Įkraunama...
Įkraunama...

priemonės skatinančios plaukų augimą

QUOTE(Solemn still @ 2009 07 10, 23:43)

GROŽVITA

Uzsimaniau ir as siu vitaminu, ir kaina labiau patinka, nei girtuju pantogar doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ievvvvaa @ 2009 07 08, 14:55)
as irgi visa amunicija- ampules su placenta, zibala, tas pacias namines kaukes, aliejus (kartais dedu rozmarinu ea), purskiu tokiu purskalu leonor greyl (jis  nuo slinkimo ir kartu augumui)

o kur perki žibalą ir rozmarinų ea?

Vakar droge mačiau Babushka Agafija purskiamą skystį plaukų augimo skatinimui. Sudėtyje 7 žolelių koncentratas. Gal kurį bandėt? Rašo naudoti 2-3 mėn. po 3 kartus į savaitę g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amie: 13 liepos 2009 - 10:15
QUOTE(Amie @ 2009 07 13, 11:15)

Vakar droge mačiau Babushka Agafija purskiamą skystį plaukų augimo skatinimui. Sudėtyje 7 žolelių koncentratas. Gal kurį bandėt? Rašo naudoti 2-3 mėn. po 3 kartus į savaitę  g.gif

Zibalo vaistinese buna ax.gif blush2.gif
Atsakyti

Merginos tas žibalas iš naftos atliekų pagamintas, tik dusina plauką, geriau jau natūraliomis daržovių(svogūno, juodojo ridiko ir t.t.) sultimis tepkite šaknis mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ernesin @ 2009 07 13, 11:19)
Merginos tas žibalas iš naftos atliekų pagamintas, tik dusina plauką, geriau jau natūraliomis daržovių(svogūno, juodojo ridiko ir t.t.) sultimis tepkite šaknis mirksiukas.gif

na va, visos gyre zibala, nusipirkau ir dabar blogi atsiliepimai lotuliukas.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(ernesin @ 2009 07 13, 11:19)

savaitę tryniau svogūno sultymis, MB sakė iš namų išvarys ax.gif Kvapelis tai ojojoj..

QUOTE(aistuliaa @ 2009 07 13, 11:23)
na va, visos gyre zibala, nusipirkau ir dabar blogi atsiliepimai  lotuliukas.gif  doh.gif

hihihi.gif doh.gif aš irgi tiek gerų atsiliepimų apie jį prisiskaičiau, o čia še tau doh.gif
Atsakyti
Vakar droge mačiau Babushka Agafija purskiamą skystį plaukų augimo skatinimui. Sudėtyje 7 žolelių koncentratas. Gal kurį bandėt? Rašo naudoti 2-3 mėn. po 3 kartus į savaitę  g.gif

As sita irgi esu uzmacius, apziurejau, bet dar nepirkau. Bet, manau, ranka kils ir si dalyka nusipirkt ir isbandyt doh.gif tik butu idomus kokie nors atsiliepimai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Amie @ 2009 07 13, 12:15)

Turejau...nei plaukai augo greiciau nei ka,dar tas purkstukas suluzo tuoj pat tai teko tiesiai is buteliuko ant galvos pilt biggrin.gif
Taip pat turejau kosmetini zibala,irgi nieko nepastebejau. Bet man lengvai labai issiplaudavo is plauku,o daug kur skaiciau kad sunkiai turetu but blush2.gif
Turejau ir grozvita,bet pirkau del odos, o nei odai nei plaukam nieko nuo ju geriau nebuvo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(diamondness @ 2009 07 13, 11:43)
Turejau...nei plaukai augo greiciau nei ka,dar tas purkstukas suluzo tuoj pat tai teko tiesiai is buteliuko ant galvos pilt biggrin.gif
Taip pat turejau kosmetini zibala,irgi nieko nepastebejau. Bet man lengvai labai issiplaudavo is plauku,o daug kur skaiciau kad sunkiai turetu but blush2.gif
Turejau ir grozvita,bet pirkau del odos, o nei odai nei plaukam nieko nuo ju geriau nebuvo doh.gif

Man irgi lengvai issiplauna, einu masazuot galvos su zibalu biggrin.gif
-----------------
Sugalvojau, kad reikia pasidaryti skalavimui dilgeliu ar ciobreliu, tik nelabai suprantu, reikia darytis kaip arbata tiesiog, ar stipria? blush2.gif ir kaip suprantu perskalauti po plovimo ir nebenuolauti? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(ernesin @ 2009 07 13, 12:19)

iš kur sužinojai? kaip supratau ant žibalo lotyniškos sudėties nerašo g.gif
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2009 07 13, 12:46)
Man irgi lengvai issiplauna, einu masazuot galvos su zibalu  biggrin.gif
-----------------
Sugalvojau, kad reikia pasidaryti skalavimui dilgeliu ar ciobreliu, tik nelabai suprantu, reikia darytis kaip arbata tiesiog, ar stipria?  blush2.gif  ir kaip suprantu perskalauti po plovimo ir nebenuolauti?  blush2.gif

Reikai stipriai uzplikyti,kiek zinau pusvalandi maziausiai leikyti,o tada perskalauti ir nenuplauti smile.gif Jau kazkur skaiciau cia biggrin.gif
Atsakyti
Vakar droge mačiau Babushka Agafija purskiamą skystį plaukų augimo skatinimui. Sudėtyje 7 žolelių koncentratas. Gal kurį bandėt?

Aš turėjau, padaro plauką šiurkštų, lyg laku apipurkštą ir apsunkina, o kažkokios naudos plaukui nepastebėjau schmoll.gif
Atsakyti