Įkraunama...
Įkraunama...

priemonės skatinančios plaukų augimą

QUOTE(ernesin @ 2009 06 11, 22:23)
O kur radai? mirksiukas.gif  Aš prie aliejų dar šią nuorodą šiandien įdėjau tongue.gif 

O kas čia per arbata? bigsmile.gif

Spirulina yra kerpės, vartojamos kaip vitaminų ir mineralų papildas, turintis ypač daug B12, gerai pasisavinamos geležies ir baltymų, beta karotino ir daug kitų vitaminų. Rašoma, kad 1 g spirulinos atitinka 1 kg daržovių, bet čia, manau, jau truputi per daug išgražinta. Vitaminas B12 dalyvauja hemoglobine, kaip ir geležis. Žodžiu, labai geras dalykas mitybai papildyti. Gaila, kad Lietuvoje grynos spirulinos už žmonišką kainą sunku rasti, o čia va žalioji arbata su spirulina. Sudėtis: žalioji arbata, papaja, spirulina, alavijas. Arbata kartoka dėl alavijo, bet man jos skonis patinka. Iš vienos pusės blogai, kad spirulinos čia vos vos, o iš kitos gerai, kad geriant žaliąją arbatą kartu organizmas gaus tiek gerų dalykų ir kaina, kaip ir kitų arbatų. Aš pirkau Kaune, Vilniaus gatvėj yra aliejų ir arbatų parduotuvėlė, o de lonoj ji taip pat yra, tik jos kaina 9.99, Kaune 8 lt 100g (pati pirkau 50g).
Ta aliejų parduotuvė niekaip Kaune neatsidaro. Visur yra, tik ne Kaune, nesuprantu, kas ją čia pas mus taip išgąsdino. biggrin.gif Seniau man tas puslapis patiko labiau, aprašymai buvo platesni. Apie aliejų kokybę nieko nežinau, bet apie tą parduotuvę kažkas atsiliepė, kaip labai prastus aliejus parduodančia, tik taip ir nesupratau, iš ko nusprendė.
Atsakyti
QUOTE(sliver @ 2009 06 12, 17:51)
Apie aliejų kokybę nieko nežinau, bet apie tą parduotuvę kažkas atsiliepė, kaip labai prastus aliejus parduodančia, tik taip ir nesupratau, iš ko nusprendė.

Na jei matei ne kokius atsiliepimus, tai manau neverta rizikuoti rolleyes.gif O apie De Lona kokie atsiliepimai? mirksiukas.gif
Atsakyti
Pagal kainą tai ne kokie turėtų būti, bet kanapių aliejus geras tuo, kad jį kaip neapsimoka gadinti. Šiaip, De lonos aliejaus kokybė atitinka jo kaina, kas yra gerai, nes pavyzdžiui, Johnsons baby aliejaus kokybė yra tokia prasta, kad už jį nei mažai neapsimoka mokėti. Geriausi aliejai Lietuvoj yra Kvapų namuose, jie brangesni, o kanapių ten net nėra. Aš manau, kad jeigu žmogus neturi pinigų Kvapų namams, o aliejus naudoti vis tiek nori, tai de lona tinka. Yra pasiūla ir tokia pačia kaina kitų aliejų, kurie yra nieko verti, arba už kelis kart didesnę kainą, kurie yra De lonos kokybės. Čia aš kalbu apie nerafinuotus aliejus, nes apie rafinuotų kokybę nežinau ir ką pasakyt, nebent kad jie tinkamiausi girgždančioms durims sutept, bet ne ant savęs dėt.
smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sliver @ 2009 06 13, 21:48)
Pagal kainą tai ne kokie turėtų būti, bet kanapių aliejus geras tuo, kad jį kaip neapsimoka gadinti. Šiaip, De lonos aliejaus kokybė atitinka jo kaina, kas yra gerai, nes pavyzdžiui, Johnsons baby aliejaus kokybė yra tokia prasta, kad už jį nei mažai neapsimoka mokėti. Geriausi aliejai Lietuvoj yra Kvapų namuose, jie brangesni, o kanapių ten net nėra. Aš manau, kad jeigu žmogus neturi pinigų Kvapų namams, o aliejus naudoti vis tiek nori, tai de lona tinka. Yra pasiūla ir tokia pačia kaina kitų aliejų, kurie yra nieko verti, arba už kelis kart didesnę kainą, kurie yra De lonos kokybės. Čia aš kalbu apie nerafinuotus aliejus, nes apie rafinuotų kokybę nežinau ir ką pasakyt, nebent kad jie tinkamiausi girgždančioms durims sutept, bet ne ant savęs dėt.
smile.gif

Jus gal Kvapu namams atstovaujat?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gutte86: 14 birželio 2009 - 18:05
Ne, nei parduodu, nei platinu. Kodėl klausiat? Jei dėl to, kad labai juos giriu, tai dėl to, kad jie parduoda kokybišką (vieną kokybiškiausių Lietuvoje) produkciją, o jei reikia, kas atstovauja, tai yra jų puslapyje kontaktai. Gaila, bet man atrodo, tik Vilniui yra pati parduotuvė.

http://www.aromata.lt/lt/kontaktai/
Atsakyti
QUOTE(sliver @ 2009 06 14, 20:07)
Ne, nei parduodu, nei platinu. Kodėl klausiat? Jei dėl to, kad labai juos giriu, tai dėl to, kad jie parduoda kokybišką (vieną kokybiškiausių Lietuvoje) produkciją, o jei reikia, kas atstovauja, tai yra jų puslapyje kontaktai. Gaila, bet man atrodo, tik Vilniui yra pati parduotuvė.

http://www.aromata.lt/lt/kontaktai/

O Jus manote esanti pakankamai kompetentinga kalbeti apie visoje Lietuvoje pardavinejima ivairiu firmu produkcija? jeigu butumet visu platintoju Lietuvoj produkcija isbandziusi, tada gal ir patikeciau Jusu zodziu...
Atsakyti
QUOTE(gutte86 @ 2009 06 14, 20:47)
O Jus manote esanti pakankamai kompetentinga kalbeti apie visoje Lietuvoje pardavinejima ivairiu firmu produkcija? jeigu butumet visu platintoju Lietuvoj produkcija isbandziusi, tada gal ir patikeciau Jusu zodziu...

Jei jums nepatinka ką sliver rašo, galite tiesiog praleisti jos postus, nes šiaip ji tikrai puikių patarimų duoda, net neabejoju, kad po kurio laiko pakeisite nuomonę išbandžiusi savo kailiu nekokybiškus aliejus cool.gif
Atsakyti

ar jus esate isbandziusi visu brendu kosmetika, kad manote esanti kompetinga pasakyti, kad sis kremas/seseliai/tusas jums geriausias?? doh.gif
Atsakyti

Na, nežinau, kas jums yra kriterijus, bet aplamai aliejų kokybė tai ne nuomonės reikalas, o jų kokybę nustato sertifikatai.
Aš neturiu tikslo asmeniškai įtikinti ko nors vartoti ką nors. Aplamai, tai rašiau būtent apie aliejus, o būtent ir parašiau, kad Kvapų namų kokybė yra viena geriausių Lietuvoje, remiantis sertifikatais. Tikėjimas yra kiekvieno, taip pat ir jūsų asmeninis reikalas.
Atsakyti
Sliver, o rafinuoti aliejai kur nors naudoti naudingi, ar galiu tiesiog mesti lauk? Turiu NB vynuogių kauliukų ax.gif
Atsakyti
Iš vienos pusės rafinuoti aliejai yra geresni, negu įprasta kosmetika, nes joje pagrindinė dalis dažniausiai yra mineral oil. Tai yra iš naftos gaunamas produktas, kuris yra nesveikas odai, bet yra riebalai, todėl dedamas į kosmetiką. Rafinuotas aliejus taip pat yra riebalai, tuo jis ir naudingas, bet rafinuotame aliejuje nebėra didžiosios dalies naudingųjų medžiagų. Taip pat rafinuotas aliejus gali sendinti odą,(bet įprasta kosmetika irgi sendina, dėl chemijos), užkimšti poras, kas sukelia įvairiausių problemų. Nežinau, kaip čia paprasčiau parašius, bet rafinuotas aliejus nesusigeria į odą, nes nėra toks panašus į žmogaus riebalus, kaip nerafinuotas, kas sukelia jos dusimą, užkemša poras, blogina kraujo cirkuliaciją, o įsigėręs irgi jai kenkia. Nerafinuotas aliejus susigeria į odą ir papildo natūralius odos riebalus.
Žodžiu, rafinuotas aliejus yra geriau už mineral oil. Nors jame nėra didžiosios dalies veikliųjų medžiagų, jis vistiek odą riebalina, nors gali jai ir kenkti. Nerafinuotas aliejus yra geriausia.

Ekologišką kosmetiką naudojantis žmogus greičiausiai pasakytų, kad rafinuoti aliejai yra labai nesveika ir tai yra žala odai. Paprastą kosmetiką naudojantis žmogus pasakytų, kad rafinuoti aliejai yra visai gerai pakeisti įprastoms priemonėms. Pinigų neturintis žmogus pasakytų, kad rafinuoti aliejai yra labai gerai, nes nusipirkus rafinuoto aliejaus maisto parduotuvėj už kelis litus, jį galima naudoti pusę metų ir vistiek tai yra riebalai, švelnina odą ir pan. Nelabai ką suprantantis žmogus pasakytų, kad geriausia tai yra chemija, nes juk Loreal nebūtų tokia populiari, jeigu chemija kenktų žmonėms. Kiek žmonių, tiek nuomonių ir negalima visiškai paneigti, kad kažkuris neteisus.

Mano nuomone, geriausia naudoti yra mažai kokybiškos prekės, negu daug nekokybiškos, nors negalima nieko teigti visai kategoriškai. Nei nežinau, gal kas iš jūsų norėtų nusipirkti rafinuoto aliejaus?

Dar gal prie to paties parašysiu, kad mano pažįstamas yra kažkur matęs produktą, kuris reklamuojamas maždaug taip. "Saulėgrąžų aliejus ypač naudingas plaukams, nes turi daug A ir E vitamino ir pan." Rafinuoto saulėgrąžų aliejaus galime rasti maisto prekių parduotuvėje kepimui. Kaip kosmetikos priemonė tai būtų laaaaabai pigu, bet nemanau, kad kokybiška.
Atsakyti
Supratau, tuomet geriau nebenaudoti tongue.gif O mūsų sveikatai nekenkia valgant tarkim, kad ir rafinuotas saulėgrąžų aliejus, kurį perkame parduotuvėje kepimui?
Atsakyti