Įkraunama...
Įkraunama...

Amariliai

QUOTE(teska @ 2009 05 12, 16:39)
Oh tu sud...... kiek praradau i paroda negalejus nuvaziuot  doh.gif  doh.gif  doh.gif  Jau baigiu nusigrauzt ne tik ranku, bet ir koju, ir ne tik savo, bet ir vyro nagus  bash.gif  bash.gif  bash.gif  bash.gif  bash.gif  bash.gif  bash.gif

Ai nesinervuok mirksiukas.gif Svogunai nelabai dideli buvo, o ir neaisku ar is tu pilnaviduriu ir Apple Blossom neisaugtu koks eilinis baltas ar raudonas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Pandora @ 2009 05 12, 17:42)
Ai nesinervuok  mirksiukas.gif  Svogunai nelabai dideli buvo, o ir neaisku ar is tu pilnaviduriu ir Apple Blossom neisaugtu koks eilinis baltas ar raudonas  biggrin.gif

Nu tik kai kur nesudalyvauk, tai ir praziopsosi idomybes doh.gif doh.gif doh.gif Bet bus tu amariliu ir orchiu bus dar cray.gif
Atsakyti
QUOTE(teska @ 2009 05 12, 16:46)
Nu tik kai kur nesudalyvauk, tai ir praziopsosi idomybes  doh.gif  doh.gif  doh.gif  Bet bus tu amariliu ir orchiu bus dar  cray.gif

Pas mane tai orches ant palanges vieta okupavusios, amariliams vietos nebera doh.gif Buciau tikrai prigriebus koki grazuoli. Dar ir nebrangus buvo. Nepilnaviduriai po 13 Lt, pilnaviduriai rodos po 17 Lt (o gal ir klystu). Bet pagalvojau, kad perki amarili, dar paskui vazona uz tokia pacia kaina, tai jau visai nepigiai jie iseina doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Pandora @ 2009 05 12, 17:51)
Pas mane tai orches ant palanges vieta okupavusios, amariliams vietos nebera  doh.gif  Buciau tikrai prigriebus koki grazuoli. Dar ir nebrangus buvo. Nepilnaviduriai po 13 Lt, pilnaviduriai rodos po 17 Lt (o gal ir klystu). Bet pagalvojau, kad perki amarili, dar paskui vazona uz tokia pacia kaina, tai jau visai nepigiai jie iseina  doh.gif

mega_shok.gif mega_shok.gif mega_shok.gif Ne nu sakes doh.gif dabengei tu mane cray.gif As jau suniui nagas grauziu mega_shok.gif mega_shok.gif
Atsakyti
QUOTE(Pandora @ 2009 05 12, 16:18)
Gal kas buvo savaitgali Botanikos sode parodoj? Prie iejimo pardavinejo grazuolius amarilius. Ir Apple Blossom, ir pilnaviduriu buvo. Bet susilaikiau  ax.gif  Nelabai vietos as jiems siuo metu turiu.

buvau, nemačiau... verysad.gif
Atsakyti
Ne gan orchiu nemaciau, tai dar ir amarilius praziosojau. Ne nu nera teisybes doh.gif
Atsakyti
QUOTE(teska @ 2009 05 12, 17:00)
Ne gan orchiu nemaciau, tai dar ir amarilius praziosojau. Ne nu nera teisybes  doh.gif

manai, aš ką nors mačiau doh.gif tik kokių 50 žmonių eilę prie kasų... nėjom, kur ten su vaikais verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(muminukas @ 2009 05 12, 18:03)
manai, aš ką nors mačiau  doh.gif tik kokių 50 žmonių eilę prie kasų... nėjom, kur ten su vaikais  verysad.gif

Eina sau doh.gif O galvojau man vienai pravalas friends.gif
Atsakyti
QUOTE(teska @ 2009 05 12, 17:06)
Eina sau  doh.gif O galvojau man vienai pravalas  friends.gif

drinks_cheers.gif sulauksim ir mes savo parodos cool.gif
--------
o tai neskaitei apie mano kitą pravalą - kaip mamos draugė važiavo į olandiją, gėlių paradą, o aš tik jai grįžus sužinojau, kad parsivežė 3 amarilius, visokių tulpių... blink.gif blink.gif
Atsakyti
QUOTE(muminukas @ 2009 05 12, 18:08)
o tai neskaitei apie mano kitą pravalą - kaip mamos draugė važiavo į olandiją, gėlių paradą, o aš tik jai grįžus sužinojau, kad parsivežė 3 amarilius, visokių tulpių... blink.gif  blink.gif

Skaiciau, ten tai dar kapitalesnis nei sitas doh.gif Susibiesinus juodai buciau doh.gif Mano aplinkoj paskebta garsiai, kad jei kas koki kvietka pamato skambina man ir klausia ar turiu lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Bet arba niekas nemato mandru arba, niekas neskambina lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Pandora @ 2009 05 12, 17:51)
Pas mane tai orches ant palanges vieta okupavusios, amariliams vietos nebera  doh.gif  Buciau tikrai prigriebus koki grazuoli. Dar ir nebrangus buvo. Nepilnaviduriai po 13 Lt, pilnaviduriai rodos po 17 Lt (o gal ir klystu). Bet pagalvojau, kad perki amarili, dar paskui vazona uz tokia pacia kaina, tai jau visai nepigiai jie iseina  doh.gif

nu as vazonika jau koki ir atkapstycia, bele tik koki svoguna nurovus lotuliukas.gif

o tai neskaitei apie mano kitą pravalą - kaip mamos draugė važiavo į olandiją, gėlių paradą, o aš tik jai grįžus sužinojau, kad parsivežė 3 amarilius, visokių tulpių... blink.gif  blink.gif

sita, tai skaiciau, ciuju zaibais buciau svaidziusi doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Pandora @ 2009 05 12, 17:18)
Gal kas buvo savaitgali Botanikos sode parodoj? Prie iejimo pardavinejo grazuolius amarilius. Ir Apple Blossom, ir pilnaviduriu buvo. Bet susilaikiau  ax.gif  Nelabai vietos as jiems siuo metu turiu.

Buvau, bet kad jie visi tokie patys kaip ir eurogelese mirksiukas.gif Ziurejau viena kazkuri, bet kad svogunai tokie siaip sau rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(teska @ 2009 05 12, 18:00)
Ne gan orchiu nemaciau, tai dar ir amarilius praziosojau. Ne nu nera teisybes  doh.gif

Nesisielok taip- nieko ten mandro nebuvo- orchiu is viso kazkoks pravalas- daugelis nuzydeje ir siaip kazkokios isigande blink.gif Sukulentai irgi nieko blatno. Va tos kitos (nu nepamenu pavadinimo, tokios kaip zibutes kambarines tik pukuotais lapais)- tai tikrai buvo SUPER thumbup.gif thumbup.gif Ir tai viskas SUGRUSTA i ta siltnami- zmoniu kalnas, tvanku, visi vos vos slenka- nu zodz pravalas blink.gif Is to siltnamio isbegau, nes vos nenualpau. Aisku, dar isgirdau visokiu komentaru, bet lai tie nepatenkinti zmones man atleidzia ir lai dziaugiasi, kad nenukritau jiems po kojom unsure.gif

O amariliu svogunu kainos prie iejimo buvo- pilnaviduriai po 19, o kiti po 17. Bent jau man taip sake g.gif

Taip kad NIEKO nepraradai, tik gal grazia diena praleidai kitur mirksiukas.gif
Papildyta:

O cia tai tikrai bash.gif frusty.gif
Atsakyti