darbo arba ne. Bet manau dar kokius 2 metelius pakentėkim ir bus viskas gerai. Baigsis krizė ir bus gerai  smile.gif

Atkaklumo ir pavyks! mirksiukas.gif 4u.gif Zinoma, kad visada sunkiau, kai esi be patirties, tik ka nuo mokslu, taciau ieskantys randa. mirksiukas.gif
Atsakyti