Įkraunama...
Įkraunama...

Amariliai

QUOTE(teska @ 2009 05 24, 16:59)
Visais saviskiu ziedais dziaugiuo, bet net saldu lieka, kai nulekiu savo "lemon afrodites" paziuret, kaip noriu dar kokio naujo www.lukon-glads.cz prisiziurejau seile pavarvinau  wub.gif  wub.gif  wub.gif

Iš šio puslapio siunčiausi lelijas, o dabar "nagus graužiu" - kodėl nepridėjau amarilių doh.gif
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2009 05 24, 17:08)
Iš šio puslapio siunčiausi lelijas, o dabar "nagus graužiu" - kodėl nepridėjau amarilių  doh.gif

O kaip ten sekesi siustis? Prasom pasakot, gal as amariliais susigundysiu blush2.gif
Atsakyti
Užsakymas, kaip ir bet kurioje internetinėje parduotuvėje. Siuntimas 350 čekiškų kronų ir dar pinigėlių persiuntimas nepigus, nes jie neturi Paypal. Lelijų kokybė buvo labai gera, o vilkdalgiai atkeliavo supuvę....
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2009 05 24, 17:13)
Užsakymas, kaip ir bet kurioje internetinėje parduotuvėje. Siuntimas 350 čekiškų kronų ir dar pinigėlių persiuntimas nepigus, nes jie neturi Paypal. Lelijų kokybė buvo labai gera, o vilkdalgiai atkeliavo supuvę....

Tai brangokai gaunasi doh.gif Parsisiuntimas kainuos daugiau nei man is to puslapio reikia doh.gif
Atsakyti
QUOTE(teska @ 2009 05 24, 17:16)
Tai brangokai gaunasi  doh.gif  Parsisiuntimas kainuos daugiau nei man is to puslapio reikia  doh.gif

Panašiai biggrin.gif Ten tik augalai pigūs, bet siuntimas brangokas.
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2009 05 24, 17:21)
Panašiai  biggrin.gif  Ten tik augalai pigūs, bet siuntimas brangokas.

Man tai tike keliu pilnaviduriu reiketu ir poros paprastu, bet sudejus visas kainas gaunas siuntimas vos ne brangiau doh.gif
Atsakyti
na pasiseilejau ir einu lauk, o tai norai poto tik auga doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(egleja @ 2009 05 23, 18:53)
va maniskis amarilis kur gavau is mader
user posted image
palyginimui miksiuko buteliukas  lotuliukas.gif

ax.gif mano irgi trumpas kotas rolleyes.gif bet 2 ziedstiebiai po 4 ziedus wub.gif bet jau baigia zydeti unsure.gif
Atsakyti
o maniskis is mader dar visai nerodo gyvybes
Atsakyti
QUOTE(Renita456 @ 2009 05 25, 09:16)

pas mane 2 zydejo , o kitas nerode gyvybes tai net nesodinau, bet pamaciua ,kad vaikiuka augint pradeda blink.gif o lapu nera blink.gif
Atsakyti
Na ir prisnekejot per savaitgali thumbup.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

O tas Lemonas pilnaviduris, tai thumbup.gif thumbup.gif Labai labai patiko thumbup.gif thumbup.gif

Ir dar Picotee SUPERINIS thumbup.gif thumbup.gif Mano toks nyksta verysad.gif Turi du ziedstiebiukus vos kokiu 2 cm, bet jau vienas nunykt baigia, o kitas dar dar kapstosi, bet po puvinio saknu dar neislindo verysad.gif

Jei kuri sugalvosit siusti is tu ceku, tai gal susimetam visos ir pasidalinam uz ta siuntima bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Renita456 @ 2009 05 25, 09:16)

Is Mader pasiemiau du Red Lion. Viena draugei daviau auginti. Tai pas ja tik lapai auga, ziedstiebis niekaip nesirodo. O maniskis jau beveik prasiskleides.
Atsakyti