Taip taip, ir aš esu girdėjusi apie sauskelnių "žalą" berniukams... Šunta kapšiukai šitaip supakuoti, nors reklamuoja kad ventiliacija puiki. Ir šiaip, gyvenimo tempas auga, visi mes pikti, susirūpinę, nebemokam džiaugtis, juoktis, mylėti. Alkoholis, sėdimas darbas, vairavimas, mityba. Viskas turbūt susideda, ne tik sauskelnės.
QUOTE(dizzy___ @ 2010 06 08, 08:35)
................
Tiesiog noriu pasakyt, kad galbut verta ir i tai atkreipt demesi, t.y pasekt is darytu tyrimu, kada jusu vyru geriausi rezultatai ir megint IVF, aisku, IVF atrodo juk atrenka is bet ko, bet galgi kokybiskesni jie buna
Cia tokia mintis pamastymui...
Tiesiog noriu pasakyt, kad galbut verta ir i tai atkreipt demesi, t.y pasekt is darytu tyrimu, kada jusu vyru geriausi rezultatai ir megint IVF, aisku, IVF atrodo juk atrenka is bet ko, bet galgi kokybiskesni jie buna

Kadangi IVF artimiausiam penkmety mums negresia, reiks daryt natūr

mergaites o as nezinau ka daryti,mano vyras turi problema kaip tik reikai daryti IVF ar sisiap svetimoje aplinkoje tyryma taip neisiena.na uzsiblokuoja pas ji,tai nezinau kaip padeti,niekas nepadeda.

QUOTE(Prince @ 2010 06 08, 20:00)
mergaites o as nezinau ka daryti,mano vyras turi problema kaip tik reikai daryti IVF ar sisiap svetimoje aplinkoje tyryma taip neisiena.na uzsiblokuoja pas ji,tai nezinau kaip padeti,niekas nepadeda. 

viagros tabletike turekit su savim, turetu padeti

as vis nusipirkdavau ju ivf proga, jei staiga vyrui kas neiseitu, bet neteko ju panaudoti dar

Papildyta:
del sauskelniu - man atrodo perdetos cia tos kalbos. nieks ten nesunta, jei nelaikai apsikakojusio vaiko, o ir kiausiukams tokiame amziuje ta siluma argi labai kenkia, va paaglysteje gal ir kenktu, kai jau vyktu spermogeneze

QUOTE(garnelis @ 2010 06 08, 19:53)
viagros tabletike turekit su savim, turetu padeti
as vis nusipirkdavau ju ivf proga, jei staiga vyrui kas neiseitu, bet neteko ju panaudoti dar
Papildyta:
del sauskelniu - man atrodo perdetos cia tos kalbos. nieks ten nesunta, jei nelaikai apsikakojusio vaiko, o ir kiausiukams tokiame amziuje ta siluma argi labai kenkia, va paaglysteje gal ir kenktu, kai jau vyktu spermogeneze

Papildyta:

Tu cia nejuokauji?

Is tiesu,tai kai nuimu pamperi dukrytei,tai jos uzpakaliukas buna net vesokas,nes truputi dregnas...

O kodėl IVF -ui veži ne iš namų

QUOTE(Šarūniukė @ 2010 06 09, 08:02)
O kodėl IVF -ui veži ne iš namų
Pakalbėk su daktare, tikrai leidžia, o jei tu kitame mieste darai IVF-ą juk galima kokį kambariuką viešbutyje paimti, padarotvtą reikaliuką abu ir atvykstat į kliniką, viską galiam suspėti, reikia tik fantazijos ir noro 

na ziuresimekaip bus,aciu uz patarimus

Galiu is savo patirties pasakyti, kad kai darem 1IVF tai viska atlikinejom klinikoje, tai net prireike buvo ICSI,o paskutini kai darem, gydytoja is karto pasiule atsivesti is namu, kad maziau streso butu.Nu ir ka, graziausi rezultatai

QUOTE(zorske @ 2010 06 09, 14:01)
Galiu is savo patirties pasakyti, kad kai darem 1IVF tai viska atlikinejom klinikoje, tai net prireike buvo ICSI,o paskutini kai darem, gydytoja is karto pasiule atsivesti is namu, kad maziau streso butu.Nu ir ka, graziausi rezultatai
.As tai manau,kad vyrams stresas labai neigiamas veiksnys.Taip,kad reiktu susikurti kuo jaukesne aplinka 

Bet juk spermą atsinaujina kas 3 mėn...nu taip visur rašo.....tai tas patirtas stresas manau gali po kelių mėn tūrėti įtakos...bet tik ne tą pačią dieną....Manau buvo tiesiog pagerėjimas spermos ir sutapo kad atlikinėjote jaukesnėje apilnkoje.......
Man per visus kartus emriologė minėjo,kad pats svarbiausias faktas yra PATYS PIRMI LAŠIUKAI.......tai nebent galima įtarti,kad jie (vyrai) susinervinę kaškaip nesugeba tų pirmų lašiukų surinkti....
Aš nepasitikiu, pati surenku
Negalima tais vyrais pasitikėt