Įkraunama...
Įkraunama...

Vištienos skrandukai

kazkur esu girdejus,kad kepa saslykinej,kaip saslykus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Nexta @ 2009 02 09, 17:23)
Labai megztam mes sita patiekaliuka smile.gif
o gaminu as taip :
skrandukus isverdu, apie 40min kazkur.... tada nusunkiu, isplaunu po saltu vandeniu, supjaustau smulkiais kubeliais(nu kaip iseina ) tada keptuvej ant aliejaus pakepinu svoguniuka, morkyte, supilu skrandukus ir pakepu apie 20min, ipilu prieskoniu pagal skony ir dar po keliu minuteliu ipilu grietines ir vel patroskinu smile.gif valgom visada su bulviu kose, labai mano seimynai skanu smile.gif

drinks_cheers.gif
Būtent taip ir gaminu.
Man jie labai labai, bet mano šeimyna valgo tik iš reikalo doh.gif
Atsakyti
Darau salotas ax.gif
Rūkytus skrandukus labai smulkiai supjaustau, įspaudžiu česako, pabarstau juodųjų maltų pipiriukų, įdedu majonezo. Viską išmaišau ir skanaus. Tinka ir prie alaus.
Kol pjaustau, man jau pusės jų nelieka ax.gif , o salotos irgi greitai suvalgomos.

Reiks išbandyti kokį troškinį, labai jau man tie skrandukai skanu thumbup.gif
Atsakyti
kadangi kriziukas spaudzia, mergaites gal kazka skanaus su skrandukais galite pasiulyti g.gif esu pirkus rukytu skranduku, bet turguje jie dvigubai pigiau kainuoja... be sriubu ir salotu nezinau kaip skaniai paruosti, aciu, kas atsakysite 4u.gif
cia radau, bet dauguma aprasyta:
http://www_mamanija_...nduku-skilveliu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo georgiana: 27 rugsėjo 2011 - 09:22
Mes skrandukus labai mėgstame su majonezu valgyti bigsmile.gif
Atsakyti
Sveikos gal zinote kaip pasigaminti skarndukus kaip SOJA restorane?
suprantu kad verda juos aliejuje bet kaip ten is tiesu viskas paeiliui?
Atsakyti