QUOTE(saunuolyte @ 2009 05 06, 18:13)
liemenuku po 10-12lt ir triusiku po 4lt prisipirkau visai vasarai. ar pirksi is triumfo ar is asia shop vistiek galiausiai sudevejusi ismesi
tai kam permoket? sutinku gal grazesniu ir kokybiskesniu rubu galima rast labdarynuose, bet tam reikia laiko kurio as neturiu, o apatinio trikotazo is tenai juk nepirksi. vien del to man patinka Asia shop 

na nežinau, apatiniam trikotažui pinigėlių nelabai verta gailėti

jei į temą apie taupymą, tai aš po truputį išmokstu nebepirkti krūvos nesamonių (kai reikia viena tam kad nusipirkti...), atsisakiau rankų kremo (jį puikiai atstoja kūno losjonas ar nerafinuotas aliejus), spuogelius gydau arbatmedžio aliejumi (nebeperku neva labai gerai padedančių kremų nuo spuogų, nes jie nė velnio man neverti savo pinigų), atsisakiau pirktinių kūno šveitiklių (pasidarau naminių iš druskos, nes kavos negeriu, ir aliejaus), manikiūrą/pedikiūrą darausi namuose, plaukus kerpuosi 2 kartus per metus, nes ilgi, ir nedažau, antakius tvarkausi taip pat namuose... yra dar daug taupymo būdų, tiesiog kiekvienas turi atrasti sau tinkamiausius