Įkraunama...
Įkraunama...

priemonės skatinančios plaukų augimą

Aš savaitgalį nusprendžiau savo plaukučius palepinti bespalvės chna kaukyte. Užsitepiau ant galvos ir pagulėjau gerą valandėlę (ant pakuotės rašo laikyti 15-30 min). Kai nusploviau supratau, kad padariau didžiausią nesamonę, mano šviesūs plaukučiai nusidažė pilkai doh.gif Žodžiu dabar vaikštau pilka ir tikiuosi, kad bent plaukučiams bus gerai biggrin.gif Gal nusplaus po kelių plovimų blush2.gif
Atsakyti
As vakar dariausi tokia kaukyte: mieles-pienas-cinamono saukstelis 4u.gif plaukams patiko, o kaip bus del augimo sktinimo dar neaisku smile.gif
Atsakyti
Sveikos,

Man labiausiai skatino plaukų augimą ampulės su ženšeniu. Per mėnesį man paaugo 3cm. Geresnės priemonės neradus dar. thumbup.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(invazi @ 2009 07 07, 23:01)
Sveikos,

Man labiausiai skatino plaukų augimą ampulės su ženšeniu. Per mėnesį man paaugo 3cm. Geresnės priemonės neradus dar.  thumbup.gif  4u.gif

smulkiau prasom: kur jas isigyti? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(invazi @ 2009 07 07, 23:01)
Sveikos,

Man labiausiai skatino plaukų augimą ampulės su ženšeniu. Per mėnesį man paaugo 3cm. Geresnės priemonės neradus dar.  thumbup.gif  4u.gif

O kaip vartojai? ir kur pirkai ampolytes? Jei pagelbejo vienai - galbut tiks ir kitai. Pameginti visada verta. rolleyes.gif
Atsakyti
tik ka as zinau- 3 cm... g.gif itartinai skamba...nebent pas mane viena dvigubai mazaiau paauga...bet kad 3 cm...
Atsakyti
Tokios tamsiai rudo stiklo ampulės. Kelias dėžutes naudojau. Aš po dvi ampules į savaitę įtrindavau. Pas kirpėją pirkau. Man padėjo. Draugėms ir patiko. Tik nežinau kur yra kitur, bet tikrai turėtu būti parduotuvėse skirtose kirpėjoms. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ievvvvaa @ 2009 07 07, 23:33)
tik ka as zinau- 3 cm... g.gif  itartinai skamba...nebent pas mane viena dvigubai mazaiau paauga...bet kad 3 cm...

Na pvz man irgi paauga 3cm per menesi.
Atsakyti
QUOTE(invazi @ 2009 07 08, 10:11)
Tokios tamsiai rudo stiklo ampulės. Kelias dėžutes naudojau. Aš po dvi ampules į savaitę įtrindavau. Pas kirpėją pirkau. Man padėjo. Draugėms ir patiko. Tik nežinau kur yra kitur, bet tikrai turėtu būti parduotuvėse skirtose kirpėjoms. 4u.gif

Kokia kainyte uz vnt? smile.gif ir pavadinima gal pameni? smile.gif
Atsakyti
hmm g.gif šiaip 3 cm dažniausiai nėštukėm per mėnėsį paauga g.gif o kad nuo kažkių stebuklingų ampolių tai man skamba kaip iš fantastikos operos
Atsakyti
QUOTE(Dezdemona* @ 2009 07 08, 10:48)
Na pvz man irgi paauga 3cm per menesi.

smagu... 4u.gif
noreciau ir as tiek cm...cia jum naturaliai taip?
Atsakyti
QUOTE(ievvvvaa @ 2009 07 08, 11:39)
smagu... 4u.gif
noreciau ir as tiek cm...cia jum naturaliai taip?

as daug ka naudoju - rozmarinu ea, ampules su placenta, cemeryciu vandeni, ivairias namines kaukytes, galvos masaza kasdien darausi
Atsakyti