Įkraunama...
Įkraunama...

Depiliacija. Visos paslaptys

kad ten nesiuncia i LT ir tai labai mazai buna ,ko tais nera pasirinkimo, ir kitur nelabai randu, galvoju gal kas ir kur pire esat?
Atsakyti
nesigauna man niekas su tuo cukrumi doh.gif
kiek jus minuciu ji verdat ?
Atsakyti
labs. smile.gif išsiverdu aš tą masę, atšaldau, po to atšildau ir kai jau noriu paimti (paimu lengvai) ir tampau, ji nebūna lipni, bet lab greit kietėja. blink.gif ką daryti? kas netaip? kame bėda?per ilgai verdu?per daug cukraus? o gal žinot kaip su juostelėm daryt, t.y. kaip tą cukraus masę daryt, kad galėčiau kaip karštą vašką naudot? ačiū. 4u.gif smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo r8t8l18k3: 09 birželio 2009 - 19:42
http://www.youtube.c...feature=related

pakele nuotaika man sitas vaizdelis lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Meshkiukas @ 2009 06 09, 22:27)
http://www.youtube.c...feature=related

pakele nuotaika man sitas vaizdelis  lotuliukas.gif

Maciau kazkada! Geriausiai vaikinukas thumbup.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
nippe o tu ar dar atšaldai ar iš karto kai galima į rankas paimt tepi? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(lalala947 @ 2009 06 10, 17:37)
nippe o tu ar dar atšaldai ar iš karto kai galima į rankas paimt tepi? ax.gif

Kai jau galima imti i rankas smile.gif paminkau ir tepu PRIES plauka, raunu paplaukiui 4u.gif siandien bikini dariuasi, rytoj eisiu darytis piesinuko ax.gif
Atsakyti
QUOTE(nippe @ 2009 06 10, 17:41)
Kai jau galima imti i rankas smile.gif paminkau ir tepu PRIES plauka, raunu paplaukiui  4u.gif siandien bikini dariuasi, rytoj eisiu darytis piesinuko  ax.gif

As dariau atvirksciai blush2.gif tepiau palei plauka, o plesiau pries, nes man tokiu budu geriau rove mirksiukas.gif nereikejo tos pacios vietos tepti kelis kartus 4u.gif
Atsakyti
Labas vakarelis 4u.gif
Cia biski ne i tema noriu nippes paklaust blush2.gif Kiek laiko briketus nesiojot?Ar labai kompleksavot? As vis galvoju,kad man reikia detis,bet nedristu,nors siaubingai noriu graziu dantu unsure.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Bechnaz @ 2009 06 11, 01:11)
Labas vakarelis  4u.gif
Cia biski ne i tema noriu nippes  paklaust  blush2.gif  Kiek laiko briketus nesiojot?Ar labai kompleksavot? As vis galvoju,kad man reikia detis,bet nedristu,nors siaubingai noriu graziu dantu  unsure.gif  4u.gif

As irgi dvejojau 2 metus, bet viskas praeity wub.gif maziau metu thumbup.gif 2008-09-23---2009-06-30.VISISKAI nekompeksavau!!!Mano safyriniai, permatomi-galima sakyti "nematomi", tik lankelis cia breketininku forumas,apsilankyt, daug naudingos info 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(nippe @ 2009 06 11, 06:44)
As irgi dvejojau 2 metus, bet viskas praeity  wub.gif  maziau metu  thumbup.gif 2008-09-23---2009-06-30.VISISKAI nekompeksavau!!!Mano safyriniai, permatomi-galima sakyti "nematomi", tik lankelis cia breketininku forumas,apsilankyt, daug naudingos info 4u.gif

Aciuks NIPPE,butinai apsilankysiu 4u.gif
Atsakyti
sveikos, ku vilniuje galima isigyti kasetini vasko sildikli? pigiau ax.gif
Atsakyti