pagal tai ką rašėte tai man atrodo kad jūs ją pervirinate. aš verdu nedideliam rundeliukyje su storu dugnu ir ant labai labai silpnos ugnies, o ją perkaitinti tikrai labai nesudėtinga, užtenka pusės minutės ir jau blogai. geriausia ašku žiūrėti į spalvą, galėčiau nufotografuoti, tik fotikai tikros spalvos neparodo taigi nebus naudos.
QUOTE(axioma @ 2009 05 26, 15:18)
pagal tai ką rašėte tai man atrodo kad jūs ją pervirinate. aš verdu nedideliam rundeliukyje su storu dugnu ir ant labai labai silpnos ugnies, o ją perkaitinti tikrai labai nesudėtinga, užtenka pusės minutės ir jau blogai. geriausia ašku žiūrėti į spalvą, galėčiau nufotografuoti, tik fotikai tikros spalvos neparodo taigi nebus naudos.
na bandysim dar. Viriau ant silpnos ugnies kokias 10 min....dar karta aciu

QUOTE(Maserati @ 2009 05 25, 11:32)
Sakykit,o tinka tas losjonas nuo iaugimo plaukeliu,jei pas mane nesimato jokiu spuogeliu,zaizdeliu kaip kad rode,tiesiog niezti labai kojas?
niekas nezinot?

QUOTE(radulia @ 2009 05 26, 13:02)
Axioma, dekui uz paaiskinima. Na bandysiu dar-cia jau bus koks 5 kartas. Nes kai paimu i rankas i pradedu tampyti, mase balteja- bet neminksteja. Tada bandziau pirsta suslapinti, tuoj vietoje labai slidu tada ir dar labiau kieteja kieteja. Plius kai tempiau, tai eina sluoksnis ant sluoksnio. Tampa kieta desrele

Pabandyk, kai kietėja pašildyt mikrobangėj. Na nzn kokiom jūs proporcijom darot

Šnd antrą kartą kojas nudepiliavau

Šiandien dariau rirmą kartą, tai labai nesisekė. Viriau 6 min, bijojau pervirti, tai spalva buvo permatoma.toliau atšaldžiau, atšildžiau ir minkiau minkiau minkiau minkiau oi, kaip minkiau, bet vistiek plastelino konsistencijos nesigavo, tik pabalo.tai tokią košę, lipnią dėjau ant plotelio šlaunų ir, aišku, nulupti nepavyko, tai pridejau tokį pat savo lipnų delną ir staigiai atitraukdavau, tai biškį plaukų išrovė.liko violetinės dėmelės.čia mėlynės?o kad gautųsi gintarinė spalva, tai kiek virti?pas mane elektrinė dujinė, ar tai neturi reikšmės?ant kokio stiprumo(nuo 1-9)?ir neišsiminkė man todėl, kad neviriau pakankamai ar dėl ko kito?
ačiūūūūūūū.
ačiūūūūūūū.

QUOTE(rasulensija @ 2009 05 26, 15:55)
na aš irgi pabandžiau su cukrum tvarkyti, kojos ir kairė pažastis čiki piki gavos
ale jūs pasakykit kaip man dešinę pažastį susitvarkyt
nu prilimpa sulimpa ta masė ir vsio
ir taip ir taip prieš veidrodį staipiaus ale kad tik sulipau visa ir pusę vonios aplipdžiau 

Joa

nu man tai gal iš 5 karto išėjo, bet spalva negali būti permatoma, turėtų gautis tokia šviesi gintarinė, nors mano buvo tamsoka ir vis tiek tampėsi, nekietėjo
pabandyk youtubėj klipukus pažiūrėt, merginos įdėjusios nuorodas, gal aiškiau bus kaip turi atrodyti 
Papildyta:
ačiuks
bandysiu tada dar, gal jau išeis, o tai vaikščiosiu viena pažastim lygia, o kita gauruota

Papildyta:
ačiuks

Sveikos merginos,
Dėl plaukelių įauginėjimo ir bėrimo, man kosmetologė patarė, kol plaukeliai prasikals, tepti vieną kartą į dieną Bepanthen Plus tepaliuku, jis antibakterinis, tai visos bėdos išsisprendė
Perskaičiau visus psl. ir man iškilo toks klausimas
dėl tos depiliacijos su cukrumi ?
Jinai geriau nei vaškas ar dauguma ją darosi namie taupymo sumetimais ?
Aš turiu šiltą vašką, šildytuvą, juosteles ir t.t., žodžiu viską, kaip ir salonuose būna.
Kojas, blauzdas ir šlaunis, rankas, bikini pakraščius susitvarkau namie, o jau gražų ir pilną bikini keliauju į saloną, nes neturiu aš akrobatinių sugebėjimų
Visos rašot, kad plaukelius reikia paauginti, kad geriau nusirautų, su vašku irgi tas pats, kuo plaukeliai ilgesni, tuo geriau ir ilgesniam laikui išsirauna. Skaitau kaip sunkiai ta košė čia gaunasi, šildymo puode viskas parasta, vaškas reikiamos konsistencijos, šiluma reguliuojasi, tepasi su medine mentele, nusilupa su juostele.
Paaiškinkit kuo tas vaškas ypatingesnis ??? Labai jau įdomu pasidarė
Dėl plaukelių įauginėjimo ir bėrimo, man kosmetologė patarė, kol plaukeliai prasikals, tepti vieną kartą į dieną Bepanthen Plus tepaliuku, jis antibakterinis, tai visos bėdos išsisprendė

Perskaičiau visus psl. ir man iškilo toks klausimas

Jinai geriau nei vaškas ar dauguma ją darosi namie taupymo sumetimais ?
Aš turiu šiltą vašką, šildytuvą, juosteles ir t.t., žodžiu viską, kaip ir salonuose būna.
Kojas, blauzdas ir šlaunis, rankas, bikini pakraščius susitvarkau namie, o jau gražų ir pilną bikini keliauju į saloną, nes neturiu aš akrobatinių sugebėjimų

Visos rašot, kad plaukelius reikia paauginti, kad geriau nusirautų, su vašku irgi tas pats, kuo plaukeliai ilgesni, tuo geriau ir ilgesniam laikui išsirauna. Skaitau kaip sunkiai ta košė čia gaunasi, šildymo puode viskas parasta, vaškas reikiamos konsistencijos, šiluma reguliuojasi, tepasi su medine mentele, nusilupa su juostele.
Paaiškinkit kuo tas vaškas ypatingesnis ??? Labai jau įdomu pasidarė

žiūrėjau tuos klipukus, bet ten gaunasi tokia tamsi.ar ir man taip reikia?
gal kas bandė su juostelėm ir cukrum?
gal kas bandė su juostelėm ir cukrum?
Sveikos, depiliuotojos
Viriau cukraus masę. Man nesigavo tampoma
Bet aš tą skystąją masę panaudojau kojų depiliacijai. Tepiau ir klijavau juostelę. Ir plėšiau su juostele.
Gavosi idealiai
tad kojas nusidepiliavau 100% su viena karamelės porcijia

Bet aš tą skystąją masę panaudojau kojų depiliacijai. Tepiau ir klijavau juostelę. Ir plėšiau su juostele.
Gavosi idealiai

QUOTE(Ristina @ 2009 05 26, 17:29)
Sveikos, depiliuotojos
Gavosi idealiai
tad kojas nusidepiliavau 100% su viena karamelės porcijia 

Gavosi idealiai

Kokia juostele?