Įkraunama...
Įkraunama...

IVF senbuvių Vilties Namai

QUOTE(etera @ 2010 07 13, 23:41)
kad kokių keturiasdėšimt penkerių jau reikia imtis kraštutinių priemonių ir sukt link įvaikinimo,be abejo,paliekant vietos stebuklams smile.gif

Mano vyra mama pagimde 46, ar 47, na, fantastiski ju santykiai, jo teciui buvo daugiau nei 53. Manau, kad iki 50 drasiai galima gimdyt mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(dizzy___ @ 2010 07 14, 08:31)
Mano vyra mama pagimde 46, ar 47, na, fantastiski ju santykiai, jo teciui buvo daugiau nei 53. Manau, kad iki 50 drasiai galima gimdyt mirksiukas.gif

Ir mano viena kaimynė susilaukė sūnaus būdama 46 metų, sūnus visiškai sveikas.

Italijoje neseniai viena 50 metų pop žvaigždė susilaukė dvynukų, bet ten aišku, kad pasinaudojo donore. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(etera @ 2010 07 13, 23:41)
..... kaip bebūtų liūdna manau,kad riba yra amžius.ir kažkaip sukasi ant liežuvio galo,kad kokių keturiasdėšimt penkerių jau reikia imtis kraštutinių priemonių ir sukt link įvaikinimo,be abejo,paliekant vietos stebuklams smile.gif

Aha... o ką daryt, kai diedui nors petelne per galvą tvok, apie įvaikinimą nei kalbos. Jam kas, jis ir 70-ties dar gali išsikrapštyti paskutinį spermatozoidą ir ką nors nuveikti su 30-mete... bent jau vyrams taip atrodo fool.gif lotuliukas.gif
O moteriškei, solidaus amžiaus sulaukusiai, kur surasti kitą vyrą, jauną gražų, kuris norėtų IVF?
Atsakyti
Šitam forume yra tema "Ar verta bandyti virš 40-ties", aš greit užvesiu temą "Ar verta virš 50-ties" bigsmile.gif lotuliukas.gif Čia kaip šokiai: kam virš 30... kam virš 70 lotuliukas.gif
Atsakyti
etera, o tu manai, kad labai lengva įsivaikinti? g.gif Pvz., čia Italijoje, jei bent vienas iš sutuoktinių turi daugiau nei 40 metų, įsivaikinimui kelias uždarytas.Yra amžiaus cenzas įsivaikinimui, nežinau kaip yra Lietuvoje.Tai daugeliui paskutinė išeitis lieka ivf, nes įsivaikinti nebegali.
Atsakyti
QUOTE(Sella @ 2010 07 14, 14:14)
etera, o tu manai, kad labai lengva įsivaikinti? g.gif  Pvz., čia Italijoje, jei bent vienas iš sutuoktinių turi daugiau nei 40 metų, įsivaikinimui kelias uždarytas.Yra amžiaus cenzas įsivaikinimui, nežinau kaip yra Lietuvoje.Tai daugeliui paskutinė išeitis lieka ivf, nes įsivaikinti nebegali.

Štai kodėl tiek daug vyresnių porų iš užsienio vaikinasi LT doh.gif O dar ir pasirinkimas gal didesnis, jie ima ir neįgalius ir su negalia 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Šarūniukė @ 2010 07 14, 14:16)
Štai kodėl tiek daug vyresnių porų iš užsienio vaikinasi LT doh.gif O dar ir pasirinkimas gal didesnis, jie ima ir neįgalius ir su negalia 4u.gif

Italijoje nėra vaikų įsivaikinimui, todėl važiuoja į užsienį, tame tarpe ir į Lietuvą vaikintis.

P.S.Dabar suabejojau dėl amžiaus cenzo, nežinau tiksliai ar nuo 40 metu ar daugiau, bet jis yra.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sella: 14 liepos 2010 - 13:56
Skaitau ir darosi linksma biggrin.gif jei nebūtų liūdna verysad.gif ,bet žinau moteriškė nustojo sirgti mane ,kad klimaksas ginekologe patvirtino,ir tas klimaksas judėt pradėjo lotuliukas.gif ,tai va kaip būna ir ka juda tai ir pasigimdė,tolimesnio likimo tos moterytės nežinau,galvoju kad gerai viskas...
Atsakyti
Ne i tema as cia, bet kad jau apie tai snekat.. mano mociute 40 kazkeliu pagimde...tai turiu dede, kuriam 23 metai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rugegele1 @ 2010 07 14, 14:20)
Skaitau ir darosi linksma biggrin.gif  jei nebūtų liūdna verysad.gif ,bet žinau moteriškė nustojo sirgti mane ,kad klimaksas ginekologe patvirtino,ir tas klimaksas judėt pradėjo lotuliukas.gif ,tai va kaip būna ir ka juda tai ir pasigimdė,tolimesnio likimo tos moterytės nežinau,galvoju kad gerai viskas...

Na bet ir ginekologės kompetencija, jei nemoka nustatyti nėštumo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Sella @ 2010 07 14, 14:14)
etera, o tu manai, kad labai lengva įsivaikinti? g.gif  Pvz., čia Italijoje, jei bent vienas iš sutuoktinių turi daugiau nei 40 metų, įsivaikinimui kelias uždarytas.Yra amžiaus cenzas įsivaikinimui, nežinau kaip yra Lietuvoje.Tai daugeliui paskutinė išeitis lieka ivf, nes įsivaikinti nebegali.

Kažką girdėjau, kad Italijoj amžiaus skirtumas turi būti ne daugiau 40 metų, ir buvo atvejis, kai italų pora įsivaikino vaikiną iš Lietuvos 16 metų unsure.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Na negaliu susilaikyti nepapasakojus sapno sios nakties ax.gif .
O gi sapnvau Euromergele renkantis vezymeli (ja maciau aiskiai parduotuvej), o SM forumo nares (veidu nemaciau, tik zinau kad tai jos) vaiksciojo paskui ir patarynejo biggrin.gif

Tai linkiu kad tas sapnas D i ausi ir po keliu meneiuku i realybe 4u.gif
Atsakyti