Maniškis labai mėgsta skarndukus,beta š nemoku jų ruošti,gal kas padės
Sveikutės
reikia jūsų pagalbos
Maniškis labai mėgsta skarndukus,beta š nemoku jų ruošti,gal kas padės
Maniškis labai mėgsta skarndukus,beta š nemoku jų ruošti,gal kas padės
QUOTE(Prince @ 2005 08 29, 16:42)
Sveikutės
reikia jūsų pagalbos
Maniškis labai mėgsta skarndukus,beta š nemoku jų ruošti,gal kas padės
Maniškis labai mėgsta skarndukus,beta š nemoku jų ruošti,gal kas padės
Aš irgi mėgstu, beje, kalakutienos skrandukai irgi skanūs.
Ruošiu taip: iš vakaro pasipjaustau skrandukus mažesniais gabaliukais (į 2-3 dalis), užbarstau mėgstamų mėsos prieskonių ir palaikau per naktį. Tada apkepinu ant didesnės ugnies ir troškinu apie valandą ar daugiau - reikia ragauti, kad nebūtų kieti. Garnyrui pasitroškinu daržovių ir išsiverdu ryžių.
Musu seimyna irgi labai megsta skrandukus, o ypac vaikai, nes nera "bjauriu" lasinuku. As juos ruosiu, kaip paprasciausia guliasa - troskinu su apkepintomis darzovemis (svogunais, morkomis, paprikomis). Svarbiausia pasidaryti skanu padaziuka ir patiekalas liuks. Dazniausiai valgom su bulviu kose.
OI merginos ačiųū už pagalba
Skrandukai su darzovem ir kt.
bet valandos troskinti nereikia, uztenka 20-30min. Kuo daugiau darzoviu ir ivairesniu tuo skaniau
mniam.
as tai skrandukus supjaustau, o jei atsipes peilis, tai sukarpau zirklemis plonyciais gabaleliais, apibarstau vistienos prieskoniais. I puoda pilu aliejaus, apcirskinu skrandukus ir uzpilu vandens, kad pasitroskintu, vanduo isgaruoja ir likusiame aliejuje skranduka apskrunda. Su skrandukais galima deti smulkiai pjaustytus svogunus ir tarkuotas morkas- jie suverda ir lieka tik vientisas padaziukas. Niam niam.
aš tai iš skrandukų užkandą darau- išverdat skrandukus, paskui juos supjaustau plinais šiaudeliai, o tada jau pagal skonį visokių prieskonių ir ĮSPAUDŽIU ČESNAKĄ IR ĮPILU SOJOS PADAŽO. kelias val palaikot ir nu man bent jau
labai tinka prie alus
Aš skrandukus išverdu pasūdytam vandeny ir gaminu mėsos salotas
. Labai skanu
.
Prašau plačiau apie tas mėsos salotas
Maniskis labai skaniai pagamina skrandukus, net
dabar uzsinorejau
Mirko juos piene , poto verda su prieskoniais.
Gal geriau pasitikslinsiu pas ji o tada parasysiu
dabar uzsinorejau
Mirko juos piene , poto verda su prieskoniais.
Gal geriau pasitikslinsiu pas ji o tada parasysiu
Neseniai tik teko paragaut rūkytų skrandukų. O skonis
Galiu net vienus valgyt. Ir prie alaus









