Įkraunama...
Įkraunama...

IVF senbuvių Vilties Namai

QUOTE(Nakviša @ 2010 08 11, 16:46)
............
Ech senos tarkos, kaip aš jūsų visų pasiilgau. Nesusiburiat, nesusibėgat. Visai kerpėm apžėlėt.

Senų tarkų susitikimo ir aš norėčiau g.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Pelargonija @ 2010 08 12, 17:17)
Senų tarkų susitikimo ir aš norėčiau  g.gif  wub.gif

Tai gal...? mirksiukas.gif
Aš dabar dviem savaitėms biški išlėkiu į Austriją, po to rugpjūčio 30 būsiu Lietuvoje dar dvi savaitės, po to rugsėjo 13 į Maskvą išskrendu savaitei. Tai gal tame tarpe soobrozim na troih? Gal EM, Chiara ir kitos prisijungtų? Vynelio lengvai? A? g.gif
Atsakyti
cia musu daug tokiu kriosenu-galim prie stalo netilpti cool.gif teks po stalu burtis thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(RositaK @ 2010 08 13, 09:21)
cia musu daug tokiu kriosenu-galim prie stalo netilpti  cool.gif teks po stalu burtis  thumbup.gif

Tai po to galėsim ir po stalu pasivolioti, aplinkinių džiaugsmui rolleyes.gif
Atsakyti
jeigu tik galesiu - ir as mielai wub.gif siaip visu pasiilgau, o kaunieciu isvis... wub.gif Mariukui linkejimai (jis dar mum skolingas stala susukt biggrin.gif )

QUOTE(Nakviša @ 2010 08 13, 16:22)
Tai po to galėsim ir po stalu pasivolioti, aplinkinių džiaugsmui  rolleyes.gif

Atsakyti
QUOTE(Nakviša @ 2010 08 12, 22:36)
Tai gal...?  mirksiukas.gif
Aš dabar dviem savaitėms biški išlėkiu į Austriją, po to rugpjūčio 30 būsiu Lietuvoje dar dvi savaitės, po to rugsėjo 13 į Maskvą išskrendu savaitei. Tai gal tame tarpe soobrozim na troih? Gal EM, Chiara ir kitos prisijungtų? Vynelio lengvai? A?  g.gif

g.gif
Atsakyti
QUOTE(Pelargonija @ 2010 08 30, 12:17)

I'm BACK!
Ką nelaukėt?

Nus turiu dvi savaites, kada kuri gali? Aš po darbo, nuo 18 val free smile.gif
Atsakyti
Nr. 1. Pelargonija
Man labiau patiktų penktadieniai, bet prisitaikysiu prie kolektyvo. blush2.gif
Atsakyti
4u.gif ir aš prisijungčiau mirksiukas.gif
Atsakyti
Vadinasi, būsim trise drinks_cheers.gif alc.gif bigsmile.gif
Atsakyti
Irgi gerai. Tai sekančia savaitę tadum, gal kokį trečiadienį? Nes penktadienį gersiu į diedo sveikatą.
Atsakyti
Man tinka thumbup.gif
Atsakyti