Įkraunama...
Įkraunama...

Savas verslas II

QUOTE(Ingushko @ 2010 09 26, 16:40)
Tik kaip suprantu reikia UAB kad galėtum turėti parduotuvę. Kalbu ne apie internetinę, o parduotuvę-saloną.

kad turetum parduotuvele uztenka ir individualios veiklos pazymejimo smile.gif bebutina atidarineti UAB smile.gif
Atsakyti
QUOTE(lizarde @ 2010 09 26, 22:56)
gerai būtų tokia thumbup.gif  Kažkur senamiestyje galima nunešti savo rankdarbius, bent jau mezginius, bet kad jie užsideda tiek, kad kaina išauga tiek  doh.gif kad nebeįperkama  doh.gif būtų smagi tokia parduotuvėlė-salonas, kur, ir įsigyti, ir parduoti, ir akis paganyti galėtum  ax.gif kiek tai apsimokėtų, nežinau  g.gif

na siaip reik uzdet bent 60% kainos norint gaut pelno, nes yra pelno mokesciai, autoriniai ir pan+ reik parduotuves islaikymui + kad kazkiek liktu , juk valgyt reik ir ne labdarai dirbama

QUOTE(*smilte* @ 2010 09 27, 17:14)
kad turetum parduotuvele uztenka ir individualios veiklos pazymejimo  smile.gif  bebutina atidarineti UAB  smile.gif

jeigu viska pirksi , parduosi, darysi pats tai uztenka , bet reik paskaiciuot ar apsimoka, gal su verslo liudijimu geriau iseina, mazesni mokesciai gaunasi, maziau painiavos ir galima kita seimos nari irasyt, kad esant reikalui galetu pagelbet ir pavaduot
Atsakyti
Tokiu rangdarbiu svetainiu ta prasme e-parduotuviu jau yra nemazai Kurios surenka is auksarankiu darbus ir prekiauja Tureti vien tik ranku darbo gaminiu parduotuve nera pelninga schmoll.gif Daug papildomu mokesciu ir reikalavimu isauga kaina ir viskas. Lieka tik akis paganyti mirksiukas.gif Va taip pas mus lietuveleje zlugdomas net ir pats paprasciauses versliukas verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingushko @ 2010 09 26, 15:40)
O man įdomu būtų sužinoti, kaip jūs žiūrite į rankdarbių parduotuvę -komisą, kur būtų galima rinkti iš merginų darbus,  išstatyti salone ir prekiauti jais, turėti vizitinių mezgėjų, kurios pagal individualius užsakymus megztų ir t.t.
Aišku priedu siūlais, audiniais prekiauti, bent jau pradžiai mano tokios mintys.
Tik kaip suprantu reikia UAB kad galėtum turėti parduotuvę. Kalbu ne apie internetinę, o parduotuvę-saloną.
Padiskutuokim, ar reikalinga tai?? g.gif

na manau labai priklauso nuo to, kokiame miestelyje ir kokioje vietoje ta jus parduotuvyte isikurs. pvz as esu is Plunges, siame mieste yra viena dailes, meno dirbiniu parduotuveje, kurioje galima isigyti vienetiniu daiktu is medzio molio, taip pat rubu, siulu, gausu geliu vazonu, ir t.t. ir pan. siek tiek pazystu savininkus ir is ju galima suprasti kad verslas sekasi gana neblogai, nes jie yra vieninteliai tokie visame miestelyje. vasara jiems sekasi ypac gerai, nes sulaukia nemazai turistu, taip pat emigrantu, kurie perka dovanas isvezti i uzsieni. pries sventes taip pat gausu dovanu ieskotoju. asortimentas sioje parduotuveje ypac gausus, nes jie siame versle sukasi jau apie 10 metu, turi ivairiu daiktu, apie kuriuos net negaletum sugalvoti... doh.gif jie superka ivairius meno dirbinius is skirtingu zmoniu, patys issiraso saskaitas, zodziu buhalterija nera labai sudetinga.
man si parduotuve labai patinka wub.gif nezinau ar daug tokiu didesniuose miestuose g.gif
Atsakyti
QUOTE(spilgiukee @ 2010 09 28, 14:49)

Mano gimtoji vieta ir Plungė smile.gif
Noriu tokios kriautuvėlės Kaune senamiesty. Tokio tipo lyg ir yra, bet svajoju truputį kitaip blush2.gif
Nu nieko, idėja vistiek kažkada bus įgyvendinta ...

[COLOR=yellow]Gal mes pažystamos?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ingushko: 28 rugsėjo 2010 - 17:34
QUOTE(Ingushko @ 2010 09 28, 18:33)
Noriu tokios kriautuvėlės Kaune senamiesty. Tokio tipo lyg ir yra, bet svajoju truputį kitaip  blush2.gif

tai turbut zinot apie kokia parduotuvyte kalbu, jeigu kilusi is plunges ir jeigu kartais apsilankot?
nezinau gal ir pazystamos blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingushko @ 2010 09 28, 18:33)
Noriu tokios kriautuvėlės Kaune senamiesty. Tokio tipo lyg ir yra, bet svajoju truputį kitaip  blush2.gif

Dabar daug zmoniu jiesko vienetiniou darbu thumbup.gif ranko darbo kuriniu
Ingushko Kauno senamiestije vien uz nuoma kiek reike pinigeliu o dar reikes uz patarnavimus moketi doh.gif Viena karta buvau uzejus i dekupazo parduotuve Kauno senamestije ir apakau moteris sonais trynesi doh.gif lotuliukas.gif Smagu kad zmones kaskuo uzsiima thumbup.gif Nuo seno lietuviai ne tik bjauri ,bet ir isradinga tauta lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(raimaza @ 2010 06 02, 16:13)
Sveikos 4u.gif
kažkuri iš jūsų bandė kurt buhalterinių paslaugų firmą smile.gif idomu kaip sekėsi, nes ir aš turiu tokių planų 4u.gif
Lauksiu info ax.gif

Aš ir gi jau seniai galvoju užsiimt buhalterinių paslaugų teikimu. Yra ir firmos, UAB ir VšĮ, abi šiuo metu veiklos nevykdo. Tai vat ir galvoju gal užsiimt tuo, geriau būtų dirbti sau, nei, kad tau ant galvos sėdi.
Atsakyti
Aš tokioje dirbu. smile.gif
Labai daug iš šios veiklos aišku neuždirbsi, bet pragyventi galima.

Atsakyti
sveikos mamytes, nebezinau kur ieskoti reikiamos informacijos tai bandau gal tarp jusu ka suzinosiu. as zadu atidaryt isparduotuve joje butu nauji drabuziai is gerai Lietuvoje zinomu firmu tokiu kaip zara bershka ir t.t bet butu ir eiliniu firmu. prekes gauciau legaliai is fabriko, fabrike aiskina kad viskas tvarkoj nieko man jokiu leidimu licenziju ar fransiziu nereikia ir t.t. bet as nepasitikiu ka kalba trecios salies fabrikantai,bijau kad LT galiu uzsitrauk rustybe nors atsovybiu siu firmu nerandu LT.paskambinau i francizes centra ten man ir nieko pasakyt negalejo ar to fabriko dokumentai man pakankami ar ne,ne nepasake su kuo galeciau susisiekti kad tikslei issiklausinet. zodziu pasimeciau ir nebezianu stabdyt viska ar kur dar ieskot informacijos. man idomu kaip ir tai kaip LT veikia parduotuveles su NIKE adidas vardais ar jos perka francizes ar licenzijas? gal as per daug viska sureiksminu ?
Atsakyti
QUOTE(akiiinukai @ 2010 10 07, 18:55)
sveikos mamytes, nebezinau kur ieskoti reikiamos informacijos tai bandau gal tarp jusu ka suzinosiu. as zadu atidaryt isparduotuve joje butu nauji drabuziai is gerai Lietuvoje zinomu firmu tokiu kaip zara bershka ir t.t bet butu ir eiliniu firmu. prekes gauciau legaliai is fabriko, fabrike aiskina kad viskas tvarkoj nieko man jokiu leidimu licenziju ar fransiziu nereikia ir t.t. bet as nepasitikiu ka kalba trecios salies fabrikantai,bijau kad LT galiu uzsitrauk rustybe nors atsovybiu siu firmu nerandu LT.paskambinau i francizes centra ten man ir nieko pasakyt negalejo ar to fabriko dokumentai man pakankami ar ne,ne nepasake su kuo galeciau susisiekti kad tikslei issiklausinet. zodziu pasimeciau ir nebezianu stabdyt viska ar kur dar ieskot informacijos. man idomu kaip ir tai kaip LT veikia parduotuveles su NIKE adidas vardais ar jos perka francizes ar licenzijas? gal as per daug viska sureiksminu  ?

man atrodo, kad per daug sureiksminate g.gif siaip dabar atsirades vadinamu "isparduotuviu" bumas ir daug kas siuo verslu uzsiima, tai nemanau, kad is atskiro prekinio zenklo reikia gauti leidima, nes tai butu vargo vakariene ir praktiskai neimanoma doh.gif . o, kad butu ramiau draugiskai nueikite i panasia parduotuvele ir pasiteiraukite savo konkurentu mirksiukas.gif
Atsakyti
Mes pvz. prekiaujame prekėmis italų, prancūzų gamintojų.
Perkame arba tiesiogiai iš gamintojų arba per distributorius.
Leidimo reikėtu, jeigu jus nuspręstumet gaminti prekes su ju prekės ženklų.
Atsakyti