Įkraunama...
Įkraunama...

Depiliacija. Visos paslaptys

Nugi ne taip paprasta ta stebuklinga kosele issivirt verysad.gif jau ir koja nusideginau viena pirmu bandymu. Atrodo virinau tik 5 min nuolat maisant, bet neimanoma nieko isminkyt, kieta mase gaunas.Andru bandymu pasidariau vos gelsvos spalvos ta sirupa, atvesinsiu,gal tada kas gausis..,
Atsakyti
Aš irgi ką tik išsivriau, maniau kad jau baigiant atvėsti pradėsiu, bet jei sakot kad visiškai reikia sustingdint ir tada mikrobangėj šildyti, tai dar palaukt teks kokią 10min. Per tą laiką gal kuri parašysite, visgi prieš plauką ar paplaukiui plėsti? rolleyes.gif
Atsakyti
kiek maciau youtube, tai visaip tepa ir visaip plesia.Vienur pagal plauka, kitur pries plauka.Turbut reiks isbandyt abu variantus ir ziuret,kuris geriausias g.gif BAndau ir as laukt, kol susting visiskai, tada pasisildyt ir minkyt biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos. Esu bandzius ir as ta mase virti, bet pirma karta perviriau, o antra karta nors ir neperkaitinau, vistiek mase per kieta gavosi. naudojau mazo kaloringumo cukru, gal del to ir nepavyko. jau daugiau nesiterliosiu, peiliukai kol kas geriausia iseitis visoms vietelems rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(ugne32 @ 2009 05 08, 18:19)
kiek maciau youtube, tai visaip tepa ir visaip plesia.Vienur pagal plauka, kitur pries plauka.Turbut reiks isbandyt abu variantus ir ziuret,kuris geriausias g.gif BAndau ir as laukt, kol susting visiskai, tada pasisildyt ir minkyt  biggrin.gif

Teoriskai plesiant pagal plauka turetu maziau iauginet. Praktiskai nezinau, reik bandyt
Atsakyti
Nusideginau visus pirstus ir nusiplesiau tris plaukus maximum doh.gif Numinkau minkau ,spaudziu prie odos,bet nuplesia tik savaimio kremo idegi man rodos doh.gif
Atsakyti
Dieve, maniau čia tik aš viena tokia nelaimėlė doh.gif. Kaip sako: "Durnių ir bažnyčioj muša" - čia aš sau pritaikau frusty.gif. Prieš daugelį metų prisiekiau sau, gyvenime vašku nesidepiliuosi, bet paskaičiusi tokius gerus atsiliepimus pamiršau savo įžadus ir vėl prikišau nagus doh.gif. Man taip pat niekas nelipo ir tokia masė kieta buvo, tai bešildydama kas tris minutes, kaip ir dilgelyt nusideginau pirštus(kas uogienes verdat, turit žinot šį jausmą cray.gif). Bet gi tas noras būti gražiai nebepaleidžia, galvoju dzin tie pirštai, reikia nesustot irnesakyk.gif. Jau įsigudrinau tą masę su vandeniu pašlapint, tuomet minkštesnė pradėjo darytis, jau kaip ir maniau įvaldžiusi šį darbą assa.gif. Nu ir prieš ir paplaukiui po dešimt kart plėšiau, o plaukas kitas gal tik išsiplėšė karsta.gif, nors pati oda paviršutinė irgi nuėjo, tada pagalvojau reikia bandyt pažastį(beprotė fool.gif ), ir galiausiai trenkiau viską, įlindau po dušu, nes visa limpanti tokia buvau, išsitepiau kremu, o pažastį aliejum ir pakėlusi kaip kokį sparną dabar laikau, nes dega cry.gif .
Manau, kad šis būdas tinka, kaip čia aiškiau išsireiškus, tokioms storaodėms, o pas ką plona ir jautri patarčiau gerai pasvarstyti prieš darantis mastau.gif.
Dabar palauksiu keletą dienų kol aprims oda ir atsiprašiusi savo epiliatoriuko pabaigsiu depiliaciją, nes kaip kokia apipešiota višta jaučiuos, su viena pusiau nudepiliuota pažastim ir margom kojom hihihi.gif.
nippe tik prašau neįsižeisk, norėjau pasipasakoti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(ernesin @ 2009 05 08, 22:10)
nippe tik prašau neįsižeisk, norėjau pasipasakoti blush2.gif

Ner ko cia pykti 4u.gif mirksiukas.gif kiekvienas atranda tai kas jam patinka.As peiliuku jau seniai atsisakiau ir neketinu prie ju grizti, o kai kam tai yra priemone numeris 1 smile.gif
Kazkaip keista,kad visom sunkiai gaunasi mase daryt... g.gif man is pirko karto super gavosi, bet antrakart-per skyta buvo...
Svarbiausia, kad as sau atradima padariau wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nippe: 08 gegužės 2009 - 23:22
nu va, is trecio karto gavosi mase, dejau 6 nubrauktus cukraus ir po 1 vandens ir sulciu. Pirstus karteli irgi sukaitau, tai dabar atsargiau elgiuosi smile.gif
As nelaukiu kol sustings ir mikrobangej nekaitinu, tiesiog palaukiu kol bus vos siltas, tada imu gabaliuka minkau ir pesioju, o visa kita cukru su uzdara dezute statau i vonele su karstu vandeniu, tada ji nesustingta ir nereikia i mikrobange kaisiot, nes kai tik ikisu, tai kelios sekundes, o ji man uzverda biggrin.gif
Turiu plikas blauzdas ir pazastis, blauzdos dar paraude siektiek, bet manau isgyvensiu ir bandysiu toliau eksperimentuot, bo peiliukai man irgi ne
Papildyta:
Nippe, norejau paklaust ar ir tau taip buna, man pesiojant tas cukrus pasidaro tokios konsistencijos kaip medus poskystis ir jau tada limpa prie odos ir net drabstosi nuplesinejant ant grindu, kazin cia normalu, ar pas mane patalpoj kur pesiojausi per karsta buvo?
Atsakyti
QUOTE(kukuska007 @ 2009 05 09, 08:17)
nu va, is trecio karto gavosi mase, dejau 6 nubrauktus cukraus ir po 1 vandens ir sulciu. Pirstus karteli irgi sukaitau, tai dabar atsargiau elgiuosi smile.gif
As nelaukiu kol sustings ir mikrobangej nekaitinu, tiesiog palaukiu kol bus vos siltas, tada imu gabaliuka minkau ir pesioju, o visa kita cukru su uzdara dezute statau i vonele su karstu vandeniu, tada ji nesustingta ir nereikia i mikrobange kaisiot, nes kai tik ikisu, tai kelios sekundes, o ji man uzverda biggrin.gif
Turiu plikas blauzdas ir pazastis, blauzdos dar paraude siektiek, bet manau isgyvensiu ir bandysiu toliau eksperimentuot, bo peiliukai man irgi ne
Papildyta:
Nippe, norejau paklaust ar ir tau taip buna, man pesiojant tas cukrus pasidaro tokios konsistencijos kaip medus poskystis ir jau tada limpa prie odos ir net drabstosi nuplesinejant ant grindu, kazin cia normalu, ar pas mane patalpoj kur pesiojausi per karsta buvo?

mase pasidariau ne is pirmo karto ,bet nagu tai nenusideginau schmoll.gif ,ko ten juos kist i karsta mase ax.gif
pazasti issidepiliavau viena ,persti ,bet po epiliatoriaus dar ne taip buna doh.gif
jei kose per kieta truputi rankas vandeniu pasklapinkit ji suminkstes,o kai per daug suminksteja tai uztepus ta mase ji ir lieka ten kur uztepta nenusiplesia
Atsakyti
nu as tai palaukiau kol atves, su pirstu pavirsiu paciupinejau, buvo siltas, o kad giliau karsta, nepagalvojau, pirsta kyst gilyn, ajej, karsta, tada pirsta greit burnon, dukra sako, o, cia valgoma, duok ir man smile.gif
man mase suskysteja jau pesiojant, ispradziu ji buna supeine, tada raunu plaukus kokias 5 min, o ji vis minkstesne ir minkstesne daros, kol patampa kaip medus, o kai as ismetu ja, tai ji i balute susileidzia ta mase, ar cia taip turi but?
Atsakyti
Pasidaro kaip medus tada, kai mikrobangej pasisldau trupuciukla ir pirmus kartus drabstosi ant grindu. Kaip rikke sako reikia palaukti kol sukietes . drinks_cheers.gif
Kaip jums efektas? Ar as viena tokia patenkinta? g.gif
P.S ko jus pirstais lendat?! blink.gif yra gi saukstai, menteles, pagaliukai ir pan. blink.gif
Papildyta:
QUOTE(kukuska007 @ 2009 05 09, 08:29)
nu as tai palaukiau kol atves, su pirstu pavirsiu paciupinejau, buvo siltas, o kad giliau karsta, nepagalvojau, pirsta kyst gilyn, ajej, karsta, tada pirsta greit burnon, dukra sako, o, cia valgoma, duok ir man smile.gif
man mase suskysteja jau pesiojant, ispradziu ji buna supeine, tada raunu plaukus kokias 5 min, o ji vis minkstesne ir minkstesne daros, kol patampa kaip medus, o kai as ismetu ja, tai ji i balute susileidzia ta mase, ar cia taip turi but?

Nea, man taip nebuvo... g.gif atvirksciai kietejo po kazkiek laiko, del to mikrobangej ir sildziau. Gal tavo rankos labai karstos? ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nippe: 09 gegužės 2009 - 08:42