Tai va salėje tokia eilės tvarka:
Mes atisisėdom 20,30 tai laiko buvo nedaug/Grįžom 19-15.
Stalo išpirkimas buvo naglas nereikėjo niekam nei raštų nieko tik butelių ir daug saldainių, atidaviau juostą saldainių, bet reikėjo ir palaidų, populiariausi buvo su jų foto.Dar pulkas prisidėjo.Bet jai ne muzikantas, tai būtų dar sėdeja jie ten
Toliau sveikinimai vyko lauke apsitarėm su muzikantais:
Mūsų jaunikus Gediminas, tai aš adaptavau jų meilės istoriją, pagal padavimą, kaip Kunigaikštis Gediminas staugiantį vilką sapnavą, ir padavimas išsirutuliavo į dokumentų įteikimą.
Valgėm karštus,
Skarelės įteikimas.
Valdžios rinkimai, labai asistavo muzikantas, tai man užteko tik vardus sakyt, o jis bairiukus skaldė, ir juos tardė.
Išsirinkom sekretorę ir iškart jai įteikėm Svečių knygą, kad surinktų iš visų linkėjimus(o ji labai atsakingai, į tai pažiūrėjo, ir visus privertė parašyt, ar nors nupiešt ką nors).
Tostas už tėvus.
Susipažinimas, vardas linkėjimas giminystės ryšys ir kuom gali padėti, vėl gi čia daug komentavo ir replikavo muzikantas, buvo linksma.
Tada pertrauka, kamera replikavo, kad to dar nebuvo, bet labai gražu, visi mosikavo, baltom skarelėm.
Piršlio polka labai bijojau, buvau susitarus su muzikantais, kad išsuks, bet jis replikavo, kad mes klabai gerai šokam tai visą sušoksim.
Žaidėm žaidimą, gyvenimo kelias, tai čia jau piršlys labai gerai pasidarbavo
Antras užsėdimas 11 val
Tai šeimos židinys, tėvų linkėjimai, pažadų tortas ilgiausių metų ir į kiemą, kaip ir rašiau deganti širdis, priesaika,žibintai.Torto pjovimas, puokštės, keliaraiščio metimas, išlydėjimas miegot.Dėl kameros reikėjo viską gret ir vienoje krūvoje padaryt.Bet gerai tada galėjau atsipalaiduot.