QUOTE(Will @ 2009 06 13, 16:44)
Tiesa

Bet tas įšilimas gana ilgas
O dėl skonio negaliu ginčytis, beveik dešimt metų nevalgiau nieko kepto dujinėje orkaitėje

Bet tikrai žinau, kad kepa ilgiau, nes net receptuose taip rašo, arba kepant užtanka pažiūrėti, kad praėjo skirtas laikas, bet mano kepinys dar žalias ar bent pusžalis
Per 10 minuciu pilnai isyla
Nezinau kaip su receptu kepimu... Galiu pasakyt tiek - kaip kepdavau dujineje pyraga apie valanda, taip dabar elektrineje ta pat padarau. Tas pats mesa ir kugeli liecia
QUOTE(Sophi @ 2009 06 13, 16:48)
Skaniau turbūt todėl, kad dujinės net ir šiuolaikinės kaista iš principo tik iš apačios, o elektrinė gali turėti net tripusį kaitinimą
Ne tik del to - dujos degdamos visgi ora isdegina, o degimo likucius orkaiteje palieka... Nemanau, kad tai gero skonio suteikia