Įkraunama...
Įkraunama...

Amariliai

QUOTE(abigaile88 @ 2009 04 24, 15:47)
labukas,ikelciau savo grazuolio foto-bet nemoku schmoll.gif
o dabar-turiu amarili,buvo 2 ziedkociai-vienas jau nuzydejo ji nupjoviau palikau 10cm,ant antro ziedkocio yra 4 ziedai,jau zydi raudonai su baltu wub.gif  viduriuke leidzia 2lapelius apie 5cm dydzio.... 4u.gif  bet pamaciau kad svogunas raudonas,ir isore minksta,vidus kietokas toks.as norejau nupjaut ziedkoti ir gelbet svoguna,bet suabejojau ka daryt su lapeliais? g.gif  g.gif  g.gif
patarkit kas,ar dar laukti kol nuzydes,paaugint lapus,o rudeniop ji gelbet pries migdant,ar kaip?nezinau bijau ji numarint-o toks grazus..... unsure.gif  aciu
p.s maxinoi maciau dezutese pirk amarilio svogunu,baltu,ruziniu,raudonu o kada sodint galima svoguna,ir kaip toliau ji laistyt?ar laikyt pasodinus ramybei?sakau jei pasodinus sukraus dar ant rudenio ziedu mirksiukas.gif

As tai pjauciau zieda, ir ziureciau kame saknys lens.gif O ant ziedkocio raudonu demiu nera? Del lapu nesuk galvos, jiems persodinimas nekenkia, ir lapus palik, jei bus puvinys ar raudonlige, lapai netrugdo, galima sekmingai nupurksti, bent as taip darau, nes dauguma pirktiniu su raudonlige buna verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Ice tea @ 2009 04 24, 16:04)
Jei ziedkotis jau pakankamai isauges, tai siulyciau nupjauti ir prazydinti vazoje, ir gelbeti svoguna. Iskask ir paziurek, ar nera puvinio  g.gif
O foto ikelk per fotki.com, arba parasyk i mano az- susirasysime ir ikelsime bendrom jegom.

Del Maximiniu- tai sodink, tik tada kai isleis ziedkoti apie 5-7 cm (minejau pirmam puslapyje), nes jei pasodinsi tik parsinesus (ir bus be ziedkocio), tai tais metais didesne tikimybe sulaukti tik salotu  mirksiukas.gif

jo ziedai jau dideli 3prasiskleide,vienas dar ne.as taip pat galvojau padaryti.bet ka tada daryti su tais lapeiais?jei rasiu puvini tada gal ji nuupti.nupjaut papuvusias saknis,ir padziovint savaite kokia?tada vel kist i zeme,kaip sakai?nes matau kad jam nieko gero.dar sakau gal cinamonu pabarstyt reiks.o del maximino-tai nusipikus laikyti dezuteje kol issikals kas nors.taip supratau? unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(teska @ 2009 04 24, 16:17)
As tai pjauciau zieda, ir ziureciau kame saknys  lens.gif O ant ziedkocio raudonu demiu nera? Del lapu nesuk galvos, jiems persodinimas nekenkia, ir lapus palik, jei bus puvinys ar raudonlige, lapai netrugdo, galima sekmingai nupurksti, bent as taip darau, nes dauguma pirktiniu su raudonlige buna  verysad.gif

ne ant ziedkocio nera,tik nt pacio svoguno,jei tas puvinys bus tada man ji apipjaustyt,ar dar ir padziovinti kiek laiko,o paskui kisti i zemes atgal,ar dar jas pakeisti reikia?pirma karta auginu amarili,bet pirkdama nelabai iziurejau ligu,nes buvo pakastas svogunas g.gif iskart buvo su 2 kotais cool.gif ....
Papildyta:
o man ji iskasus su kuom cia nupurks reiketu?nupurskus tada vel galiu sau kis atgal i vazona? rolleyes.gif
Atsakyti
Ziurint kas jam yra, jeigu puvinys saknyse ir svogune, tai graziai viska ispjaustyti, pamirkyti margancovkej, nusausinti ir patepus brilijantine zaluma padziovinti keleta dieneliu. Jeigu raudonlige, o zinoma, gali but, kad ir tas ir tas, tai pirmiausia reikia puvini susitvarkyti, o tada pries sodinant nupurksti svoguna fungicidais , kaip ir rase Ice tea pirmam puslapyje
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo teska: 24 balandžio 2009 - 16:31
QUOTE(teska @ 2009 04 24, 13:51)
Pas mane orches su amariliais kovoja del demesio, dar yra vietos namuose, tik pinigu piniginej mazoka, tai kuriam laikui reikes taikytis su tuo ka turiu, o dar kai be masinos, o vyras nevezios geliu, tai labai jau dziugina busimi ziedai  wub.gif  wub.gif  wub.gif

pas mane vietos per du aukstus, tai kolkas tos vietos kaip ir yra, tik siuo metu pomidorai su agurkais uzsieme pagrindines palanges biggrin.gif
o mane irgi tik vezioja, tai kartais yra stabdis salia, kuris neleidzia nugriebti daugiau grobio biggrin.gif

QUOTE(abigaile88 @ 2009 04 24, 15:47)
labukas,ikelciau savo grazuolio foto-bet nemoku schmoll.gif

gali is kompo tiesiai kelti per cia http://keep4u.ru/ o poto , tik antra nuoroda nukopijuok ir dek tiesiai cia mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rena: 24 balandžio 2009 - 19:20
Maniskis rytoj nedirbs tai bandysiu i pardes issitemti, tik jis jau taip bumba, kad mano uzgaidas reikia vykdyt. Reikes jauciu vardadienio palaukt, ar mamos dienos g.gif , nes jau bijau net uzsimint, kad man dar mazai doh.gif
Atsakyti
QUOTE(teska @ 2009 04 24, 20:36)
Maniskis rytoj nedirbs tai bandysiu i pardes issitemti, tik jis jau taip bumba, kad mano uzgaidas reikia vykdyt. Reikes jauciu vardadienio palaukt, ar mamos dienos  g.gif  , nes jau bijau net uzsimint, kad man dar mazai doh.gif

maniskis, tai mane jau nuo geliu traukia, kur nors parduotuvej, arba pradeda bumbet, ka tau dar negana, nu negana sakau... lotuliukas.gif bet jau uzsimanau, tai perku, paziuri kreivai ir tiek tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(rena @ 2009 04 24, 20:39)
maniskis, tai mane jau nuo geliu traukia, kur nors parduotuvej, arba pradeda bumbet, ka tau dar negana, nu negana sakau... lotuliukas.gif bet jau uzsimanau, tai perku, paziuri kreivai ir tiek tongue.gif

As matai prisiskaiciau apie kur ir ka galima nusipirkti, tai taip norisi pasiziuret, o vyrui, jau bloga nuo geliu, siandien pamate mano pirkinius naujus, kuriuos bandziau paslepti, bet suskaiciavo, kad trimis orchemis daugiau ir 3 amariliukais, neskaiciuojant nauju 11 begoniju doh.gif Tai sake, per viena savaite 17 tokis derlius jau biski per daug doh.gif
Atsakyti
QUOTE(teska @ 2009 04 24, 20:43)
As matai prisiskaiciau apie kur ir ka galima nusipirkti, tai taip norisi pasiziuret, o vyrui, jau bloga nuo geliu, siandien pamate mano pirkinius naujus, kuriuos bandziau paslepti, bet suskaiciavo, kad trimis orchemis daugiau ir 3 amariliukais, neskaiciuojant nauju 11 begoniju  doh.gif Tai sake, per viena savaite 17 tokis derlius jau biski per daug  doh.gif

aciu D maniskis jau nebeskaiciuoja tongue.gif tik, kartais i senas orches baksnoja ir sako kad nauja doh.gif paranoja lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rena @ 2009 04 24, 20:45)
aciu D maniskis jau nebeskaiciuoja tongue.gif tik, kartais i senas orches baksnoja ir sako kad nauja doh.gif paranoja lotuliukas.gif

Pas tave didesnes galimybes, o pas mane keturi kambariai, tai nera palenges be geles. Zadejau i vaiko kambari nekraut, bet kazkaip baigiu pilna plange apstatyt, bet vaikas geras, kai vyras sako nera vietos, sako pas mane yra dar biski lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(teska @ 2009 04 24, 20:51)
Pas tave didesnes galimybes, o pas mane keturi kambariai, tai nera palenges be geles. Zadejau i vaiko kambari nekraut, bet kazkaip baigiu pilna plange apstatyt, bet vaikas geras, kai vyras sako nera vietos, sako pas mane yra dar biski  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

tai tada tikrai geras vaikas thumbup.gif
dar gerai, kad sitas kaimas nedidelis cia nieko padoraus nera, tai jau kai issiraunu i gimtine, tai viska apeinu thumbup.gif amziais parsivezu ne po viena kvietka thumbup.gif
Atsakyti
prisijungiu naujoje temoje 4u.gif
Atsakyti
Na mergytes ar jau pradeda rodyti ta tamsia spalva jusu grazuoliai nes as dabar apsisprendime ar pirkti tokius kaip jus ar ne g.gif
Atsakyti