Įkraunama...
Įkraunama...

Taupau kaip išmanau (čia ne apie maistą)

QUOTE(rootha @ 2009 05 08, 13:54)
mano taupymo sumetimais tai geriau nepirkti jokiu

QUOTE(zydroji @ 2009 05 08, 14:10)
Dėl siuntimosi iš užsienio - gal ir gerai, bet aš du rūbus sau atsisiunčiau ir nelabai sėkmingai  doh.gif  vienas per didelis, kitas mažokas  schmoll.gif
tai sutaupiau prastai  biggrin.gif  doh.gif

QUOTE(fuksė @ 2009 05 08, 14:17)
Geriau visai ju nepirkti, nebent yra realus, o netariamas poreikis. Skaiciau, kad kiek beturetum vistiek bus mazai, o devimi tik 20 proc. turimo garderobo. Iseitu, jog 80 proc. tik uzima vieta. stai kur merkiami pinigai. swoon.gif
Papildyta:
As be pamatavimo nieko neperku, paveiksleliai man nieko nesako. Ten figuros aiskios, o ugis nzn. Cia kol kelnes issirenku -  cray.gif  - pilnas nestandartas

Na, jokių nepirkti - tai ne variantas biggrin.gif Gali nepirkti jokių mėnesį, bet anksčiau ar vėliau vis tiek prireiks, nieko amžino juk nėra ax.gif
Konkrečiai man reikia visą garderobą keist - sukūdau per 2 dydžius ax.gif Dėl 20 % nešiojamų rūbų - blink.gif , drįsčiau nesutikt. Aš nešioju visus 100 %, aikšu,vienus dažniau, kitus rečiau ax.gif
Vaikams - kita tema.
Dažnai girdžiu pažįstamas šnekant, kaip jos daug susitaupo, siųsdamos rūbus iš užsienio internetinių parduotuvių. Aš pažiūrėjau keletą tinklalapių - kainos pasirodė aukštokos g.gif Bet gal sakau, nežinau aš gerų vietų?
Kad galiu nepataikyti su dydžiu ar netiks rūbas prie figūros, tai taip, rizika doh.gif

Atsakyti
[quote=dontstop,2009 05 08, 14:51]
Na, jokių nepirkti - tai ne variantas biggrin.gif Gali nepirkti jokių mėnesį, bet anksčiau ar vėliau vis tiek prireiks, nieko amžino juk nėra ax.gif
Konkrečiai man reikia visą garderobą keist - sukūdau per 2 dydžius ax.gif Dėl 20 % nešiojamų rūbų - blink.gif , drįsčiau nesutikt. Aš nešioju visus 100 %, aikšu,vienus dažniau, kitus rečiau ax.gif

Stai ir mano svoris sokineja, o dabar -5 kg., tad irgi viskas tabaluojasi. blink.gif Nesiu siaurinti, ka imanoma.
Tai ar iseitis akcijos ir ispardavimai? O gal per skudurinus prabegti? Bet nieko as ten savo dydzio nerandu - vien maisai.
Atsakyti
Merginos,yra visa tema apie taupyma aprangos srityje,noretusi,kad visi patarimai butu vienoj vietoj.Tema rasite cia
Atsakyti
O kalbant apie liemenėles - man Triumpfo balta liemenėlė po skalbimų liko balta, bet petnešėlės... doh.gif Neįmanoma dėvėti, nes nuolat atrodo kaip neskalbtos (pageltusios, užsimurzinusios... mega_shok.gif ) - ir neskalbiau su jokiaias kitais dažančiais rūbais... schmoll.gif
pabandyk petneseles su tulzies muilu istrint ir palikt 10min po to isskalbk gal pades? siaip tulzies muilas gerai valo demes ir pigi priemone rolleyes.gif
Atsakyti
rubus perku retai geriau jau sudeviu ir veliau nusiperku ka naujo,apatini trikotaza taip pat perku turguj,nes parduotuvese kainos ryskiai ne pagal musu kisene schmoll.gif ,o geriausiai vyro brolis yra anglijoj tai mums neretai parsiuncia rubu ir kitu naudingu dalykeliu.Labdarynuose pasiknisu ir tikrai randu geru rubu sau ir vaikui,vyras tai senai pirko rubus lotuliukas.gif nes jis sako kad ir turimi yra geri,dar taupom pirkdami kokybiskas striukes ziemai ir zieminius batus tai juos nesiojam po kelis sezonus,vyras gerai nusimano apie rubu firmas kur gan nebrangu pirkt,o batus tvarke keleta metu tai net nuejus i geras batu parduotuves pasako kurie laikys tik vos pora menesiu lotuliukas.gif taigi taupom praktiskai visur tik maistui daugiausia iseina doh.gif
Va dar labai daug sutaupem kai mergaite gime,kas ejo jos lankyt sakem,kad pirktu pamperius,o ir misinuku nereikejo nes maitinau savo pienu,o dabar kai yra jos gimtadienis ar kitos progos sakau pirkt rubus,o ne zaislus taip ir manau susitaupo mirksiukas.gif
Atsakyti
Na, buvau toj Asia shop rolleyes.gif
Ačiū už patarimą, parduotuvė thumbup.gif kainos thumbup.gif Gerai, kad tik 100 lt teturėjau su savim, būčiau bele kiek ten išleidus, nes viskas pigu, visko norisi biggrin.gif Grįšiu dar bigsmile.gif
Atsakyti
dontstop dziugu, kad patiko Asia shop bigsmile.gif vis nerandu laiko te nulekt ilgensiam laikui nei pusvalandis blink.gif
Atsakyti
O galima paklausti kas ten per kainos? smile.gif Na bent keleta pavyzdziu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Skinte @ 2009 05 09, 15:03)
O galima paklausti kas ten per kainos? smile.gif Na bent keleta pavyzdziu smile.gif

Kelnaitės 4 - 7,5 lt
Bridžiai 19 - 40 lt
Maikutė 12 lt

Čia ką šiandien pirkau. Nieko brangiau nei 40 lt nemačiau 4u.gif
Atsakyti
Dar karta raginu persikelti i tema apie apranga.Visos idejos bus vienoj vietoj..
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2009 05 09, 15:14)
Na, buvau toj Asia shop  rolleyes.gif
Ačiū už patarimą, parduotuvė  thumbup.gif  kainos  thumbup.gif  Gerai, kad tik 100 lt teturėjau su savim, būčiau bele kiek ten išleidus, nes viskas pigu, visko norisi  biggrin.gif Grįšiu dar  bigsmile.gif

bet juk kokybes ten nulis doh.gif
Atsakyti
o urme rubai kokybiski????
Atsakyti