Įkraunama...
Įkraunama...

Depiliacija. Visos paslaptys

Didelis dekui uz receptuka butinai isbandysiu. O del skutimo tai yra dar baisiau. Man neimanoma nuskusti, nes po valandos jau auga vel. Na galit netiketi, bet taip yra. Mano drauge viena sake nesamones sneku negali ataugti po valandos. Tai as prie jos akiu nusiskutau ir kol kalbejomes kelias val po to parodziau ta pasiurpo. Cia kaip su vyru barzda kai buna kai vyrai nusiskuta, bet matosi tamsumas ir juodi taskiukai, tai man lygiai tas pats su kojom. O po skutimo auga po tris plaukus is vieno svoguno ir tokio tankumo, kad baisu. O po depiliacijos plaukai atauga po dvieju dienu, bet yra retesni ir ne tokie stagarai kaip po skutimo ir bent jau nesimato tas slykstus tamsumas ir juodu taskiuku. Na esu gauruota kaip meska. Reiktu su tuo susitaikyti, bet labai sunku. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Adeliukas @ 2009 06 05, 12:23)
Didelis dekui uz receptuka butinai isbandysiu. O del skutimo tai yra dar baisiau. Man neimanoma nuskusti, nes po valandos jau auga vel. Na galit netiketi, bet taip yra. Mano drauge viena sake nesamones sneku negali ataugti po valandos. Tai as prie jos akiu nusiskutau ir kol kalbejomes kelias val po to parodziau ta pasiurpo. Cia kaip su vyru barzda kai buna kai vyrai nusiskuta, bet matosi tamsumas ir juodi taskiukai, tai man lygiai tas pats su kojom.  O po skutimo auga po tris plaukus is vieno svoguno ir tokio tankumo, kad baisu. O po depiliacijos plaukai atauga po dvieju dienu, bet yra retesni ir ne tokie stagarai kaip po skutimo ir bent jau nesimato tas slykstus tamsumas ir juodu taskiuku.  Na esu gauruota kaip meska. Reiktu su tuo susitaikyti, bet labai sunku.  verysad.gif

tikiu tavim, man panasiai irgi yra. ryte nuskutu kojas, vakare jau ataugineja.(del to su peiliukais jau nebezaidziu)
zinau - labai sunku su tuo susitaikyt verysad.gif
reikia ieskot iseiciu thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cosmmo: 05 birželio 2009 - 10:26
Na va pagaliau isbandziau savo virta mase, nors issiviriau pries savaite ar dvi blush2.gif
Bikini nusidepiliavau kolkas, nes neturiu laiko ilgiau "terliotis", o jo reikia nemazai doh.gif depiliavausi apie valanda, viskas thumbup.gif maniau, kad paciai tai padaryti prireiks akrobatiniu sugebejimu, bet neprireike, susitvarkiau biggrin.gif
Aisku, kai kosmetologe depiliuoja, tai jokio vargo, o cia teko save truputi pakankinti, bet kai isivaziavau viskas ejosi puikiai drinks_cheers.gif
O jau pinigeliu, tai tikrai sutaupiau 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kitte: 05 birželio 2009 - 11:21
Na, man irgi patiko cukrinimo kaina thumbup.gif
Ir patiko, kad bikini nudepiliuot pavyko daug greičiau nei vašku. Ir man kažkaip atrodė net mažiau skauda g.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ristina @ 2009 06 05, 16:34)
Na, man irgi patiko cukrinimo kaina  thumbup.gif
Ir patiko, kad bikini nudepiliuot pavyko daug greičiau nei vašku. Ir man kažkaip atrodė net mažiau skauda  g.gif  bigsmile.gif

Del skausmo irgi turiu sutikti, kad skauda maziau drinks_cheers.gif
Atsakyti
Sveikos victory.gif

Kaip matau nusidepiliuoti su cukrum anksciau ar veliau vistiek visoms pavyksta, bandysiu ir as ax.gif tik dabar iskilo klausimas kaip su plaukeliu atauginejimu ir iauginejimu? Bijau po to pasekmiu visa vasara su iaugeliais ir spuogeliais vaikscioti verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Sandrioske @ 2009 06 05, 18:02)
Sveikos  victory.gif

Kaip matau nusidepiliuoti su cukrum anksciau ar veliau vistiek visoms pavyksta, bandysiu ir as  ax.gif  tik dabar iskilo klausimas kaip su plaukeliu atauginejimu ir iauginejimu? Bijau po to pasekmiu visa vasara su iaugeliais ir spuogeliais vaikscioti  verysad.gif

jep, man po maždaug pusantros savaitės pradėjo bikinis atauginėti tai jau visi švenčiausieji... siaubas absoliutus. praktiškai kaip plaukas taip guzas skaudus. tepiau ryte vakare depileve putomis lėtinančiomis plaukų augimą, bet nesuregavo. šiandien nusipirkau tos pačios firmos intimate folisan, priemonė sauganti nuo plaukų įaugimo, eisiu tuoj tepti bo jau visai liudna man. beja, vienos taip vadinamos ampolės kaina apie 10 lt.
Atsakyti
Na, man praėjo jau 2,5 savaitės kojoms, o bikiniui 1,5, bet neįaugo nei vienas plaukelis thumbup.gif
Atsakyti
Po depiliacijos labai tinka Alkaičio Organic Soothing Gel
Atsakyti
m, sugundėt ir mane išbandyt cukrinę depiliaciją ax.gif
Atsakyti
QUOTE(axioma @ 2009 06 05, 19:11)
jep, man po maždaug pusantros savaitės pradėjo bikinis atauginėti tai jau visi švenčiausieji... siaubas absoliutus. praktiškai kaip plaukas taip guzas skaudus. tepiau ryte vakare depileve putomis lėtinančiomis plaukų augimą, bet nesuregavo. šiandien nusipirkau tos pačios firmos intimate folisan, priemonė sauganti nuo plaukų įaugimo, eisiu tuoj tepti bo jau visai liudna man. beja, vienos taip vadinamos ampolės kaina apie 10 lt.

Kad plaukeliai neiaugtu reikai tepti kremu su rugstimis, kad nusluoksniuotu oda... ax.gif
Atsakyti
Išsiviriau ir aš tą cukraus pastą.Gavosi viskas iš pirmo karto thumbup.gif bet jau skausmas depiliuojant wacko.gif doh.gif nežinau ar ryšiuosi dar kartą unsure.gif
Atsakyti