prisižiūrėjau tų filmukų, kur nuoroda buvo, tai dabar galvoju kokius dar žaidimus lengvai galiu pasiruošti. nieko iki galo neturiu, vestuvės ant nosies, o aš dar naujas idėjas gaudau
šiandien visgi pavyko man užsakyti taures jauniesiems (sunkiai gavosi šitas reikalas, nes iš pradžių patys žadėjo)
taurės bus kažkas tokio, panašu

jas įteiksim prie bažnyčios, surištas juostele, kad būtų "jungtis"
sveči knygą gaminame patys, printiname ir surišamme tiesiog

elementariai taip.
ką dar esu sugalvojusi, kaip sakiau svečiams duosim piešti jaunųjų portretą ir po to padovanosim nutapytą jau iš anksto.
ai, gamtos gal net nebus, fotosesija mieste vyks, bet manau pavyks užimti jaunimą, bent jau esu paruošusi žaidimuką 'atspėk kas". ant padėkliuko po skaryte bus padėtas šampano kamštis (nuo bažnyčios). turės atspėti, jei labai grybaus piršlys užves ant kelio. o kai atspės kas ten, tuomet įteiksim rėmus, kuriuose reiks pritvirtinti tą kamštį (ne plastikinis bus kamštis). rėmų esmė, kad juose reiks tvirtinti įsimintinų progų "korkas" ir bus užrašyta "vestuvės", "įkurtuvės" pirmas vaikas ir gal paliksim tuščių vietų. kai padarysiu nufotkinsiu parodyti, gerai?
o dėl žaidimų galvoju, tą pasaką ir šokių konkursą, kur poros turės šokti suglaudę skirtingas kūno vietas. ir dar galvoju tą pynimą , kur viename filmuke buvo ir sukasi galvoje pinkutės kliūčių ruožas. tai va, net nežinau kaip ką atsirinkti...