kazkur esu girdejus,kad kepa saslykinej,kaip saslykus

QUOTE(Nexta @ 2009 02 09, 17:23)
Labai megztam mes sita patiekaliuka 
o gaminu as taip :
skrandukus isverdu, apie 40min kazkur.... tada nusunkiu, isplaunu po saltu vandeniu, supjaustau smulkiais kubeliais(nu kaip iseina ) tada keptuvej ant aliejaus pakepinu svoguniuka, morkyte, supilu skrandukus ir pakepu apie 20min, ipilu prieskoniu pagal skony ir dar po keliu minuteliu ipilu grietines ir vel patroskinu
valgom visada su bulviu kose, labai mano seimynai skanu 

o gaminu as taip :
skrandukus isverdu, apie 40min kazkur.... tada nusunkiu, isplaunu po saltu vandeniu, supjaustau smulkiais kubeliais(nu kaip iseina ) tada keptuvej ant aliejaus pakepinu svoguniuka, morkyte, supilu skrandukus ir pakepu apie 20min, ipilu prieskoniu pagal skony ir dar po keliu minuteliu ipilu grietines ir vel patroskinu

Būtent taip ir gaminu.
Man jie labai labai, bet mano šeimyna valgo tik iš reikalo

Darau salotas
Rūkytus skrandukus labai smulkiai supjaustau, įspaudžiu česako, pabarstau juodųjų maltų pipiriukų, įdedu majonezo. Viską išmaišau ir skanaus. Tinka ir prie alaus.
Kol pjaustau, man jau pusės jų nelieka
, o salotos irgi greitai suvalgomos.
Reiks išbandyti kokį troškinį, labai jau man tie skrandukai skanu

Rūkytus skrandukus labai smulkiai supjaustau, įspaudžiu česako, pabarstau juodųjų maltų pipiriukų, įdedu majonezo. Viską išmaišau ir skanaus. Tinka ir prie alaus.
Kol pjaustau, man jau pusės jų nelieka

Reiks išbandyti kokį troškinį, labai jau man tie skrandukai skanu

kadangi kriziukas spaudzia, mergaites gal kazka skanaus su skrandukais galite pasiulyti
esu pirkus rukytu skranduku, bet turguje jie dvigubai pigiau kainuoja... be sriubu ir salotu nezinau kaip skaniai paruosti, aciu, kas atsakysite 
cia radau, bet dauguma aprasyta:
http://www_mamanija_...nduku-skilveliu

cia radau, bet dauguma aprasyta:
http://www_mamanija_...nduku-skilveliu
Mes skrandukus labai mėgstame su majonezu valgyti

Sveikos gal zinote kaip pasigaminti skarndukus kaip SOJA restorane?
suprantu kad verda juos aliejuje bet kaip ten is tiesu viskas paeiliui?
suprantu kad verda juos aliejuje bet kaip ten is tiesu viskas paeiliui?