Įkraunama...
Įkraunama...

Depiliacija. Visos paslaptys

nesuprantu g.gif atrodo jau lyg ir gerai issiviriau, bet man visitek neisrauna visu plaukeliu g.gif reikia per kokius 3 ar 4k kad normaliai butu doh.gif gal vis delto blogai isviriau blush2.gif
Atsakyti
as jau ketvirta syki viriau doh.gif paskutini karta buvo per skysta nes net neustingo,o tai pasakykit ko truko kai viskas buvo ok tik kad nelipo visiskai?
Atsakyti
O kur jūs verdat tą masę, nes kai pirmus kartus dariau, tai nešaldžiau aš ax.gif plastmasinis indas išsilydis, metalinio negalima į mokrobangų krosnelę dėt.Visai pasimečiau blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lalala947: 25 gegužės 2009 - 19:34
as tai verdu puode ir supilu i bliudeli molini rolleyes.gif
Atsakyti
o man vis nepavyksta mastau.gif doh.gif tai susinervinus ciupau vasko juosteles biggrin.gif
Atsakyti
Gal galit pasakyt kur ir kokias vaško juosteles perkat?
Kažkaip norisi šį būdą išmėgint, nes visada tik su peiliukais vargstu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(lalala947 @ 2009 05 25, 18:33)
O kur jūs verdat tą masę, nes kai pirmus  kartus dariau, tai nešaldžiau aš ax.gif  plastmasinis indas išsilydis, metalinio negalima į mokrobangų krosnelę dėt.Visai pasimečiau blush2.gif

apie kokia mase jus cia kalbat? blush2.gif
as tai nusipirkau vaska mikrobangu krosnelej kur sildyt galima, tai kiekviena karta vis geriau thumbup.gif kazkaip atrandu sistema... anksciau irgi budavo, kad po 4 kartus reikdedavo ta pacia vieta depiliuoti, o dabar uztenka ir dvieju rolleyes.gif manau ismoksti kaip ir kuria kryptimi tepti ir kaip nuplesti blush2.gif
pirmo karto net prisimint nenoriu doh.gif
Papildyta:
jau supratau blush2.gif ka tik paskaiciau pries tai buvusius psl... bet kazkaip man per sudetinga ir per daug laiko atima rolleyes.gif o cia nusiperki vasko uz 36lt ir uztenka 8 kartams ax.gif
Atsakyti
Piau piau, darbščiosios eksperimentuotojos drinks_cheers.gif vakar dar kartelį peržiūrėjau youtubeje sudėtą medžiagą apie cukrinę plaukų rovybą smile.gif ir dariau kiek kitaip nei pirmus du kartus. masę viriau kaip ir visada, tik ją betampydama kokius tris kartus pirštų galus sušlapinau vandeniu ir toliau tampiau tol kol pasidarė itin klampi apie pirštus velniškai besivelianti košė. tada ja tepiau prieš plauką ir roviau paplaukiui. bet tas tepimas toks kaip kaikuriuose filmukuose buvo rodytas- užtepi, paskui dar porą kartų su pirštais per tą vietą perbrauki ( paspaudžiant) ir tada staigiai plėši. rezultatas- plaukų pašalinimas 100 prc, net pačių mažiausių. tiesa- su tokia koše dirbti tikrai nelengva ir šiek tiek erzina tas vėlimasis apie pirštus bet rezultatas superinis. viską nusipešiau: ir pažastukus, ir šlaunis, ir rankas ir netgi tuos ilgesnius pūkelius virš viršutinės lūpos thumbup.gif jau susitvarkiau visas depiliuotinas vietas, dabar lauksiu kaip atauginės. bet manau kad viskas bus gerai, nes kaip jau ankščiau minėjau- nebuvo jokio odos suerzinimo. dabar paskaičiavau kad maždaug iki 6 lt sąnaudų visą kūną nusipeši kada nori ir kaip nori ir kas svarbiausia- ilgam smile.gif

jei kuri darys tokią košę kaip kad aš dariau tai neišsigąskit- pirmą katą tepant ir čiut užtrukus staigiai plėšti masė priskres prie odos, bet tiesiog neatitraukdamos pirštų dar katrą su likusia mase braukit per priskretusią ir staigiai ( jei lėtai- nieko nesigaus) plėškit ir oda liks švari.
Atsakyti
Axioma, bet jei pirstus suslapinu vandeniu, mase tampa kieta lyg ciulpinukas kaip nekeista sad.gif
Atsakyti
QUOTE(axioma @ 2009 05 26, 08:43)
Piau piau, darbščiosios eksperimentuotojos  drinks_cheers.gif      vakar dar kartelį peržiūrėjau youtubeje sudėtą medžiagą apie cukrinę plaukų rovybą smile.gif  ir dariau kiek kitaip nei pirmus du kartus. masę viriau kaip ir visada, tik ją betampydama kokius tris kartus pirštų galus sušlapinau vandeniu ir toliau tampiau tol kol pasidarė itin klampi apie pirštus velniškai besivelianti košė. tada ja tepiau prieš plauką ir roviau paplaukiui. bet tas tepimas toks kaip kaikuriuose filmukuose buvo rodytas- užtepi, paskui dar porą kartų su pirštais per tą vietą perbrauki ( paspaudžiant) ir tada staigiai plėši. rezultatas- plaukų pašalinimas 100 prc, net pačių mažiausių. tiesa- su tokia koše dirbti tikrai nelengva ir šiek tiek erzina tas vėlimasis apie pirštus bet rezultatas superinis. viską nusipešiau: ir pažastukus, ir šlaunis, ir rankas ir netgi tuos ilgesnius pūkelius virš viršutinės lūpos  thumbup.gif    jau susitvarkiau visas depiliuotinas vietas, dabar lauksiu kaip atauginės. bet manau kad viskas bus gerai, nes kaip jau ankščiau minėjau- nebuvo jokio odos suerzinimo. dabar paskaičiavau kad maždaug iki 6 lt sąnaudų visą kūną nusipeši kada nori ir kaip nori ir kas svarbiausia- ilgam smile.gif 

jei kuri darys tokią košę kaip kad aš dariau tai neišsigąskit- pirmą katą tepant ir čiut užtrukus staigiai plėšti masė priskres prie odos, bet tiesiog neatitraukdamos pirštų dar katrą su likusia mase braukit per priskretusią ir staigiai ( jei lėtai- nieko nesigaus) plėškit ir oda liks švari.

ogo kokios technologijos, aš filmą mačiau kai su cukrumi depiliuoja bet pati turbūt nesiryžčiau blink.gif
Atsakyti
QUOTE(radulia @ 2009 05 26, 10:43)
Axioma, bet jei pirstus suslapinu vandeniu, mase tampa kieta lyg ciulpinukas kaip nekeista sad.gif

tai gal tuomet iškarto masė buvo išvirta jau perkieta?

na aš darau taip: išsiverdu ( 8 nusijoti šaukštai cukraus, 2 citrinos sulčių ir 2.5 šaukšto vandens, ant silpnos ugnies 7 min virinu. jei spalvos tonus ( tuos gintarinius) suskirstyti į 4 spalvas, tai būtų 2 tamsumo lygis ( jei čia kasnors suprato ką norėjau pasakyti lotuliukas.gif ). tada supilu į indelį ir laukiu kol atvės. tada kai jau būna tik čiut drungna masė ir kietesnė nei šviežias medus aš ją pirštais išgrandau iš indelio ir ištampau kol pabala. tada kokias tris pirštų pagalvėles sušlapinu ir toliau tampau kol vanduo įsimaišo į masę. kai tik paimi su šlapiais pirštais tą košę tai ji slysta pradžioje, bet čia nieko tokio. tai va, tą šlapinimą ir tampymą kartojau tris kartus kol gavosi reikiama konsistencija. be to ji turi neatšalti visiškai nes tada kietės kas be ko. nes tampymo metu ir kai tepi ant odos ji nuo kūno turi pašilti.
Atsakyti
Axioma, dekui uz paaiskinima. Na bandysiu dar-cia jau bus koks 5 kartas. Nes kai paimu i rankas i pradedu tampyti, mase balteja- bet neminksteja. Tada bandziau pirsta suslapinti, tuoj vietoje labai slidu tada ir dar labiau kieteja kieteja. Plius kai tempiau, tai eina sluoksnis ant sluoksnio. Tampa kieta desrele g.gif doh.gif
Atsakyti