Įkraunama...
Įkraunama...

IVF senbuvių Vilties Namai

Vilniuje VK pasiūlė pasidaryti kažkokį baisiai "navarotna" tyrimą dėl to atmetimo ar AFS. Jei su siuntimu, tai daraisi santariškėse nemokamai ar šiaip nebrangiai. Čia kažkoks patobulintas, daugiau kažko ten pamato, bet kainuoja 380 Lt. Aš nebesidariau, nes man labiau bėdos su implantacija, o ne išnešiojimu. Paprastas tyrimas nieko blogo neparodė.

Sveika euromergele biggrin.gif Laikausi kaip klimaksinė. Užkniso doh.gif O šiaip baika. Smagu, kad pavasaris atėjo. Mano šuo tik niekaip kojos neišsigydo. Su vyrų jau žvengėm, kad kažkokia invalidų šeimynėlė. Net šuns sveiko nusipirkti nesugebėjom lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(tern @ 2009 05 04, 15:39)
Vilniuje VK pasiūlė pasidaryti kažkokį baisiai "navarotna" tyrimą dėl to atmetimo ar AFS. Jei su siuntimu, tai daraisi santariškėse nemokamai ar šiaip nebrangiai. Čia kažkoks patobulintas, daugiau kažko ten pamato, bet kainuoja 380 Lt. Aš nebesidariau, nes man labiau bėdos su implantacija, o ne išnešiojimu. Paprastas tyrimas nieko blogo neparodė.

Sveika euromergele  biggrin.gif  Laikausi kaip klimaksinė. Užkniso  doh.gif  O šiaip baika. Smagu, kad pavasaris atėjo. Mano šuo tik niekaip kojos neišsigydo. Su vyrų jau žvengėm, kad kažkokia invalidų šeimynėlė. Net šuns sveiko nusipirkti nesugebėjom  lotuliukas.gif

Idomu, idomu koks tyrimo pavadinimas, gali pasiziureti?
Atsakyti
Dėl to AFS, tai man gydytoja (hematologė) liepė gerti aspiriną. Šiaip, jei yra AFS, tai aspirino gėrimas tik savaitę po įsodinimo nieko vertas. Jį reikia pradėti gerti prieš kokiu 2 ar 3 mėnesius iki planuojamo pastojimo, ir žinoma pastojimo ir nėštumo metu. Be to, hematologė nurodė, kad man dar prieš darant IVF, jei neklystu prieš 6 paras iki įsodinimo pradėti leistis kažkokius vaistus, taigi ne pamačius II, ar išgirdus širdelės plakimą, o dar prieš įsodinimą.
Hematologė, ir U. minėjo, kad tas AFS kaip ir nelabai įtakoja implanatciją, daugiau patį išnešiojimą, tačiau hematolgė pabrėžė, kad kažkokie antikūniai jau gali pradėtis gamintis, tik įdėjus embrionus, todėl neretai būna, kad moteris persileidžia dar iki mėnesinių, t.y. tie vadinamieji labai ankstyvieji persileidimai. Ale matai teste II, o po kelių dienų, matai špygą. Taigi nežinau ar man padės tie vaistai, tačiau kai darysiu IVF, tikrai bandysiu juos leistis, o dabar tik geriu aspiriną.
Beja, šio tyrimo man taip pat niekas neskyrė, pasidariau jį savo noru, todėl santariškėse mokėjau netoli 300 litų.
Atsakyti
Aš žinok išmečiau lapelį, bet kai eisiu pas saviškę vėl paklausiu ir tau būtinai persiųsiu informaciją.
Atsakyti
tiesiog aš, ir man viena ginė buvo išrašiusi gerti aspiriną.Na gėriau tą aspiriną porą mėn. ir prireikė tuo periodu išsitraukti du protinius dantukus.Išsitraukus kraujavimas nesustadavo vos ne parą.Paskui hematologė paprotino, kad čia dėl aspirino ir jį reikėjo nutraukti gerti apie porą savaičių iki danties ištraukimo. doh.gif Tai dabar ir negeriu aš to aspirino...
Atsakyti
QUOTE(Sella @ 2009 05 04, 16:49)
tiesiog aš, ir man viena ginė buvo išrašiusi gerti aspiriną.Na gėriau tą aspiriną porą mėn. ir prireikė tuo periodu išsitraukti du protinius dantukus.Išsitraukus kraujavimas nesustadavo vos ne parą.Paskui hematologė paprotino, kad čia dėl aspirino ir jį reikėjo nutraukti gerti apie porą savaičių iki danties ištraukimo. doh.gif  Tai dabar ir negeriu aš to aspirino...

Oho, na žinosiu jeigu ką, bet o kaip kitaip, reikia gerti, jeigu nustatytas tas AFS, ir norime nestuke.gif doh.gif . aš tik žinau, kad aspiriną reikia gerti prieš einat miegoti vakare. Beja, man labai pasikeitė kraujavimas per mėnesines schmoll.gif . ankščiau mmm trukdavo apie 3-4 dienas, o dabar visas 5-6, ir kraujavimas gausesnis, pats kraujas skaisčiai raudonas, krešulių mažiau. Nežinau ar tai gerai, ar blogai, žodžiu darau kaip liepė rolleyes.gif
Atsakyti
smile.gif+2009 05 04, 14:52-->
QUOTE(tiesiog ašsmile.gif @ 2009 05 04, 14:52)
Dėl to AFS, tai man gydytoja (hematologė)  liepė gerti aspiriną. Šiaip, jei yra AFS, tai aspirino gėrimas tik savaitę po įsodinimo nieko vertas. Jį reikia pradėti gerti prieš kokiu 2 ar 3 mėnesius iki planuojamo pastojimo, ir žinoma pastojimo ir nėštumo  metu. Be to, hematologė nurodė, kad man dar prieš darant IVF, jei neklystu prieš 6 paras iki įsodinimo pradėti leistis kažkokius vaistus, taigi ne pamačius II, ar išgirdus širdelės plakimą, o dar prieš įsodinimą.
Hematologė, ir U. minėjo, kad tas AFS kaip ir nelabai įtakoja implanatciją, daugiau patį išnešiojimą, tačiau hematolgė pabrėžė, kad kažkokie antikūniai jau gali pradėtis gamintis, tik įdėjus embrionus, todėl neretai būna, kad moteris persileidžia dar iki mėnesinių, t.y. tie vadinamieji labai ankstyvieji persileidimai. Ale matai teste II, o po kelių dienų, matai špygą. Taigi nežinau ar man padės tie vaistai, tačiau kai darysiu IVF, tikrai bandysiu juos leistis, o dabar tik geriu aspiriną.
Beja, šio tyrimo man taip pat  niekas neskyrė, pasidariau jį savo noru, todėl santariškėse mokėjau netoli 300 litų.

tai tau atrado ta AFS?
na del aspirino ir s bvau susimasciusi,bet savivaliauti nesinori g.gif
Atsakyti
smile.gif+2009 05 04, 17:04-->
QUOTE(tiesiog ašsmile.gif @ 2009 05 04, 17:04)
Oho, na žinosiu jeigu ką, bet o kaip kitaip, reikia gerti, jeigu nustatytas tas AFS, ir norime  nestuke.gif  doh.gif . aš tik žinau, kad aspiriną reikia gerti prieš einat miegoti vakare. Beja, man labai pasikeitė kraujavimas per mėnesines schmoll.gif . ankščiau mmm trukdavo apie 3-4 dienas, o dabar visas 5-6, ir kraujavimas gausesnis, pats kraujas skaisčiai raudonas, krešulių mažiau. Nežinau ar tai gerai, ar blogai, žodžiu darau kaip liepė rolleyes.gif

tiesiog aš, aš supratau, kad aspiriną kad ir prieš mažiausią chirurginį įsikišimą reikia nustot gerti, nebent gydytojas sako kitaip.Aspiriną galima gerti ir popiet pavalgius, svarbu, kad ne ant tuščio skrandžio.
Galbūt tas faktas dėl mmm irgi susijęs su aspirinu.Na aš nebegeriu. cool.gif Nes stebuklais nebetikiu. cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sella: 05 gegužės 2009 - 08:33
QUOTE(Sella @ 2009 05 05, 09:31)
Galbūt tas faktas dėl mmm irgi susijęs su aspirinu.Na aš nebegeriu. cool.gif  Nes stebuklais nebetikiu. cool.gif

Na, o as si karta issiprasiau gyd., kad skirtu man ji po IVF, taip sakant--del sventos ramybes rolleyes.gif nors AFS irgi man niekas netyre...
As labiau pergyvenu del nesubrendusiu kiausialasciu g.gif --del ko taip atsitinka? na, kad mano kiausides mazai uzaugina foliukulu, tai jau ta zinau, bet kodel antra karta is 7 isimtu, tik 2 tinkamos buvo (1 IVF is 7, 6 subrendusios)--ar tai priklauso nuo vaistu kiekio, ar dienu skaiciaus (1IVF stim.truko 16 d, 2 IVF -10) , folikulu dydzio... g.gif
Atsakyti
QUOTE(liepa7 @ 2009 05 05, 10:19)
.... (1IVF stim.truko 16 d, 2 IVF -10) ,

mano manymu, akyvaizdziai per anksti daryta punkcija. Gali buti, kad kraujo tyrimai rode, jei juos dare tau pries punkcija, kazka negero, del ko gydytoja nusprende anksciau punktuoti kiausialastes. Priesingu atveju, sunku paaiskinti tokius gydytojo veiksmus g.gif
pas ka dareisi, jei ne paslaptis? cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo darviena: 05 gegužės 2009 - 12:03
Atrodo, man laikas kraustytis is jusu namuciu smile.gif Mmm neatejo, testai ryskus. Nebetikejau visiskai. 5 IVF!
Zinau, jog dar visaip gali buti. Pilva maudzia, dilgcioja. Labai nerimauju, ar nestumas vietoj, ar vystosi, ar issilaikys. Taciau laikau didele sekme, jog pagaliau, PAGALIAU bent jau nestumas prasidejo. Pirmasis echo dar toli, tik 18 geg. Labai laukiu ir... nezmoniskai bijau. Bet dabar laukimas daug lengesnis, dienos bega greiciau. Praeita savaite belaukiant gydytojo zadetu menesiniu atrodo kaip menuo.

Is visos sirdies linkiu, kad anksciau ar veliau siu nameliu gyventojos is cia kraustytusi. Reikalingi jie labai, labai svarbus viena kitos palaikymas ir patirties pasidalijimas. Gera buvo cia prisiglausti, bet geriau iseiti. Stiprybes mergaites. Ir sekmes didziausios visoms.

Atsakyti
QUOTE(laukimas @ 2009 05 05, 15:17)

Is visos sirdies linkiu, kad anksciau ar veliau siu nameliu gyventojos is cia kraustytusi. Reikalingi jie labai, labai svarbus viena kitos palaikymas ir patirties pasidalijimas. Gera buvo cia prisiglausti, bet geriau iseiti. Stiprybes mergaites. Ir sekmes didziausios visoms.

Laukimas, kuo didžiausios tau sekmės wub.gif , o dabar ramiai kraustykis į nėštukių skyrių, labai labai dėl tavęs džiaugiuosi, visgi 5 IVF drinks_cheers.gif
Atsakyti