bandyk kai pradeda kietėti vis čiut pirštus susišlapinti ir tą vandenį įmintyti į masę. išpradžių nebus lengva nes slys ji tarp pirštų. turėtų atsiskiesti, tarp pirštų sušilti ir suminkštėti. na bent jau aš taip darau ir viskas gerai gaunasi
laba vakara mergaites
turiu klausimeli, depiliavausi kojas su kasetiniu vasku, nusipirkau stai tokias juosteles
ir man nelabai nusiplesdavo normaliai, nes likdavo puse juosteles ant koju
gal galit patarti ka ne taip dariau? ar vaskas per silpnai isiles ar juosteles prastos
dekui
turiu klausimeli, depiliavausi kojas su kasetiniu vasku, nusipirkau stai tokias juosteles
ir man nelabai nusiplesdavo normaliai, nes likdavo puse juosteles ant koju QUOTE(questa @ 2009 06 12, 23:54)
laba vakara mergaites
gal galit patarti ka ne taip dariau? ar vaskas per silpnai isiles ar juosteles prastos
dekui

ir man nelabai nusiplesdavo normaliai, nes likdavo puse juosteles ant koju manau prastos juosteles, kokios jos firmos?
QUOTE(Aeterna @ 2009 06 13, 12:35)
o mane ištiko tokia bėda ant pilvo ėmė augti plaukeliai o aš kaip kvaiša nuskutau juos o db atauginėja tokie tamsūs ir stori gal žinot kaip juos pašalinti? ar sumažinti kad netokie tamsūs augtų... nebežinau ką bedaryti
depiliuoti
QUOTE(axioma @ 2009 06 12, 17:34)
bandyk kai pradeda kietėti vis čiut pirštus susišlapinti ir tą vandenį įmintyti į masę. išpradžių nebus lengva nes slys ji tarp pirštų. turėtų atsiskiesti, tarp pirštų sušilti ir suminkštėti. na bent jau aš taip darau ir viskas gerai gaunasi 
Jau bandžiau, bet man tada dar greičiau sukietėjo.Gal aš perviriau?
QUOTE(questa @ 2009 06 12, 22:54)
laba vakara mergaites
dekui

ir man nelabai nusiplesdavo normaliai, nes likdavo puse juosteles ant koju manau, kazka ne taip pati darai, nes juosteles kiek firmu bandziau visos panasios, gali buti storesnes ar plonesnes, su rastu ar be rasto, bet kokybe visu panasi
na as manau kad vaskas persilpnai buvo isiles
o kaip jūs šildote kasetinį vašką be to spec šidytuvo?
į karštą vandenį? ar kaip?
į karštą vandenį? ar kaip?
su kasetiniu sildytuvu
Merginos, ar dziaugiates tos, kurios depiliuojat rankas?
Pas mane labai sviesus plaukeliai, ner ju daug, bet pakalbejau su viena, kita, kurios depiliuoja ir pati uzsimaniau. Drauge parode rankas, tai toookios svelnios po dep, kaip smagu! Bet va po to susitikom po poros sav, tai toks eziukas, blogiau nei plaukeliai uzauge
Tai dabar mastau ar verta pradet ir ranku depiliacija.