Įkraunama...
Įkraunama...

Depiliacija. Visos paslaptys

QUOTE(lalala947 @ 2009 05 30, 13:32)
O jei nedėsiu citrinos sulčių nesigaus?O gal galima jas kuo nors pakeisti? ax.gif

Citrinos sultys tirpdo cukraus kristaliukus mirksiukas.gif Sakyciau turetu tikti citrinos esencija padaryta is citrinos rugsties ir vandens g.gif bet net nenutuokiu kokiomis proporcijomis reiktu ta esencija daryti g.gif
Atsakyti
QUOTE(Chilly @ 2009 05 30, 12:52)
Citrinos sultys tirpdo cukraus kristaliukus  mirksiukas.gif  Sakyciau turetu tikti citrinos esencija padaryta is citrinos rugsties ir vandens  g.gif  bet net nenutuokiu kokiomis proporcijomis reiktu ta esencija daryti  g.gif

as paskutinius kartus naudojau citrinos rūgšties granules ištirpdintas vandenyje ir viskas puikiai gavosi thumbup.gif jokių proporcijų nesilaikiau, tiesiog žiūrėjau, kad vanduo būtų lb rūgštus ir viskas ok smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lyanna @ 2009 05 30, 14:10)
as paskutinius kartus naudojau citrinos rūgšties granules ištirpdintas vandenyje ir viskas puikiai gavosi  thumbup.gif jokių proporcijų nesilaikiau, tiesiog žiūrėjau, kad vanduo būtų lb rūgštus ir viskas ok smile.gif

Vat ir as NESILAIKAU.... kai bandau skaiciuoti, tai virimo metu suprantu, kad kazkas ne tas g.gif tada vandens ipilu. Daugiau neskaiciuosiu...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nippe: 30 gegužės 2009 - 13:18
Šiandien bandžiauvirti.Kaip ir gavosi, tik visiškai nelipo blink.gif Gal žinot kodėl?Ir kaip filmukuose tai ta masė tokia tąsi,šviesi o pas mane nelimpanti ir medaus spalvos.Gal aš perviriau? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(lalala947 @ 2009 06 01, 21:37)
Šiandien bandžiauvirti.Kaip ir gavosi, tik visiškai nelipo blink.gif  Gal žinot kodėl?Ir kaip filmukuose tai ta masė tokia tąsi,šviesi o pas mane nelimpanti ir medaus spalvos.Gal aš perviriau? blush2.gif

as bent truputi pirstus vandeniu pavilgau, dar nuo ranku ji isyla beminkant ir tada oi kaip limpa, vieni fanarai ant koju.BEt plauku toli grazu visu neisrauna:( kankini kankini ta pacia vieta po 10 k ir vis tiek ne taip,kai su vasku.KAd ir nelips gerai pirma kart isminkius vis tiek tu ja bandyk ant oados tept , ji vis labiau isill ir tikrai turetu jau kazka nuplest smile.gif kantrybes
Atsakyti
Su tuo cukrum gal būtų viskas gerai, nusidepiliavau pažastis, vieną ranką ir bikini, bet........ žiuriai suplėšiau odą. Ranka, kurią depiliavau seniausiai, dabar tuoj pradės luptis. Oda tokia negyva pasidarė, susiraukšlėjo ir, matyt, greitai nersis lauk. Šandien pastebėjau, kad ir bikini oda ruošiasi mane palikti. Vakar dariau pažasti, tai negi ir jų odą traumavau verysad.gif ? Ir viskas dėl to, kad ta cukraus pasta gerai limpa prie odos, bet kažkaip neišrauna tų plaukų. Turi N kartų tepti ir plėšti, tepti ir plėšti, kad plotelis pasidarytų švarus. Pažastims ir bikini tai super depiliacijos būdas, bet kojos cukrui neįveikiama užduotis schmoll.gif . Nu visiškai neima plaukų, tik odą nutarkuoja ir vsio.
Gal aš kažką ne taip darau?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Atėnė: 02 birželio 2009 - 13:57
o likimo draugė atsirado drinks_cheers.gif man irgi oda nuo rankos, kuria darbavaus pirštų susiraukšlėjo ir kaip kokios pūslės pasidarė, o paskui nusilupo verysad.gif ant vietų kurias depiliavau tokio reiškinio nepastebėjau g.gif kuo gražiausiai viskas, nerealiai geras būdas susitvarkyti būtų, jei ne rankos blink.gif merginos, ką mes su Atėne ne taip darom, kad tokios problemos kyla? gal ką patarsit?
Atsakyti
Na, gal ir gali turėti įtakos, kad labai sukimba su oda, tai ir nuplėšia paviršių g.gif
Bet, pvz., mano oda - jautri. Nusidepiliavau - idealiai drinks_cheers.gif
Mėlynių prisigaminau ax.gif bet reikia prieš plėšiant prilaikyti odą.

Jei ant tiek kimba, kad nuplėšia odos paviršių, tai arba plaukeliai per trumpi. Aš depiliuoju apie 5 - 7mm ilgio g.gif A
rba kūnas kuo nors išteptas.
Nes idealiam "cukrinimui" oda turi būti švari ir sausa smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ugne32 @ 2009 06 02, 12:43)
as bent truputi pirstus vandeniu pavilgau, dar nuo ranku ji isyla beminkant ir tada oi kaip limpa, vieni fanarai ant koju.BEt plauku toli grazu visu neisrauna:( kankini kankini ta pacia vieta po 10 k ir vis tiek ne taip,kai su vasku.KAd ir nelips gerai pirma kart isminkius vis tiek tu ja bandyk ant oados tept , ji vis labiau isill ir tikrai turetu jau kazka nuplest smile.gif kantrybes

Kai aš sušlapintom rankom paminkaiu tai man kaip saldainis pasidarė.Tuose filmukuose ta masė tokia temposi o pas mane kieta,visai nepanaši schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(lalala947 @ 2009 06 02, 18:39)
Kai aš sušlapintom rankom paminkaiu tai man kaip saldainis pasidarė.Tuose filmukuose ta masė tokia temposi o pas mane kieta,visai nepanaši schmoll.gif

Gal žinot ką aš ne taip darau? blush2.gif
Atsakyti
ar nebūsi pervirusi? g.gif
Atsakyti
QUOTE(rasulensija @ 2009 06 03, 18:16)
ar nebūsi pervirusi? g.gif

Aš irgi taip galvoju, bet gi turi gautis tokia gintaro spalva? blush2.gif Jei šviesesnė tai tada tirkai perviriau... 4u.gif
Atsakyti