Įkraunama...
Įkraunama...

IVF senbuvių Vilties Namai

QUOTE(darviena @ 2009 07 24, 10:38)
merginos, ar darant AFS svarbi ciklo diena? Man taip pat reikia pakartotinai pasidaryti si tyrima. Gal zinot, ar Geromedoj daro si tyrima?  g.gif

Dėl AFS tikrai ciklo diena nesvarbi thumbup.gif
Dėl duphastono vartojimo taip pat nemanau, kad tai turi įtakos AFS tyrimui, kadangi tiriami kraujo atikūniai, o ne hormonai. Taip, kad būk rami, žinoma dėl tikslumo gali seselės paklausti, bet aš manau, kad tikrai neįtakos.
Atsakyti
QUOTE(taitiek @ 2009 07 24, 00:08)
Sveikos mergaites,atejau ir as pasiguosti po nesekmingo 3ivf,kurio metu buvo isodintos dvi blastocistos,daremes kraujo tyrima kurio metu buvo nustatyta kad gimda atmeta embrionus,per stipri imunine sistema,sake niekaip nebuciau pastojusi.Si menesi pradejau gerti imunine slopinancius vaistukus ,ruostis su snaigutem 2 blastocistos like buvo,bet siandien pries pat vykstant i klinika paskambino ir pasake kad tik pradeje atsildineti jos pradejo juoduoti ir vel nieko nesigavo,papuolem i ta 10 procentu kaip neatsyla.Likimas saiposi is musu seimos unsure.gif  doh.gif

QUOTE(taitiek @ 2009 07 24, 11:30)
Labas rytas,as gydausi airijoje,man pasake tik tiek kad yra lasteles zudikes,kurios kovoja pries vezines lasteles ir t.t.t taip pat ir embrionus priima kaip svetimkunius..leidausi clexane,geriau aspirina,estrofena,ir prednisolone po 5 tabletes anksti ryte,nuo kuriu issipuciau kaip barsukas o ir energijos atsirado daug,net keista vadinasi slopinanciais.Ta pati ir daktare sake,bent zinom del ko nepastojai,butinai bandysim dar karta, iveiksim mes ta nevaisinguma rolleyes.gif  sekmes visom mergaites 4u.gif
tas tyrimas vadinasi AUTO IMMUNE,ir cia asmokejau 200eur.

taitieklabai gaila, kad nepasisekė.......... verysad.gif
bet dabar svarbiausia tai, kad nustatė kodėl nepastoji.
ir ačiū tau, kad parašai, nes vistik darau išvadą, kad imuninė sistema yra labai svarbi pastojimui, o LT kažkodėl į tai niekas nekreipia dėmesio........ g.gif
gal todėl, kad neturi galimybių ištirti normaliai...............
o ką dar papildomai tau patarė daryti dėl to, kad nustatė tas ląsteles žudikes????
klausiu todėl, kad pati dabar darausi tokius tyrimus LV ir žiūrėsim ką jie patars.
sėkmės ir pranešk, prašau, kaip jums sekasi wub.gif
Atsakyti
QUOTE(akedite @ 2009 07 24, 14:09)
taitieklabai gaila, kad nepasisekė.......... verysad.gif
bet dabar svarbiausia tai, kad nustatė kodėl nepastoji.
ir ačiū tau, kad parašai, nes vistik darau išvadą, kad imuninė sistema yra labai svarbi pastojimui, o LT kažkodėl į tai niekas nekreipia dėmesio........ g.gif
gal todėl, kad neturi galimybių ištirti normaliai...............
o ką dar papildomai tau patarė daryti dėl to, kad nustatė tas ląsteles žudikes????
klausiu todėl, kad pati dabar darausi tokius tyrimus LV ir žiūrėsim ką jie patars.
sėkmės ir pranešk, prašau, kaip jums sekasi wub.gif

labas,kaip daugiau ir nieko, naudojau tik tuos vaistus,ejau akupunktura.Matysim kaip viskas eisis kaip vel bandysim,nes as visada zinojau kad mano imunine stipri,sakiau as pries ivf ,bet i tai niekas nekreipe demesio,o po nepavykusio iskarto liepe darytis si tyrima ir va kaip gavosi,manau kad klinikos naudojasi musu bedomis,nes retai kuriai pavyksta is pirmo karto pastoti. schmoll.gif
Atsakyti
Žinot, kas įdomiausia tame reikale, ogi tai, kad Taitiek nurodyti vaistukai analogiški skiriami esant AFS sindromui. Esant AFS taip par reikia gerti aspirina, leistis clexane. O prednisolone manau čia tas pats kaip demetoxonas, estrofemą ir taip daug kam skiria esant blogai gleivinei.
Toks pastebejimas 4u.gif

QUOTE(taitiek @ 2009 07 24, 11:30)
taip pat ir embrionus priima kaip svetimkunius..leidausi clexane,geriau aspirina,estrofena,ir prednisolone po 5 tabletes anksti ryte,nuo kuriu issipuciau
tas tyrimas vadinasi AUTO IMMUNE,ir cia asmokejau 200eur.

Atsakyti
sveikos, turiu man liūdną, bet labai aktualų klausimą: man padarė punkciją, išpunktavo 13 kiauš. bet nė viena neapsivaisino. Ir kiauš. ir sperma sakė gera, tai netaikė ICSI . IVF kainą sumokėjau visą po punkcijos. dabar kai pradėjau reikalauti (prašyti) kad nors pusę gražintų už IVF man tik pasiūlė 500 litų kompensaciją (nuolaidą kitam kartui arba gali pravesti tą sumą į mano sąs kaitą) negi taip gali būti, juk įsodinimo nereikėjo, niekas neapsivaisino)tai vyko M.irV. KLINIKOJ KAUNE. gal kuri susidūrėt su tokia situacija? kaip būna kitose klinikose? klaikiai skauda širdį, o dar ta pinigų suma 9200 viskas kainavo... jaučiu kad ir stogas čiuožia... greitai tokios sumos nebesukrapštysiu o reiks jau daugiau, nes bus būtina ICSI. tai buvo pirmas bandymas...
pasidalinkit patirtimi
Atsakyti
QUOTE(zizilia @ 2009 07 24, 15:35)
sveikos, turiu man liūdną, bet labai aktualų klausimą: man padarė punkciją, išpunktavo 13 kiauš. bet nė viena neapsivaisino. Ir kiauš. ir sperma sakė gera, tai netaikė ICSI . IVF kainą sumokėjau visą po punkcijos.  dabar kai pradėjau reikalauti (prašyti) kad nors pusę gražintų už IVF man tik pasiūlė 500 litų kompensaciją (nuolaidą kitam kartui arba gali pravesti tą sumą į mano sąs kaitą) negi taip gali būti, juk įsodinimo nereikėjo, niekas neapsivaisino)tai vyko M.irV. KLINIKOJ KAUNE. gal kuri susidūrėt su tokia situacija? kaip būna kitose klinikose? klaikiai skauda širdį, o dar ta pinigų suma 9200 viskas kainavo... jaučiu kad ir stogas čiuožia... greitai tokios sumos nebesukrapštysiu o reiks jau daugiau, nes bus būtina ICSI. tai buvo pirmas bandymas...
pasidalinkit patirtimi

Parašyk i Kaunieciu skyreli, tikiu, kad kazka patars tos, kurios ten gydosi g.gif
Atsakyti
QUOTE(zizilia @ 2009 07 24, 15:35)
sveikos, turiu man liūdną, bet labai aktualų klausimą: man padarė punkciją, išpunktavo 13 kiauš. bet nė viena neapsivaisino. Ir kiauš. ir sperma sakė gera, tai netaikė ICSI . IVF kainą sumokėjau visą po punkcijos.  dabar kai pradėjau reikalauti (prašyti) kad nors pusę gražintų už IVF man tik pasiūlė 500 litų kompensaciją (nuolaidą kitam kartui arba gali pravesti tą sumą į mano sąs kaitą) negi taip gali būti, juk įsodinimo nereikėjo, niekas neapsivaisino)tai vyko M.irV. KLINIKOJ KAUNE. gal kuri susidūrėt su tokia situacija? kaip būna kitose klinikose? klaikiai skauda širdį, o dar ta pinigų suma 9200 viskas kainavo... jaučiu kad ir stogas čiuožia... greitai tokios sumos nebesukrapštysiu o reiks jau daugiau, nes bus būtina ICSI. tai buvo pirmas bandymas...
pasidalinkit patirtimi

Man buvo panasiai VK Vilniuje. Ispuktavo 8, apsivaisino 2, dalinosi 1, o kai atejo isodinimo laikas, paskambino ir pasake kad nebevaziuociau, nes ir tas vienintelis nesidalina. Veiksmu tada emesi mano vyras, nes as per asaras nesugebejau nei zodzio suregsti, pasiskambines jis ten ikyriai aiskinosi kas kaip ir kodel, aisku viska nurase blogai spermos kokybei, bet ta karta sperma buvo netgi geriausia kiek mes tyrimu ir bandymu buvom dare. as manau kad man per anksti buvo isiimta kiausialastes ir kad jos buvo nesuberende dar, bet cia tik mano speliones.
Bet mano gydytoja, sutvarke taip kad grazino mums 2000 lt, aciu jai bent uz tai...
Siulau ir jums nenuleisti ranku ir pakovoti, kad bent dalis pinigeliu butu grazinta
Stiprybes, zinau kad nera zodziu paguodai, bet laikykis wub.gif
Atsakyti
QUOTE(zynaida @ 2009 07 23, 20:36)
jei paguosiu,as jau po 6 nesekmingu  doh.gif ir viltis vistiek yra  smile.gif

Zynaida 4u.gif Is tiesu pavydziu Tau stiprybes, na gal mazai laiko praejo. Nors sirdies kerteleje jau noriu bandyti pagauti ta savo laime buti nestuke.gif Bet vienas dalykas stabdo, tai $ smile.gif Bet zinau , kad mes stiprios ir viska padarysim, kad butume mamomis wub.gif thumbup.gif Dideles sekmes Tau wub.gif

Atsakyti
QUOTE(Medūna @ 2009 07 24, 09:31)
Labai įdomu apie šį tyrimą g.gif .

arciausiai lietuvaitems situos tyrimus daro Rygoj.www.rrc.lv
Atsakyti
QUOTE(zynaida @ 2009 07 25, 20:49)
arciausiai lietuvaitems situos tyrimus daro Rygoj.www.rrc.lv

turbut butina visom atlikti,kam nepasiseka su pirmais IVF? o tas tyrimas,tai jau atsakymas i visus klausimus?kodel atmetamas embrionas?

as sutikciau atlikti visus tyrimus,kiek ju ten yra,gerai,kad vyro nereiktu tystis,nes bambetu.
Jau buvau suplanavus rygoje darytis IVF,bet sakem neprivazinesim ten tiek kartu:labai toli,aisku ,skraidyt galima,bet tais parasparniais as nelabai schmoll.gif schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Pusaite @ 2009 07 25, 22:03)
turbut butina visom atlikti,kam nepasiseka su pirmais IVF? o tas tyrimas,tai jau atsakymas i visus klausimus?kodel atmetamas embrionas?

as sutikciau atlikti visus tyrimus,kiek ju ten yra,gerai,kad vyro nereiktu tystis,nes bambetu.
Jau buvau suplanavus rygoje darytis IVF,bet sakem neprivazinesim ten tiek kartu:labai toli,aisku ,skraidyt galima,bet tais parasparniais as nelabai schmoll.gif  schmoll.gif

svekute,pasidarykit pirma tyrimus,o ne darykit ivf.nemetykit pinigeliu.ir nepatirkit vel tu slyksciu isgyvenimu,po nepavykusio apvaisinimo.vyro taip pat reiks,nes tyrimus daro abiems.gausit ne tik atsakymus,bet ir darys viska,kad pavyktu isnesiot vaikeli.atlikti tyrimai ,ju kopijos tiks vaisingumo klinikoj,taip kad ir susitaupys pinigeliu mirksiukas.gif sitoj rrc klinikoj atliekami tyrimai yra tikslesni nei vaisingumo klinikose.dar viena pastabele.Rygoj pigiau daryt ivf,nei lietuvoj pvz. Bogdanskienes klinikoj.apziura kainuoja 7 latai-35 litai ,echoskopas 7 latai.
Atsakyti
QUOTE(zynaida @ 2009 07 28, 22:07)
svekute,pasidarykit pirma tyrimus,o ne darykit ivf.nemetykit pinigeliu.ir nepatirkit vel tu slyksciu isgyvenimu,po nepavykusio apvaisinimo.vyro taip pat reiks,nes tyrimus daro abiems.gausit ne tik atsakymus,bet ir darys viska,kad pavyktu isnesiot vaikeli.atlikti tyrimai ,ju kopijos tiks vaisingumo klinikoj,taip kad ir susitaupys pinigeliu  mirksiukas.gif sitoj rrc klinikoj atliekami tyrimai yra tikslesni nei vaisingumo klinikose.dar viena pastabele.Rygoj pigiau daryt ivf,nei lietuvoj pvz. Bogdanskienes klinikoj.apziura kainuoja 7 latai-35 litai ,echoskopas 7 latai.

Ai, Pusaitei jau sito neprireiks lotuliukas.gif ja islydim i nestukiu skyreli, o kitoms naudinga info. Aciu 4u.gif
Atsakyti