Įkraunama...
Įkraunama...

Depiliacija. Visos paslaptys

O Nagavitoj galima apsipirkti ir zmogui "is gatves" blush2.gif juk ten prekes profesionalams, o kai kurios pardes girdejau siaip nepardavineja eiliniams zmonems doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Kitte @ 2009 05 27, 11:41)
O Nagavitoj galima apsipirkti ir zmogui "is gatves" blush2.gif juk ten prekes profesionalams, o kai kurios pardes girdejau siaip nepardavineja eiliniams zmonems doh.gif

Man rodos siais laikais kad tik pirktu - turetu parduoti visiems tongue.gif

Taip niekas ir neparase kur toji Nagavita unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Bitute32 @ 2009 05 27, 10:45)
Man rodos siais laikais kad tik pirktu - turetu parduoti visiems  tongue.gif

Taip niekas ir neparase kur toji Nagavita unsure.gif

# Vilniuje: Savanorių pr.11A
Tel.: 8 5 2138391, mob.: 8 656 39000
el.paštas: vilnius@nagavita.lt
Kaip mus surasti: http://www.nagavita...._id=287&lang=lt
Atsakyti
QUOTE(Kitte @ 2009 05 27, 12:41)

Zinoma parduoda ir dar pakonsultuoja jei nezinai kaip ir ka daryt mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(nippe @ 2009 05 27, 11:46)
# Vilniuje: Savanorių pr.11A
Tel.: 8 5 2138391, mob.: 8 656 39000
el.paštas: vilnius@nagavita.lt
Kaip mus surasti: http://www.nagavita...._id=287&lang=lt

O, dekui labai, taip netolies nuo namu ir nezinojau lotuliukas.gif

Atsakyti
Aš šiandien su cukrum kaip nusedinau cray.gif Bijau, kad pūslės nebūtų.Gal turit patarimų ką daryt, kad ne taip skaudėtų ir nebūtų jokių pūslių? g.gif Ne visai čia rašau, bet sakau pasidalinsiu savo patiritimi ir prie to paties paklausiu blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lalala947: 27 gegužės 2009 - 17:14
O vargeli, kaip tau cia taip nepasiseke??? kaip nusideginai?
pirmiausia- ta vieta saldyti (saltu vandeniu, leduku ir pan.), po to uztepti galima bepanten kremuko, bet tik jei ne zaizda, ant zaizdos negalima.. dar nuo nudegimu yra toks purskalas Pnthenol.. tokiom baltom putom purskia.. nu laikykis, pirmiausia aisku saldyk, bet jei rimciau nusideginai tai pusliu bus... g.gif
Atsakyti
QUOTE(krama @ 2009 05 27, 18:34)
O vargeli, kaip tau cia taip nepasiseke??? kaip nusideginai?
pirmiausia- ta vieta saldyti (saltu vandeniu, leduku ir pan.), po to uztepti galima bepanten kremuko, bet tik  jei ne zaizda, ant zaizdos negalima.. dar nuo nudegimu yra toks purskalas Pnthenol.. tokiom baltom putom purskia..  nu laikykis, pirmiausia aisku saldyk, bet jei rimciau nusideginai tai pusliu bus...  g.gif

Durnai dariau.Kai pašildžiau tai pirštą įkišau pažiūrėt.Nu ir tada nusideginau verysad.gif Ar baika, kad kai tik iš vandens šalto ištraukiu pradeda skaudėt labai? verysad.gif
Atsakyti
As buvau panasiai su kkarstu aliejum nusideginus doh.gif .. ir tas nutiko naujuju metu isvakarese. o skaudejo ziauriai, tai visa visa vakara mirkiau ta pirsta salto vandens stiklinej... rimtai- visa vakara doh.gif . nes kai tik istraukdavau tai ziauriai skaudejo.. nu tai ir mirkiau... bet pusle vistiek iskilo... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(krama @ 2009 05 27, 18:50)
As buvau panasiai su kkarstu aliejum nusideginus  doh.gif .. ir tas nutiko naujuju metu isvakarese. o skaudejo ziauriai, tai visa visa vakara mirkiau ta pirsta salto vandens stiklinej... rimtai- visa vakara  doh.gif . nes kai tik istraukdavau tai ziauriai skaudejo.. nu tai ir mirkiau... bet pusle vistiek iskilo...  verysad.gif

Jaučiu tau labiau skaudėjo verysad.gif Na aš vis turiu vilties, kad pūslės nebus g.gif Bent pamoka bus, kad nereikia pirštų kišti kur nereikia doh.gif
Atsakyti
QUOTE(lalala947 @ 2009 05 27, 17:43)
Durnai dariau.Kai pašildžiau tai pirštą įkišau pažiūrėt.Nu ir tada nusideginau verysad.gif  Ar baika, kad kai tik iš vandens šalto ištraukiu pradeda skaudėt labai? verysad.gif

Dar gerai, kad tik pirštą nusideginai, galėjo būti ir blogiau unsure.gif Kai nusidegini, pradžioj reikia kuo ilgiau po šaltu vandeniu laikyt, bet kaip suprantu, dabar jau per vėlu patarinėti. Jei labai labai skaudės ir bus stipriai nudegę, užsipurkšk putų aerozolio Panthenol, kurį jau ir minėjo kažkas- greitai ir skausmas, ir paraudimas praeis, gal ir pūslė neiškils arba ir ji greičiau praeis.
Atsakyti
ir vel nesigavo man tas cukrus doh.gif griebiau vaska,ir susiradau paklode sena,tai du plaukus isroviau doh.gif nesiseka man verysad.gif o klausimas jum kuo skiriasi brangus depiliacinis kremas nuo pigaus? ar pvz nuo veet ilgiau ataugines plaukeliai? nes perku pati paprasciausia rankoms,tai iskart atauga,tik tiek kad toki patys o ne seriai unsure.gif
Atsakyti