o bikini zona jau bandet kuri?

Ir aš prieš pora savaičių bandžiau šį receptuką
bet citrinos neturėjau tai galvoju gal su actu gerai gausis, nes kaikur rašo kad tinka
bet man kaip akmuo gavosi tas cukrus.. kol šiltas dar nieko, bet labai greitai stingo
nežinau ar dėl acto ar šiaip nemoku, tai reikės kokią dieną vėl išbandyt tik šį kart su citrina
beje labai gražiai man ta pasta atrodo.. tokia spalvytė graži

Sveikutes!
wow koks idomus receptukas!! reikes ir man isbandyti:))))
na o as ka tik is nagavitos,nusipirkau elastini vaska ir menteles,100vnt
maziau neturejo,vakare bandysiu darbuotis bikini zonoje,lb tikiuosi kad viskas ok bus,nes pirma karta pati sau darysiu
tik viena problemele,neturiu to prietaiso,kuris susildo vaska ir laiko temperatura
bandysiu deti ta bonkute i puoda su karstu vandeniu:
)) vienu zodziu vakare papasakosiu kas gavosi
wow koks idomus receptukas!! reikes ir man isbandyti:))))
na o as ka tik is nagavitos,nusipirkau elastini vaska ir menteles,100vnt

QUOTE(dilgelyt @ 2009 05 08, 11:51)
nera taip baisu kaip atrodo

jei nėr citrinos, tai šitam recepte vietoj jos tinka ir citrinos rūgštis
aš esu iš dalies bandžius bikini tvarkyt, bet neištvėriau
pirmas pešiojimas buvo, iki tol tik kremai, tai ir taip jaučiaus
pamenu, kad porą savaitėlių buvo ramu
oda švelni švelni paraudimas praėjo per dieną. tas masės stingimas tai jo, greit man ji stingo ir tada jau nelipo visai. šiaip daug teplionės, bet manau kai įpranti tai turėtų būt čiki

QUOTE(rikke @ 2009 05 08, 14:23)
po karto su epiliatorium-labai baisu!!!! (skausmui pakanti,bet berimai man dar negraziau uz pacius plaukus)
kazi jei as vietoj kaitinimo ant virykles ikisciau i mikrobange, tai iseitu kas nors ar nelb verta tiketis?

QUOTE(ievuzas @ 2009 05 08, 18:34)
kazi jei as vietoj kaitinimo ant virykles ikisciau i mikrobange, tai iseitu kas nors ar nelb verta tiketis? 

pabandyk zinosi
bet tik tiek kad dek i koki inda nes tie plasmasiniai kur galima deti i mikruske su cukrum lydosi
o labai reikia stipriai plesti? bijau, kad man neiseis, bijosiu truputi :S
QUOTE(ievuzas @ 2009 05 08, 19:14)
o labai reikia stipriai plesti? bijau, kad man neiseis, bijosiu truputi :S
plesi ir tiek kojos taiu nieko ,pazastys skauda truputi,bet tikrai maziau nei su epiliatorium
o tu plesei su juostelem, ar ten kaip rode kazkaip minkant ta cukru (nezinau kaip pasakyt )

pasidariau ta kose,palaukiau biski kol atves, jau galiu su rankomis minkyti viskas lyg ir gavosi,gintaro spalva, kai paminkau pasvieseja,kaip plastelinas konsistencijos ,bet esme ,kad nieko neplesia! prilimpa biski ir atlimpa i vsio...Butinai reikia palaukti kol visiskai atves ir tada atsildyt mikrobanginej? Kai visiskai atves bus sustingus i gabala tiesa? dabar tokia dar silta ,minksta,klampi,tasi..