QUOTE(gutte86 @ 2009 06 10, 21:14)
nemaisiau su eteriniais, baiminuosi, kad EA to kvapo nepertrauks, o susimaisius gausis dar baisesnis
Gali būt ir taip.

Gaila, aišku, kad toks geras aliejus nepatinka. Gal organizmui jo ir nelabai reikia, jei taip. Gal užtektų šaukštelį į kitų aliejų mišinį įpilti. Aš tai kai turiu kokio nenaudojamo, nemalonaus aliejaus, įpilu truputi į mišinį medžiagų paįvairinimui. Jį dar taip pat sveika gerti, bet jei jau nepatinka kvapas, skonis dar labiau nepatiks.
Beje, Ernesin, radau kitur kanapių aliejaus, iš de lonos nebepirksiu. Jaučiu toks pats jis yra, nes nesertifikuotas, pigus, šalto spaudimo (kitokio kanapių, man atrodo ir nebūna), nerafinuotas. Dar iš ten norėjau siųstis arbatos su spirulina, bet radau pigiau. Tokios pačios kainos aliejai dažnai būna tokių pat savybių. Taip pat, kanapių aliejaus rafinuoto ir ne šalto spaudimo būdu nesu nei mačiusi, nei girdėjusi, nei Lietuvoj, nei užsienyje ir bendros tokios pat kokybės aliejaus savybės būna tos pačios, todėl, manau, niekuo mūsų aliejai nesiskirs. O atsiliepimai mano apie jį, kad geras, skanus (nes valgiau paskutinį kartą prieš mėnesį, nors šiaip jis skanus nėra, bet dabar...), greitai susigeriantis, toks pat, kaip anas.