Įkraunama...
Įkraunama...

Taupau kaip išmanau (čia ne apie maistą)

QUOTE(saunuolyte @ 2009 05 06, 18:13)
liemenuku po 10-12lt ir triusiku po 4lt prisipirkau visai vasarai. ar pirksi is triumfo ar is asia shop vistiek galiausiai sudevejusi ismesi biggrin.gif tai kam permoket? sutinku gal grazesniu ir kokybiskesniu rubu galima rast labdarynuose, bet tam reikia laiko kurio as neturiu, o apatinio trikotazo is tenai juk nepirksi. vien del to man patinka Asia shop thumbup.gif

na nežinau, apatiniam trikotažui pinigėlių nelabai verta gailėti g.gif bent jau aš geriau sumoku daugiau už gerą vieną liemenėlę nei prisiperku krūvą pigių, pigūs triusikėliai bent jau man labai greitai irti per siūles pradeda arba nusiskalbia tokiu greičiu kad baisu doh.gif aišku, niekada nepuolu mokėti už vardą, bet kokybė man yra svarbus rodiklis.
jei į temą apie taupymą, tai aš po truputį išmokstu nebepirkti krūvos nesamonių (kai reikia viena tam kad nusipirkti...), atsisakiau rankų kremo (jį puikiai atstoja kūno losjonas ar nerafinuotas aliejus), spuogelius gydau arbatmedžio aliejumi (nebeperku neva labai gerai padedančių kremų nuo spuogų, nes jie nė velnio man neverti savo pinigų), atsisakiau pirktinių kūno šveitiklių (pasidarau naminių iš druskos, nes kavos negeriu, ir aliejaus), manikiūrą/pedikiūrą darausi namuose, plaukus kerpuosi 2 kartus per metus, nes ilgi, ir nedažau, antakius tvarkausi taip pat namuose... yra dar daug taupymo būdų, tiesiog kiekvienas turi atrasti sau tinkamiausius mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(šeimos kaklas @ 2009 05 06, 10:49)
laikaus principo, kad su pinigais reikia elgtis apgalvotai, nes niekada nezinai kas taves laukia rytoj, o kur kas sunkiau ir skausmingiau pratintis prie blogesniu gyvenimo salygu...

drinks_cheers.gif Stengiuosi, kad tiek 1 Lt, tiek 100 Lt būtų išleisti protingai ax.gif
Atsakyti
Planuoju atsisakyti automobilio, o vaikscioti i darba pestute.
Vietoj sporto sales lankymo - nusipirkau treniruoklius ir sportuoju sau nemokamai, kiek noriu ir kada noriu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo fuksė: 07 gegužės 2009 - 06:47
QUOTE(fuksė @ 2009 05 07, 07:46)
Planuoju atsisakyti automobilio, o vaikscioti i darba pestute.
Vietoj sporto sales lankymo  - nusipirkau treniruoklius ir sportuoju sau nemokamai, kiek noriu ir kada noriu.
atsisakyti automobilio bus labai sunku blush2.gif o va treniruokliai geras sprendimas, geresniu sporto klubu kainos nesveikos. MB pradejo begioti, manau prie jo prisijungsiu tongue.gif
Atsakyti
na, papigiai triusikų reikia ir man tongue.gif Keliausiu į tą Asia shop savaitgalį ax.gif
Atsakyti
man ir tie kokybiski triusikai bei liemeneles nusiskalbia lb greitai tixliau mano brangusis, kai imete skalbt mano balta lauma liemenele kartu su savo diznsais tai vos sirdies smugio negavau pamacius nuostabiai pilksva mano graziaja liemenele. tai tada ir nsuprendziau, kam moket uz liemenele 130 jeigu pvz jei ji baltos spalvos ja nesiosi tikrai neilgiau nei pusmeti, nes plauk neplovus ji vistiek praranda savo pirmini baltuma, tai ar ne geriau nusipirkt 4vnt po 12lt ir ju man uztex metams thumbup.gif
o plius nejau vyrui yra skirtumas ar tavo liemenel uz 200 ar uz 12lt? biggrin.gif man svarbiausia, akd ji butu grazi, patogi ir svari, nenutrinta iki begalybes del to akd ji kainavo 200 ir gaila ismest biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(saunuolyte @ 2009 05 07, 12:43)
man ir tie kokybiski triusikai  bei liemeneles nusiskalbia lb greitai tixliau mano brangusis, kai imete skalbt mano balta lauma liemenele kartu su savo diznsais tai vos sirdies smugio negavau pamacius nuostabiai pilksva mano graziaja liemenele. tai tada ir nsuprendziau, kam moket uz liemenele 130 jeigu pvz jei ji baltos spalvos ja nesiosi tikrai neilgiau nei pusmeti, nes plauk neplovus ji vistiek praranda savo pirmini baltuma, tai ar ne geriau nusipirkt 4vnt po 12lt ir ju man uztex metams thumbup.gif
o plius nejau vyrui yra skirtumas ar tavo liemenel uz 200 ar uz 12lt? biggrin.gif man svarbiausia, akd ji butu grazi, patogi ir svari, nenutrinta iki begalybes del to akd ji kainavo 200 ir gaila ismest biggrin.gif
apatinius perku La Senza, turiu ju nuolaidu kortele. Paskutine ten isigyta liemenele kainavo 175 Lt blush2.gif
Pirkciau kitur, bet mano dydis retas - esu liekna, o krutine didele. Migleje pardavejos uznervino, kai bande isiulyti su per mazais kauseliais, turguje, Urme ir kitose parduotuvese mano dydzio liemeneliu modeliai mociutems nebent doh.gif tipo, kad prilaikytu normaliai petneseles - jos prisiutos tokio plocio kaip autostrada biggrin.gif
Buciau standartine - pirkciau papigiai. Kai panasiai kaip saunuolytei gavos su nauja balta liemenele - tik nereikejo net skalbti, uzsidejau po vasarine suknele raudona, kuri pasirodo daze, sirdele skaudejo doh.gif
Kelnaites perku ivairiai, kad deretu prie liemeneliu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo arana81: 07 gegužės 2009 - 12:13
QUOTE(saunuolyte @ 2009 05 07, 11:43)
man ir tie kokybiski triusikai  bei liemeneles nusiskalbia lb greitai tixliau mano brangusis, kai imete skalbt mano balta lauma liemenele kartu su savo diznsais tai vos sirdies smugio negavau pamacius nuostabiai pilksva mano graziaja liemenele. tai tada ir nsuprendziau, kam moket uz liemenele 130 jeigu pvz jei ji baltos spalvos ja nesiosi tikrai neilgiau nei pusmeti, nes plauk neplovus ji vistiek praranda savo pirmini baltuma, tai ar ne geriau nusipirkt 4vnt po 12lt ir ju man uztex metams thumbup.gif

na dėl vyro liemenėles niekad nesu pirkusi ir tikrai nepirksiu lotuliukas.gif
o va manau, kad labai tiksliai nusakei, kodėl nusiskalbia šitei kokybiški triusikėliai su liemenėlem: skalbiant su džinsais niekas ilgai nelaikys...
su Lauma man šiaip nusivylimas yra iki šiol: mano baltos liemenėlės nereikėjo nė su džinsais skalbti, ji pati savaime po vieno vienintelio skalbimo pasidarė ne balta, t.y. nėrinukai liko balti kaip sniegas (pardavėja net motyvavo, kad liemenėlė daug kainuoja būtent dėl prancūziškų nerinių, kuriems jokiu priekaištų neturiu), o liemenėlės paminkštinimai tapo kūno spalvos... va čia tai jau nieko neapkaltinsi ir aišku už tokį daiktą pinigų nesinorės mokėtis....
bet šiaip ir tose brangių apatinių parduotuvėse akcijos būna, aš pvz.: paskutinę liemenėlę pirkau iš tos pačios Laumos, bet gamintojas buvo austrų Huber, tai šitą liemenėlę nešioju praktiškai kasdien jau daugiau nei metus: ne trupučio nenusiskalbė, forma nė trupučio nepasikeitė, gal prieš mėnesį pajutau, kad šleikutės kiek pasitampė, bet tik tiek po tokio ilgo nešiojimo ax.gif o pirkta buvo per akciją už pusę kainos, todėl tikrai drąsiai kitą pirkčiau būtent šito gamintojo.
Atsakyti
mecia: del laumso liemeneliu visiskai tau prtariu. man buvo tas pats. nerinukai po pirmo skalbimo liko kokie buve, o visos kitos detales liemeneleje patamsejo!!!baisu! bet tema ne apie liemeneles o taupymo budus, tai griztam prie temos biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(saunuolyte @ 2009 05 07, 14:06)
mecia: del laumso liemeneliu visiskai tau prtariu. man buvo tas pats. nerinukai po pirmo skalbimo liko kokie buve, o visos kitos detales liemeneleje patamsejo!!!baisu! bet tema ne apie liemeneles o taupymo budus, tai griztam prie temos biggrin.gif

bet perkant liemenėles galima ir pataupyti besiremiant kitų patirtimi mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(saunuolyte @ 2009 05 07, 12:43)

Skalbiu visus apatinius skalbmasineje tik spec. sietkuteje - nieko nesidaro.
O papigiaiski greiciau forma praranda, tad geriau keli, bet brangesni. Vienais marskiniais ar dzinsais maziau turesiu. ax.gif
Papildyta:
QUOTE(arana81 @ 2009 05 07, 08:45)
atsisakyti automobilio bus labai sunku blush2.gif o va treniruokliai geras sprendimas, geresniu sporto klubu kainos nesveikos. MB pradejo begioti, manau prie jo prisijungsiu tongue.gif

niu kol silta, gal ir ne, o rudeni, nzn....
O treniruokliai tikrai thumbup.gif kainos sporto klubo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2009 05 07, 09:07)
na, papigiai triusikų reikia ir man  tongue.gif  Keliausiu į tą Asia shop savaitgalį  ax.gif

a galema paklausti kas tas per daigtas Asia shop? ax.gif blush2.gif kažkaip pirmą kartą girdžiu rolleyes.gif
Atsakyti