Įkraunama...
Įkraunama...

Amariliai

QUOTE(Ice tea @ 2009 05 25, 13:50)
Na ir prisnekejot per savaitgali  thumbup.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

O tas Lemonas pilnaviduris, tai  thumbup.gif  thumbup.gif Labai labai patiko  thumbup.gif  thumbup.gif

Ir dar Picotee SUPERINIS  thumbup.gif  thumbup.gif Mano toks nyksta  verysad.gif Turi du ziedstiebiukus vos kokiu 2 cm, bet jau vienas nunykt baigia, o kitas dar dar kapstosi, bet po puvinio saknu dar neislindo  verysad.gif

Jei kuri sugalvosit siusti is tu ceku, tai gal susimetam visos ir pasidalinam uz ta siuntima  bigsmile.gif

O idomu tas siuntimas nuo kiekio priklauso ar ne, nes jei nuo kiekio nepriklauso tai tada galima bendra uzsakyma daryt ir pigiai gautusi
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo teska: 25 gegužės 2009 - 12:55
Nu bet nera tie amariliai tam ceku puslapyje pigus. Kaina panasi kaip zalioj palapinej, o dar siuntimas prisideda.
Amerikos puslapiuose radau nerealaus grozio nebrangiu amariliu. Tik idomu ar siustu i Lietuva ir ar muito mokesti moketi reiktu g.gif Dar vienam Anglijos puslapyje amariliai po 3-4 svarus, bet pardavineti juos prades tik nuo spalio ar lapkricio.
Atsakyti
QUOTE(Pandora @ 2009 05 25, 14:00)
Nu bet nera tie amariliai tam ceku puslapyje pigus. Kaina panasi kaip zalioj palapinej, o dar siuntimas prisideda.
Amerikos puslapiuose radau nerealaus grozio nebrangiu amariliu. Tik idomu ar siustu i Lietuva ir ar muito mokesti moketi reiktu  g.gif Dar vienam Anglijos puslapyje amariliai po 3-4 svarus, bet pardavineti juos prades tik nuo spalio ar lapkricio.

Seip fainiausia tai ten, kur didesni kieki perki visai siuntimo nera, bet ten pats amarilis 40 litu kainuoja, o gal kas pas lenkus matet pirkti, nevaziuojat apsipirkimu, o kartu ir medziokliu mirksiukas.gif
Atsakyti
Ruošiuosi rytoj mąsiniam amariliu sodinimui i lysve ax.gif
Atsakyti
Aš vis susigundau e-bay'jaus amariliais, bet kaip pagalvoju, kad geriausia pirkti apčiupinėjus, išuosčius ir pan., ir kad geriausia kad būtų kuo arčiau LT (kad klimatas būtų panašus), tai palauksiu tos bobulytės turguj- gal atsiras g.gif
Atsakyti
QUOTE(teska @ 2009 05 25, 13:54)
O idomu tas siuntimas nuo kiekio priklauso ar ne, nes jei nuo kiekio nepriklauso tai tada galima bendra uzsakyma daryt ir pigiai gautusi

Siuntimas priklauso nuo svorio - 1 kg. - 350 čekiškų kronų.
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2009 05 25, 21:57)
Siuntimas priklauso nuo svorio - 1 kg. - 350 čekiškų kronų.

Neber vilties gaut amarilka pasakisko grozio, nu kazka panasau i mano lemon arfo doh.gif
Atsakyti
sian pridariau amariliu sriubos lotuliukas.gif tiksliau pluduriuoja jie pas mane po operaciju, margancofkeje biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rena @ 2009 05 25, 23:00)
sian pridariau amariliu sriubos lotuliukas.gif tiksliau pluduriuoja jie pas mane po operaciju, margancofkeje biggrin.gif

Pasakok, ka supudei?Kaip cia taip prigaminai puvesiuko, kad net sriubyte gavos lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
As tai siandien tik vienam zombiukui lapus apkarpiau pazeisti buvo ir pati apipurskiau nuo radoniukes doh.gif As matai parsitempiau afre sergancia tai jau trecias apsirgo doh.gif
Atsakyti
Cia pigus amariliai. Bet siuncia tik UK ir siuntimas 10 svaru. Tai jei turit draugu UK ir perkat daugiua, tai manau apsimoka.
Atsakyti
As irgi jau vakar saviskius isgabenau i soda,tegul "atostogauja" lotuliukas.gif
o va taip jie atrode pries gera savaite..dar laukiu prazystant savo milžino ax.gif ji nusipirkau tik siemet ,spalva nera ypatinga,raudona su baltu,bet jau svoguno didumas blink.gif 30cm.buvo kai pirkau (tada turejo ant vieno koto 5 didziulius ziedus,kuriuos tik nusipirkus nunesiau draugei i ligonine ,net nepagalvojau nufotorgrafuot doh.gif )ir dabar dar viena ziedkoti augina,tik va svogunas tai kazkiek sumazejo...ir ziedu tikrai maziau bus nes nera didelis pumpuras..
Tai laukiu kol prazys ir tada pas draugus i soda keliaus smile.gif

user posted image
user posted image
Atsakyti
zebrina faini ziedukai 4u.gif
Atsakyti