Įkraunama...
Įkraunama...

IVF senbuvių Vilties Namai

QUOTE(Moshino*** @ 2009 05 27, 21:32)
Sveikutes.Atsiprasau kad isibroviau i senbuviu temuke ax.gif,norejau paklausti jusu nuomuones,gal ir ne visai i tema.Birzelio 4d pradedu leistis vaistukus 3iam IVF+ICSI,noriu pries tai padaryti ka nors gero ir naudingo,galvoju apie kraujo donoryste,ka jus manot ar nepakenks,juk kraujas taip greit neatsigaus,as taip manau doh.gif ,gal galite parasyti ka manote jus?Is anksto aciu uz atsakymukus drinks_cheers.gif

Sutinku su akedite, geriau pakentėk ir kol kas padaryk kokį kitą gerą darbą g.gif Dabar Tau reikia būti gerai pailsėjus.
Atsakyti
QUOTE(akedite @ 2009 05 27, 23:26)

o taip norėtųsi, kad pasipiltų geros žinios ir šiame skyrelyje............
daug daug  nestuke.gif  nestuke.gif  nestuke.gif ir laimingų mamų.......................

stiprybės, mielosios, visoms.............

tikrai po paraliais, kiek gi galima kankint ta saujele nelaimeliu verysad.gif Dieve, kaip as noreciau, kad viena diena sis skyrelis istustetu, kad pagaliau pasibaigtu tas baisus kosmaras. Sekmes mums visoms nestuke.gif nestuke.gif nestuke.gif
Atsakyti
Merginos, nežinau ar čia tendencija, bet visai atsitiktinai pastebėjau, kad dažniausiai toms, kurioms pavyko IVF, Crinonas išbėgdavo skystas, o kam ne- Crinonas tirštėdavo, kaupdavosi (kai kas blush2.gif -net iškrapštydavo seną, prieš dedant naują).Čia tik toks mano pastebėjimas, specialiai nesekiau lotuliukas.gif , bet kažkaip galvoj užsifiksavo doh.gif
Net įdomu būtų, jei prisimintumėt savo atvejus..
Atsakyti
Medeina, aš žinok prieš įdėdama šviežią crinone visada išsikrapštydavau seną, taip vadinamą "kamštį" ir jis būdavo įvairiausių spalvų. Kartais, kai tik pabusdavau rye ir atsistodavau, tai man ir skystas išbėgdavo. Žodžiu, mano variantas buvo maišytas. Užkibę buvo du, tik vienas pabėgo sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Medeina @ 2009 05 28, 11:18)
Merginos, nežinau ar čia tendencija, bet visai atsitiktinai pastebėjau, kad dažniausiai toms, kurioms pavyko IVF, Crinonas išbėgdavo skystas, o kam ne- Crinonas tirštėdavo, kaupdavosi (kai kas blush2.gif -net iškrapštydavo seną, prieš dedant naują).Čia tik toks mano pastebėjimas, specialiai nesekiau lotuliukas.gif , bet kažkaip galvoj užsifiksavo doh.gif

Medeina, man visus 3 kartus, išbėgdavo skystas, nei karto nereikėjo krapštyti, deja, nei karto nepasisekė, taip, kad tavo teorija nepasitvirtino lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Medeina @ 2009 05 28, 10:18)

O man krapštydavo, nes niekas neišbėgdavo ir neiškrisdavo. Tiesiog kaip popieriaus masė pasidarydavo, vėliau ir pati krapštydavau g.gif
Atsakyti
QUOTE(Medeina @ 2009 05 28, 11:18)

schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif neteisingas pastebėjimas biggrin.gif Per paskutinį IVF- baisiniai kamščiai susidarydavo ir niekas neišbėgdavo biggrin.gif
Atsakyti
smile.gif+2009 05 28, 08:28-->
QUOTE(tiesiog ašsmile.gif @ 2009 05 28, 08:28)
Medeina, man visus 3 kartus, išbėgdavo skystas, nei karto nereikėjo krapštyti, deja, nei karto nepasisekė, taip, kad tavo teorija nepasitvirtino lotuliukas.gif

nu tai blush2.gif čia mano marazmai lotuliukas.gif , vat kažkaip tokia durna mintis kurį laiką nepaleidžia lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Vilma J. @ 2009 05 28, 08:40)
schmoll.gif  schmoll.gif  schmoll.gif  neteisingas pastebėjimas  :

Ačiū, nuraminai, nugesinai lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Medeina @ 2009 05 28, 11:43)

Biški ne į temą..... bet labai pasiilgau tavęs wub.gif blush2.gif
Atsakyti
Aš irgi pasisakysiu dėl to pastebėjimo apie crinoną.
Visus kartus ir kamčiai susidarydavo, tai ir pakrapštydavau ir nekrapštydavau, bet kartu pastoviai ir išbėdgdavo. O rezultate iš 3 kartų, du kartus pastojau, bet nesivystė...

O dabar į kitą temą:
gal turit kokių minčių ką toliau tirtis, kad rast priežastį kodėl nesivysto. Gydytojai nieko nesiūlo. Pasidariau dėl AFS, visi rodikliai neigiami... Jau maniau, kad čia bus priežastis. O dabar kame šaknys taip ir neaišku g.gif
Pathistologinis po abrazijos aiškumo neįnešė, tik daugiau klausimų. Atsakymas: kad vėl išvešėjęs endometriumas, o choriono nerasta blink.gif nors nekraujavau, tai ką visi taip per pusantros savaitės ir sunyko taip greitai g.gif nes nuo HCG mažėjimo pradžios ir abrazijos dienos buvo 1,5 savaitės...

Atsakyti
Labai aciu jums uz atsakymus 4u.gif ,atsisakysiu sios idejos.Labai noriu palinketi jums visoms tikejimo,vilties ir kantrybes,butinai dar pas jus krykstaus jusu mazyliai 2.gif .As vis apsilankau pas jus,ir pagalvoju Dieve kokios jos butu geros motinos,is visos sirdies jums to linkiu console.gif
Atsakyti
Sveikos senbuves 4u.gif supratau,kad ir man cia laikas prisiregistruoti,nes ivf skyreli,kur merginos dar tik startuoja 1-2karta,man jau ner ka veikti schmoll.gif Laimuze,dziugu Tave skaityt 4u.gif norejau dar Taves paklaust,gal turi AFS tyrimu rezultatus g.gif nes as pasiemiau atsakymus ir normos duotos tik maximalios.pas Abraiti nebuvau komentarui,tai nezinau kokia situacija-turiu as ta AFS ar ne g.gif Si pirmadieni lekiu i Latvija Embrions klinika,liepe atsivezt tyrimus,gal jie pakomentuos g.gif O kas liecia Bogdanskienes klinika,tai perspeju draugiskai,nesugalvokit i ten kreiptis schmoll.gif kam bus idomu,parasykit i AZ atsakysiu.Laimuze endometrioze tikrai rimta kliutis,o citomegala ir toksaplozmoze tirta?mergaites,as sakiau nedarysiu IVF kol neissitirsiu visko,kas gali tam trukdyt schmoll.gif
Atsakyti