Įkraunama...
Įkraunama...

IVF senbuvių Vilties Namai

QUOTE(liepa7 @ 2009 07 29, 08:56)
Ai, Pusaitei jau sito neprireiks  lotuliukas.gif  ja islydim i nestukiu skyreli, o kitoms naudinga info. Aciu  4u.gif

biggrin.gif 4u.gif nu as dar cia lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(akedite @ 2009 07 24, 14:09)
... pati dabar darausi tokius tyrimus LV ir žiūrėsim ką jie patars...

Gal gali parašyti kokį konkrečiai tyrimą dareisi ir kiek jis kainavo? wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Saule3 @ 2009 08 01, 23:37)
Gal gali parašyti kokį konkrečiai tyrimą dareisi ir kiek jis  kainavo?   wub.gif

Sveika 4u.gif
tyrimai imunologiniai, daromi abiem, iš veninio kraujo.
Pas mane nerado tų kraujo ląstelių žudikių, imuninio nesuderinamumo pas mus nėra, bet yra kitokių bėdelių, nusilpusi imuninė sistema irgi nėra gerai.......
o kaina priklauso nuo to kokius tyrimus darys, kiek suprantu kiekvienam individualiai ta kaina susidaro..........
dariau RRC klinikoj pas Bykovą.
kol kas tiek, tirsimės toliau................ ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo akedite: 04 rugpjūčio 2009 - 21:53
as irgi buvau pas Bikova, kruva tyrimu pridare irgi neradom imunologiniu neatitikimu, imunitetas silpnas ir siap dar bedeliu, kazkokia Gardenella rado, tai vyras net antibiotikus tures gerti, man jie taip baisu, labai nusiminiau

ir keista kad jam antibiotikai o man tik antibakterines zvakutes g.gif

vaziuoju vel pirmadieni konsultacijai, suderinti viska
Atsakyti
QUOTE(akedite @ 2009 08 04, 22:50)
Sveika 4u.gif
tyrimai imunologiniai, daromi abiem, iš veninio kraujo.
Pas mane nerado tų kraujo ląstelių žudikių, imuninio nesuderinamumo pas mus nėra, bet yra kitokių bėdelių, nusilpusi imuninė sistema  irgi nėra gerai.......
o kaina priklauso nuo to kokius tyrimus darys, kiek suprantu kiekvienam individualiai ta kaina susidaro..........
dariau RRC klinikoj pas Bykovą.
kol kas tiek, tirsimės toliau................ ax.gif

Ačiū už atsakymą mirksiukas.gif. Mąstau, gal ir mums tokių tyrimų reikia g.gif ... Turiu endo, o ji juk imunologinė liga g.gif ... O ką jei randa tų ląstelių žudikių? Kas toliau?? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Saule3 @ 2009 08 05, 20:36)
Ačiū už atsakymą  mirksiukas.gif.  Mąstau, gal ir mums tokių tyrimų reikia  g.gif ... Turiu endo, o ji juk imunologinė liga  g.gif ... O ką jei randa tų ląstelių  žudikių?  Kas toliau??  g.gif

Visada prašom 4u.gif

na, aš tiesiog nebenoriu bandyt vėl ir vėl tų IVF'ų nepasiknaisiojus giliau.........
jeigu neprigyja 8 ląstelių embrionai, reiškiasi, kad kažkas kažkur ne taip..........
ir pavargau nuo tekstų apie gamtos atranką ir t.t............. schmoll.gif
nelabai tiksliai aš dar viską suprantu, bet esmė tame, kad moteriai yra suleidžiamas vyro (paruoštas) kraujas, kad moters organizmas atpažintų embrioną ir neatmestų kaip svetimkūnį.....
žodžiu kol kas man tai tamsus miškas, bet nors kažkas naujo, nes LT niekas nieko naujo nepasiūlys............ schmoll.gif
visi tik sako bandom vėl, darom dar.......ir taip iki senatvės??????????? doh.gif

Atsakyti
QUOTE(akedite @ 2009 08 05, 21:31)
bet nors kažkas naujo, nes LT niekas nieko naujo nepasiūlys............ schmoll.gif
visi tik sako bandom vėl, darom dar.......ir taip iki senatvės??????????? doh.gif

Parasei mano mintis... wub.gif tik sveikata ir pinigai savi.. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(akedite @ 2009 08 05, 21:31)
...moteriai yra suleidžiamas vyro (paruoštas) kraujas, kad moters organizmas atpažintų embrioną ir neatmestų kaip svetimkūnį.....

Aš vėl su savo klausimais smile.gif ...

Skamba tai labai viliojančiai biggrin.gif ... Kažkaip manau, kad aš tikrai turiu tų "žudikių" biggrin.gif ...

O čia suleidžiama prieš IVF'ą? Ar kaip? Kažin kiek laiko toks "skiepas" galioja? smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Saule3: 06 rugpjūčio 2009 - 21:31
Merginos ka reiskia labai mazi LH ir FSH? nesiekia 1 , gal kas susidurete?
Atsakyti
QUOTE(Madissa @ 2009 08 07, 09:03)
Merginos ka reiskia labai mazi LH ir FSH? nesiekia 1 , gal kas susidurete?

Galybe priezasciu yra, kodel jie zemi, bet viena realiausiu, didziulis stresas. Manau geriausiai tavo situacija zino gydytojas
Atsakyti
Net ir as isiterpsiu... ax.gif blush2.gif

QUOTE(akedite @ 2009 08 05, 22:31)
na, aš tiesiog nebenoriu bandyt vėl ir vėl tų IVF'ų nepasiknaisiojus giliau.........
jeigu neprigyja 8 ląstelių embrionai, reiškiasi, kad kažkas kažkur ne taip..........
ir pavargau nuo tekstų apie gamtos atranką ir t.t............. schmoll.gif
LT niekas nieko naujo nepasiūlys............ schmoll.gif

Taip iki skausmo girdetos frazes... doh.gif
Aukso verti tavo zodziai drinks_cheers.gif Juos reikia uzsirasyti ant kaktos kiekvienai pries einant darytis eilini IVF LT - gal ir musu gydytojai susimastys 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Saule3 @ 2009 08 06, 22:30)
Aš vėl su savo klausimais  smile.gif ...

Skamba tai labai viliojančiai  biggrin.gif ... Kažkaip manau, kad aš tikrai turiu tų "žudikių" biggrin.gif ...

O čia suleidžiama prieš IVF'ą? Ar kaip? Kažin kiek laiko toks "skiepas" galioja?  smile.gif

sveikutes 4u.gif man jau daryti 2 perpylimai(sitos atrinktos lasteles) ir dar ne pabaiga schmoll.gif sekantis rugpjucio 24d.tik jau donoro kraujo.sitas atrinktas lasteles suleidzia 12 menesiniu diena,rekomenduoja bent 2 menesius pries ivf.o veliau ziuri pagal tyrimus.vadinasi man darys 3 kartus iki ivf rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(kristinele83 @ 2009 08 07, 14:04)
Net ir as isiterpsiu...  ax.gif  blush2.gif
Taip iki skausmo girdetos frazes...  doh.gif
Aukso verti tavo zodziai  drinks_cheers.gif Juos reikia uzsirasyti ant kaktos kiekvienai pries einant darytis eilini IVF LT - gal ir musu gydytojai susimastys  4u.gif

console.gif neliudek... nemazai merginu vazineja i Ryga per 2 klinikas,duok Dieve kad tiek pat ivyktu stebuklu rudeni.gal taip imintumem dar viena misle musu sitam sunkiam kely g.gif ir padetumem kitoms...stiprybes Tau Kristinele wub.gif
Atsakyti