Įkraunama...
Įkraunama...

IVF senbuvių Vilties Namai

aš norėjau padėkoti Vilkei už daug naudingų linkų smile.gif 4u.gif
prisiskaičiau dabar iki soties. Nors ir po 5 IVF, pasirodo dar yra ka tirtis ir tobulinti procesą biggrin.gif
Atsakyti
sveikutes 4u.gif as grizau is Rygos rrc klinikos,ten butent tiria jau cia minetas embrionu atmetimo priezastis.tikrai siulau ten apsilankyt pries darant IVF.
Atsakyti
QUOTE(Saule3 @ 2009 05 29, 22:56)
Per 1 IVF Crinonas tirstejo ir kaupesi, per 2 IVF - isbegdavo skystas. Deja abu  IVF nesekmingi.

neteisybe, per pirma nebepamenu 2006, o dabar pries 2 men dariausi ivf, crinonas tirstedavo kaip varske, ir kaupdavosi, as jo ir nesistengiau iskrapstyt, tik budavo ryte isbegdavo biski skyscio, kaip vandenelio, mano abu ivf sekmingi is pirmo karto. laukiuosi antro nestuke.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Darla @ 2009 04 27, 22:34)
Jei ne teisinės problemos, viskas būtų gerai verysad.gif  Aš manau, kad sunkiausia yra žengti tą pirmąjį žingsnį. Mano vyras visada buvo prieš įvaikinimą, o dabar savo gyvenimo neįsivaizduoja be mažosios padaužos  wub.gif  Mums didelių sunkumų tikrai nekilo  ax.gif  Aš tiesiog žinau, kad kitaip nebus. O širdies kertelėje visada dar bus užslėpta vilties kibirkštėlė  ax.gif  Mūsų visas gyvenimas apsivertė aukštyn kojom - dabar jau yra mažasis žmogutis, kuris kiekvieną minutę primena apie save. wub.gif  Aišku, visada išlieka nerimas - kas bus toliau  g.gif  Bet stebgiuosi kuo mažiau galvoti apie neigiamus dalykus. Mergaitė pas mus labai greit apsiprato, o mes ir nepajutom, kaip prabėgo 9 mėnesiai  ax.gif  Toks jausmas, kad ji visada buvo su mumis. Ir tikrai sugraudina, kaip parneša gėlytę nuskynus, kaip apsikabina, bučiuoja ir sako: myliu, mamyte  wub.gif  Nepakartojamas jausmas ir tada pamiršti visas iškrėstas šunybes  biggrin.gif

4u.gif Darla, labai labai dziaugiuosi uz Tave wub.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif Seniai rašiau, bet tikiuosi nepamiršote manęs. Jei kam galiu suteikti vilties, tai po 6 IVF pasigimdžiau sūnelį 4u.gif
Gana ilgai mano bandymai vyko, daug ašarų išlieta, bet nenuleidau rankų, nes kitaip negalėjau gyventi ir pagaliau turiu stebūklėlį ant rankų.
Forume nebendravau, nes neturėjau jėgų, laukiausi ir stengiausi tikėti, kad bus viskas gerai.
Dabar aišku labai džiaugiuosi, nors ištikrųjų net nemoku džiaugtis. Dar gal netikiu tuo? Dabar pradžioje dar labai didelis vargas, bet jis praeis.
Linkiu visoms mergaitėms sėkmės ir nenuleisti rankų, siekti savo tikslo. Vienoms pavyksta greitai, na, o kitoms tenka vargti ilgai. Visoms linkiu, kad išsipildytų ši svajonė 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(gintarija @ 2009 06 29, 17:54)
Sveikos  4u.gif  Seniai rašiau, bet tikiuosi nepamiršote manęs. Jei kam galiu suteikti vilties, tai po 6 IVF pasigimdžiau sūnelį  4u.gif
Gana ilgai mano bandymai vyko, daug ašarų išlieta, bet nenuleidau rankų, nes kitaip negalėjau gyventi ir pagaliau turiu stebūklėlį ant rankų.
Forume nebendravau, nes neturėjau jėgų, laukiausi ir stengiausi tikėti, kad bus viskas gerai.
Dabar aišku labai džiaugiuosi, nors ištikrųjų net nemoku džiaugtis. Dar gal netikiu tuo? Dabar pradžioje dar labai didelis vargas, bet jis praeis.
Linkiu visoms mergaitėms sėkmės ir nenuleisti rankų, siekti savo tikslo. Vienoms pavyksta greitai, na, o kitoms tenka vargti ilgai. Visoms linkiu, kad išsipildytų ši svajonė 4u.gif

Gintarija, labiau džiaugiuosi už tave wub.gif Kazkada dar pagalvojau kur tu dingai ir kaip tau sekasi.... buk gera, pasidalink patirtimi, kas keitesi, kokia eiga buvo. Kuo skyrėsi gydymas šio ir nepavykusiu IVF metu. Kuo placiau tuo geriau. ir ar vyro problemos ar tavo? ACIU 4u.gif
aš prie 6 IVF slenkscio, nors tas slenkstis dar toli...
Atsakyti
gintarija, na tu ir slapukė bigsmile.gif Didžiausi sveikinimai
Atsakyti
QUOTE(gintarija @ 2009 06 29, 18:54)
Sveikos  4u.gif  Seniai rašiau, bet tikiuosi nepamiršote manęs. Jei kam galiu suteikti vilties, tai po 6 IVF pasigimdžiau sūnelį  4u.gif

Nuosirdziausi sveikinimai wub.gif wub.gif wub.gif Tokios pabaigos ikvepia dar nenuleisti ranku 4u.gif
Atsakyti
Sveikutes,
nelabai as tinku siame skyrelyje nes tik turejau 1 nepavykusi IVF birzelio men.dar laizausi zaizdas,bet semiuosi stiprybes is jusu.neturiu is ko daugiau darytis 2 IVF,bent dabar.manau nenuleisiu ranku ir stengsiuos kiek galesiu.
nezinau ka toliau tirtis ir ka bedaryti.Apsivaisino pas mus labai gerai,bet deja pas mane nenorejo pasilikti.tas mane labiausia neramina,kodel?
Atsakyti
[quote=gintarija,2009 06 29, 17:54]
Sveikos 4u.gif Seniai rašiau, bet tikiuosi nepamiršote manęs. Jei kam galiu suteikti vilties, tai po 6 IVF pasigimdžiau sūnelį 4u.gif
4u.gif kaip teigiamai veikia tokios naujienos smile.gif jei nesunku,parasyk kur pavyko ir kokius tyrimus dareisi blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Prince @ 2009 06 29, 23:12)
Sveikutes,
nelabai as tinku siame skyrelyje nes tik turejau 1 nepavykusi IVF birzelio men.dar laizausi zaizdas,bet semiuosi stiprybes is jusu.neturiu is ko daugiau darytis 2 IVF,bent dabar.manau nenuleisiu ranku ir stengsiuos  kiek galesiu.
  nezinau ka toliau tirtis ir ka bedaryti.Apsivaisino pas mus labai gerai,bet deja pas mane nenorejo pasilikti.tas mane labiausia neramina,kodel?

Sveika, tikiuosi Tau merginos su didesne patirtimi patars dėl tyrimų. Aš tik norėjau Tavęs paprašyti iš anksto nenusiteikti blogam. Mano 1IVF buvo rugsėjį, irgi nevykęs, irgi buvo ką įsodinti, bet taip ir nepastojau. Tada atrodė, kad pinigų nebus kitam kartui. Pradėjau rinkti dar mamos dovanotus auksinius papuošalus, techniką, kurią galėčiau parduoti. Neieškojau implantacijos nesėkmės priežasčių. Vasarį labai netikėtai mano anyta pasakė, kad man galvoj negerai, jei ruošiuosi parduoti mamos atminimą ir paskolino savo santaupas. Per 2IVF užkibo net du, deja, vienas pabėgo, bet kitą sėkmingai nešioju wub.gif Mes dar nebaigėme grąžinti skolų už 1IVF, bet viskas bus gerai. Prince, kartais gyvenimas pats pakiša sprendimą ir džiaugiuosi, kad nenuleidi rankų thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Blanka1 @ 2009 06 30, 07:18)
Sveika, tikiuosi Tau merginos su didesne patirtimi patars dėl tyrimų. Aš tik norėjau Tavęs paprašyti iš anksto nenusiteikti blogam. Mano 1IVF buvo rugsėjį, irgi nevykęs, irgi buvo ką įsodinti, bet taip ir nepastojau. Tada atrodė, kad pinigų nebus kitam kartui. Pradėjau rinkti dar mamos dovanotus auksinius papuošalus, techniką, kurią galėčiau parduoti. Neieškojau implantacijos nesėkmės priežasčių. Vasarį labai netikėtai mano anyta pasakė, kad man galvoj negerai, jei ruošiuosi parduoti mamos atminimą ir paskolino savo santaupas. Per 2IVF užkibo net du, deja, vienas pabėgo, bet kitą sėkmingai nešioju wub.gif  Mes dar nebaigėme grąžinti skolų už 1IVF, bet viskas bus gerai. Prince, kartais gyvenimas pats pakiša sprendimą ir džiaugiuosi, kad nenuleidi rankų thumbup.gif

nuleisti nenuleidu,tik stapdo tie finansai,dar paskola kabo.Na bet jauciu kad su savo galva reikia pirma susitvarkyti tada jau kazka vel planuoti biggrin.gif
Atsakyti