Įkraunama...
Įkraunama...

Depiliacija. Visos paslaptys

o bikini zona jau bandet kuri? bigsmile.gif
Atsakyti
Ir aš prieš pora savaičių bandžiau šį receptuką rolleyes.gif bet citrinos neturėjau tai galvoju gal su actu gerai gausis, nes kaikur rašo kad tinka biggrin.gif bet man kaip akmuo gavosi tas cukrus.. kol šiltas dar nieko, bet labai greitai stingo doh.gif nežinau ar dėl acto ar šiaip nemoku, tai reikės kokią dieną vėl išbandyt tik šį kart su citrina tongue.gif beje labai gražiai man ta pasta atrodo.. tokia spalvytė graži ax.gif
Atsakyti
Sveikutes!
wow koks idomus receptukas!! reikes ir man isbandyti:))))

na o as ka tik is nagavitos,nusipirkau elastini vaska ir menteles,100vnt lotuliukas.gif maziau neturejo,vakare bandysiu darbuotis bikini zonoje,lb tikiuosi kad viskas ok bus,nes pirma karta pati sau darysiu rolleyes.gif tik viena problemele,neturiu to prietaiso,kuris susildo vaska ir laiko temperatura g.gif bandysiu deti ta bonkute i puoda su karstu vandeniu:smile.gif)) vienu zodziu vakare papasakosiu kas gavosi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(dilgelyt @ 2009 05 08, 11:51)
o bikini zona jau bandet kuri?  bigsmile.gif

nera taip baisu kaip atrodo mirksiukas.gif
Atsakyti
jei nėr citrinos, tai šitam recepte vietoj jos tinka ir citrinos rūgštis smile.gif aš esu iš dalies bandžius bikini tvarkyt, bet neištvėriau blush2.gif pirmas pešiojimas buvo, iki tol tik kremai, tai ir taip jaučiaus victory.gif pamenu, kad porą savaitėlių buvo ramu thumbup.gif oda švelni švelni paraudimas praėjo per dieną. tas masės stingimas tai jo, greit man ji stingo ir tada jau nelipo visai. šiaip daug teplionės, bet manau kai įpranti tai turėtų būt čiki smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rikke @ 2009 05 08, 14:23)
nera taip baisu kaip atrodo  mirksiukas.gif

po karto su epiliatorium-labai baisu!!!! (skausmui pakanti,bet berimai man dar negraziau uz pacius plaukus)
Atsakyti
kazi jei as vietoj kaitinimo ant virykles ikisciau i mikrobange, tai iseitu kas nors ar nelb verta tiketis? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ievuzas @ 2009 05 08, 18:34)
kazi jei as vietoj kaitinimo ant virykles ikisciau i mikrobange, tai iseitu kas nors ar nelb verta tiketis? biggrin.gif

pabandyk zinosi
bet tik tiek kad dek i koki inda nes tie plasmasiniai kur galima deti i mikruske su cukrum lydosi
Atsakyti
o labai reikia stipriai plesti? bijau, kad man neiseis, bijosiu truputi :S
Atsakyti
QUOTE(ievuzas @ 2009 05 08, 19:14)
o labai reikia stipriai plesti? bijau, kad man neiseis, bijosiu truputi :S

plesi ir tiek kojos taiu nieko ,pazastys skauda truputi,bet tikrai maziau nei su epiliatorium
Atsakyti
o tu plesei su juostelem, ar ten kaip rode kazkaip minkant ta cukru (nezinau kaip pasakyt ) biggrin.gif
Atsakyti
pasidariau ta kose,palaukiau biski kol atves, jau galiu su rankomis minkyti viskas lyg ir gavosi,gintaro spalva, kai paminkau pasvieseja,kaip plastelinas konsistencijos ,bet esme ,kad nieko neplesia! prilimpa biski ir atlimpa i vsio...Butinai reikia palaukti kol visiskai atves ir tada atsildyt mikrobanginej? Kai visiskai atves bus sustingus i gabala tiesa? dabar tokia dar silta ,minksta,klampi,tasi..
Atsakyti