Įkraunama...
Įkraunama...

IVF senbuvių Vilties Namai

QUOTE(žieminukė @ 2009 05 07, 21:35)
Sveikutės 4u.gif  VK atvyksta profesorius Dov Feldberg. Gal kuri lankėtės? Ar duoda ką naudingo viena konsultacija, kokie atsiliepimai? Su juo reikia kalbėti angliškai ar susikalbėti kažkas padeda?  smile.gif

As buvau pries metus,naudos,man asmeniskai visiskai jokios schmoll.gif Kalba rusiskai!
Atsakyti
Man rodos, Justai Z. pas jį pavyko po ilgų nesėkmių, ji važinėjo į Izraelį.
Atsakyti
Laukimas, nu nerealiai smagu thumbup.gif Tau tikra pavyko smile.gif Sveikinu nuoširdžiai wub.gif
Atsakyti
Na, man irgi kyla abejonės ką galėtų naudingo duoti vienintelė konsultacija. Iš kitos pusės pagalvoji - o gal jis pamatys priežastį. Nežinau, reiks gerai pagalvoti.
Atsakyti
QUOTE(žieminukė @ 2009 05 09, 15:08)
Na, man irgi kyla abejonės ką galėtų naudingo duoti vienintelė konsultacija. Iš kitos pusės pagalvoji - o gal jis pamatys priežastį. Nežinau, reiks gerai pagalvoti.

O jei nusinešus kortelę jam parodyti darytų IVF scemas? Gal jose jis įžvelgtų ką nors naujo. Beja, lyg girdėjau jis propaguoja metodą, kad vyras prieš IVF turi gerti antibiotikus, kad sperma būtų labai švari. Pas mus to nelabai taiko. 4u.gif
Atsakyti
smile.gif+2009 05 09, 17:33-->
QUOTE(tiesiog ašsmile.gif @ 2009 05 09, 17:33)
O jei nusinešus kortelę jam parodyti darytų IVF scemas? Gal jose jis įžvelgtų ką nors naujo. Beja, lyg girdėjau jis propaguoja metodą, kad vyras prieš IVF turi gerti antibiotikus, kad sperma būtų labai švari. Pas mus to nelabai taiko.  4u.gif

Manau, kad einant pas jį turi turėti savo gydymo istoriją, taip viskas aiškiau. Kadangi iki šiol buvau VK pacienė, visa informacija apie man taikytą gydymą yra vietoje. Aš taip pat esu girdėjusi, kad kol moteris stimuliuojama, vyras geria antibijotikus. Kažkada skaičiau, kad profesorius būtent taip patarė kažkuriai iš forumo dalyvių (nepamenu kam). smile.gif
Beje, man VK pasiūlė atvykti konsultacijai pas jį. Jie patikino, kad daugiau kažką tirti, kažką keisti nereikia.
Atsakyti
Mano vyras prieš 2 IVF gėrė antibijotikus smile.gif nžn, ar tai turėjo įtakos, bet viskas baigėsi nestuke.gif aišku buvo taikomas ISCI, o 1 metu netaikė, nors vyro sperma buvo kaip sakant "ant ribos" -nusilpusi...
Atsakyti
smile.gif+2009 05 09, 16:33-->
QUOTE(tiesiog ašsmile.gif @ 2009 05 09, 16:33)
O jei nusinešus kortelę jam parodyti darytų IVF scemas? Gal jose jis įžvelgtų ką nors naujo. Beja, lyg girdėjau jis propaguoja metodą, kad vyras prieš IVF turi gerti antibiotikus, kad sperma būtų labai švari. Pas mus to nelabai taiko.  4u.gif

as pernai buvau pas feldberga konsultacijoje, jis vyrui liepe lygiagreciai per mano stimuliacija gerti antibijotikus. dar man kazka keite schemoje, bet jau nebepamenu ka.
sutapimas ar ne - pastojau.

per konsultacija jis turejo visus mano ir vyro israsus, kalbejome rusiskai.
sake- kita karta kai susitiksime-busite nescia arba jau turesite vaikuti bigsmile.gif

konsultacija vyko gal kokiu 15 -20 minuciu. reziume - gavau stimuliacijos schema.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo garnelis: 09 gegužės 2009 - 19:45
Na, nuteikiate optimistiškai. Sėkmės 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(žieminukė @ 2009 05 09, 14:08)

Atsiprasau, kad kisuosi, bet teko lankytis jo konsultacijoj pries 5 su puse metu, po 4 nepavykusiu IUI. Tuomet jis man skyre visiskai kita stimuliacija nei VK. Pasekmes buvo laaabai teigiamos. Tiesa, tuomet stimuliavo GONALIU, kai LT jo dar praktiskai niekas nenaudojo.
Sekmes!
Atsakyti
QUOTE(Akva @ 2009 05 10, 17:50)
Atsiprasau, kad kisuosi, bet teko lankytis jo konsultacijoj pries 5 su puse metu, po 4 nepavykusiu IUI. Tuomet jis man skyre visiskai kita stimuliacija nei VK. Pasekmes buvo laaabai teigiamos. Tiesa, tuomet stimuliavo GONALIU, kai LT jo dar praktiskai niekas nenaudojo. 
Sekmes!

Tikrai nereikia atsiprašinėti 4u.gif Ačiū už išsakytą nuomonę, patirtį.
Atsakyti
QUOTE(late @ 2009 05 07, 21:55)
As buvau pries metus,naudos,man asmeniskai visiskai jokios schmoll.gif Kalba rusiskai!

aš prieš metus ar pusantrų irgi pas jį buvau, reziume gavau schemą, kurios pilnai nepritaikėme, nes neišdrįsome ryžtis bandymui (vyriu liepė kelis mėnesius leisti gonalį g.gif )Kitą dalį schemos išbandėme, - rezultatas nulinis. Jis pats kalbėdamas apie schemą labai blaškėsi gal taip o gal taip. Ar šiemet eisiu, nežinau g.gif
Atsakyti