Įkraunama...
Įkraunama...

Amariliai

QUOTE(Mader @ 2009 05 06, 23:06)
Laba

as savo viena amarili jau imerkiau vazon ,kad svoguno nekankinti , nes kitas ziedkotis lenda ir dar 2 vaikai  ax.gif

va koks kvietkas

Nu SUPER thumbup.gif thumbup.gif
Tik tas keistuolis, kazkoks man NELABAI schmoll.gif Nors gal cia foto taip atrodo g.gif Lauksim ziedu bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(teska @ 2009 05 07, 09:13)
Reiketu nupurksti nuo raudonliges, nes ant lapo raudona deme ir ant ziedkociu matyti lygiu, ryskesniu raudonu demiu, bet naturoj geriau matyt  blush2.gif

kai jau nuzydes, tai jau svoguna reiktu gydyt g.gif
Atsakyti
QUOTE(teska @ 2009 05 07, 07:42)
Kaip mandrai ziedas priristas, cia tas kur dezutej visaip susiraites buvo?

aha, ziedas jau nupjautas ir imerktas

QUOTE(rena @ 2009 05 07, 07:56)
o sitas nesergantis g.gif man ten taskai ant tu lapu raudoni nepatinka g.gif

schmoll.gif nesergantis, cia nuoto ,kad buvo perbales , gavo saules, tada paraudo ir vis dar zalumas bando permusti tongue.gif
Atsakyti
Oho Mader kas per grožis ant stiebo 6 žiedai thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
Vakar tai pasipiktinau SENUKŲ tvarka Draugystės g, Kaune. Prisikabinę stende baltų amarilių svogūnų, kurie kainavo apie 10 litų, dabar nukainuoti iki 5 litų. Bet doh.gif jie ŽYDI maišeliuose - žiedstiebiai sukę susisukę, kai kurie išlindę per maišelio ventiliacines skylutes doh.gif ir dar drįsta tokį nei svogūną, nei augalą siūlyt pardavimui doh.gif
Atsakyti
QUOTE(naitas @ 2009 05 08, 08:34)
Vakar tai pasipiktinau SENUKŲ tvarka Draugystės g, Kaune. Prisikabinę stende baltų amarilių svogūnų, kurie kainavo apie 10 litų, dabar nukainuoti iki 5 litų. Bet  doh.gif  jie ŽYDI maišeliuose - žiedstiebiai sukę susisukę, kai kurie išlindę per maišelio ventiliacines skylutes  doh.gif ir dar drįsta tokį nei svogūną, nei augalą siūlyt pardavimui  doh.gif

Sado-mazo sakyciau doh.gif
P.s.: tavo parasas- nerealus thumbup.gif thumbup.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
laba diena...
ziauriai... ziauriai buvo blink.gif savaite be kompo doh.gif tai 14 puslapiu neskaitysiu, pasitikiu, kad visos nuotraukos tik labai grazios, o bedos - pasibaigusios smile.gif

o mano amariliukai jau kelios dienos kaip lauke gyvena ax.gif tiesa, i zeme nekasiau, su vazoneliais isnesiau. kol kas viskas gerai.
Papildyta:
QUOTE(Ice tea @ 2009 05 08, 07:57)
P.s.: tavo parasas- nerealus  thumbup.gif  thumbup.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

drinks_cheers.gif lotuliukas.gif toks juokas pro asaras...
jis juk ir yra kaunietis, o susidejo su statyba... verysad.gif nors - gal zvalgo prieso teritotija biggrin.gif beje, LR veliava tokia pati kaip Irako.
Atsakyti
Buvau iki stoties turgaus nulekus, bet jokios bobulencijos neradau, gal praziopsojau, o gal nezinojau, kur ieskot jos doh.gif Zodziu gryzau tusciom doh.gif Kai vaziuosit bobulencijos ieskot ir as noriu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(teska @ 2009 05 08, 12:56)
Buvau iki stoties turgaus nulekus, bet jokios bobulencijos neradau, gal praziopsojau, o gal nezinojau, kur ieskot jos  doh.gif  Zodziu gryzau tusciom  doh.gif Kai vaziuosit bobulencijos ieskot ir as noriu  mirksiukas.gif

Siandien uzeisiu i turgeli, paziuresiu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ice tea @ 2009 05 08, 14:40)
Siandien uzeisiu i turgeli, paziuresiu  mirksiukas.gif

Jeigu rasi paziurek, ka turi ir man detaliai papasakosi, kaip jin, kur jin, ir ka jin lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(muminukas @ 2009 05 08, 12:23)
drinks_cheers.gif  lotuliukas.gif toks juokas pro asaras...
jis juk ir yra kaunietis, o susidejo su statyba...  verysad.gif nors - gal zvalgo prieso teritotija  biggrin.gif beje, LR veliava tokia pati kaip Irako.

dėl vėliavos tai nzn.. bet va dėl Statybos trenerio tai pikta ir liūdna.. šitaip parsiduoti.. šitaip...
Atsakyti
QUOTE(naitas @ 2009 05 08, 13:58)
dėl vėliavos tai nzn.. bet va dėl Statybos trenerio tai pikta ir liūdna.. šitaip parsiduoti.. šitaip...

100 proc garantuoju - mb Irake misijoj buvo ir suvenyrinę vėliavėlę parsivežė.

----------
LABAI LIŪDNAS BAJERIS:
mamos draugė važiavo į Olandiją, tulpių paradą, parsivežė 3 amarilius, juodų ir dar visokių tulpių, O AŠ TAI SUŽINOJAU TIK POST FACTUM...
Atsakyti