O Nagavitoj galima apsipirkti ir zmogui "is gatves"
juk ten prekes profesionalams, o kai kurios pardes girdejau siaip nepardavineja eiliniams zmonems
QUOTE(Kitte @ 2009 05 27, 11:41)
juk ten prekes profesionalams, o kai kurios pardes girdejau siaip nepardavineja eiliniams zmonems 
Man rodos siais laikais kad tik pirktu - turetu parduoti visiems
Taip niekas ir neparase kur toji Nagavita
QUOTE(Bitute32 @ 2009 05 27, 10:45)
Man rodos siais laikais kad tik pirktu - turetu parduoti visiems
# Vilniuje: Savanorių pr.11A
Tel.: 8 5 2138391, mob.: 8 656 39000
el.paštas: vilnius@nagavita.lt
Kaip mus surasti: http://www.nagavita...._id=287&lang=lt
QUOTE(Kitte @ 2009 05 27, 12:41)
Zinoma parduoda ir dar pakonsultuoja jei nezinai kaip ir ka daryt
QUOTE(nippe @ 2009 05 27, 11:46)
# Vilniuje: Savanorių pr.11A
O, dekui labai, taip netolies nuo namu ir nezinojau
O vargeli, kaip tau cia taip nepasiseke??? kaip nusideginai?
pirmiausia- ta vieta saldyti (saltu vandeniu, leduku ir pan.), po to uztepti galima bepanten kremuko, bet tik jei ne zaizda, ant zaizdos negalima.. dar nuo nudegimu yra toks purskalas Pnthenol.. tokiom baltom putom purskia.. nu laikykis, pirmiausia aisku saldyk, bet jei rimciau nusideginai tai pusliu bus...
pirmiausia- ta vieta saldyti (saltu vandeniu, leduku ir pan.), po to uztepti galima bepanten kremuko, bet tik jei ne zaizda, ant zaizdos negalima.. dar nuo nudegimu yra toks purskalas Pnthenol.. tokiom baltom putom purskia.. nu laikykis, pirmiausia aisku saldyk, bet jei rimciau nusideginai tai pusliu bus...
QUOTE(krama @ 2009 05 27, 18:34)
O vargeli, kaip tau cia taip nepasiseke??? kaip nusideginai?
Durnai dariau.Kai pašildžiau tai pirštą įkišau pažiūrėt.Nu ir tada nusideginau
As buvau panasiai su kkarstu aliejum nusideginus
.. ir tas nutiko naujuju metu isvakarese. o skaudejo ziauriai, tai visa visa vakara mirkiau ta pirsta salto vandens stiklinej... rimtai- visa vakara
. nes kai tik istraukdavau tai ziauriai skaudejo.. nu tai ir mirkiau... bet pusle vistiek iskilo...
QUOTE(krama @ 2009 05 27, 18:50)
As buvau panasiai su kkarstu aliejum nusideginus
.. ir tas nutiko naujuju metu isvakarese. o skaudejo ziauriai, tai visa visa vakara mirkiau ta pirsta salto vandens stiklinej... rimtai- visa vakara
. nes kai tik istraukdavau tai ziauriai skaudejo.. nu tai ir mirkiau... bet pusle vistiek iskilo... 
Jaučiu tau labiau skaudėjo
QUOTE(lalala947 @ 2009 05 27, 17:43)
Durnai dariau.Kai pašildžiau tai pirštą įkišau pažiūrėt.Nu ir tada nusideginau
Ar baika, kad kai tik iš vandens šalto ištraukiu pradeda skaudėt labai? 
Dar gerai, kad tik pirštą nusideginai, galėjo būti ir blogiau
ir vel nesigavo man tas cukrus
griebiau vaska,ir susiradau paklode sena,tai du plaukus isroviau
nesiseka man
o klausimas jum kuo skiriasi brangus depiliacinis kremas nuo pigaus? ar pvz nuo veet ilgiau ataugines plaukeliai? nes perku pati paprasciausia rankoms,tai iskart atauga,tik tiek kad toki patys o ne seriai