Įkraunama...
Įkraunama...

priemonės skatinančios plaukų augimą

Vaje kokie plaukai.... Neisivaizduoju, kaip tom panelem kaklai nepaskausta... biggrin.gif
Papildyta:
Nepacitavau, tai kalbejau apie nuotrauka ideta pirmame sio forumo biggrin.gif puslapyje
Atsakyti
QUOTE(princesee @ 2009 05 06, 12:28)
puikiausioji, begalo grazus plaukai!

aciu 4u.gif dar noriu ciut ciut ilgio, ir noriu tamsinti, bet irnesakyk.gif ne apie tai tema.

QUOTE(charisma212 @ 2009 05 06, 13:33)
kokia grazi moteris esi swoon.gif 2foto kaip is next internetines parduotuves fotke biggrin.gif
aj, tema gi apie plaukus biggrin.gif plaukai irgi labai grazus mirksiukas.gif

aciu uz komplimenta blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
Tęsiant apie kaukes, tai esu skaičius, kad plaukus labai gerai įtrinti linų sėmenų aliejum. Be to, juo rekomenduojama "gražintis" ir iš vidaus - stiprina plaukus ir sveika odai mirksiukas.gif
O apie kabojimą žemyn galva irgi esu girdėjus. Čia neva rytiečių receptas. Aišku, jų plaukai gal šiaip stiprūs ir gražūs rolleyes.gif
Atsakyti
sveikos - as naudoju Cutrin energen serum - turiu taaanku ezi ant galvos - iki tiek, kad nebesusitvarkau, kaip ji priguldyt doh.gif laukiu nesulaukiu, kada ilgesnis uzaugs cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Aletheia @ 2009 05 06, 15:12)
O apie kabojimą žemyn galva irgi esu girdėjus. Čia neva rytiečių receptas. Aišku, jų plaukai gal šiaip stiprūs ir gražūs  rolleyes.gif

nuspresta, nuo siandien pradedu "kabojima" biggrin.gif ir tegul man tik pabando neaugti plaukai bash.gif biggrin.gif
p.s. o rytieciu, kiek esu macius, oda ir plaukai isties wub.gif
Atsakyti
Man plauku augima labai labai paspartino toks vaistas Pantogar thumbup.gif Reikia kantrybes, bet verta buvo. Dabar vel nusipirkau pagert - noriu uzkirst kelia pavasariniam slinkimui ir dar "pasiilgint" plaukeliu. Jau liemeni siekia thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Nidi @ 2009 05 06, 21:16)
Man plauku augima labai labai paspartino toks vaistas Pantogar  thumbup.gif  Reikia kantrybes, bet verta  buvo. Dabar vel nusipirkau pagert - noriu uzkirst kelia pavasariniam slinkimui ir dar "pasiilgint" plaukeliu. Jau liemeni siekia thumbup.gif

rimtai?? bigsmile.gif o kiek laiko gerei? ax.gif butu idomu ir tavaja plaukuosena pamatyt blush2.gif
Atsakyti
Gydytoja liepe gerti puse metu, bet man pakako treju menesiu.
Visada turejau ilgus plaukus, bet kai taip tragiskai isslinko teko vis trumpint, tai like buvo iki menciu. Dabar jau vel iki liemens thumbup.gif Eisiu pas kirpeja truputi sukuosenos paformuot ir dar pagersiu Pantogaro bigsmile.gif Ir esu labai daug geru atsiliepimu is kolegu (gydytoju) girdejusi apie sita vaista - labai efektyvus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nidi: 06 gegužės 2009 - 19:55
QUOTE(Nidi @ 2009 05 06, 21:25)
Gydytoja liepe gerti puse metu, bet man pakako treju menesiu.
Visada turejau ilgus plaukus, bet kai taip tragiskai isslinko teko vis trumpint, tai like buvo iki menciu. Dabar jau vel iki liemens  thumbup.gif  Eisiu pas kirpeja trupruti sukuosenos paformuot ir dar pagersiu Pantogaro  bigsmile.gif Ir esu labai daug geru atsiliepimu is kolegu (gydytoju) girdejusi apie sita vaista - labai efektyvus.

bet kiek skaiciau ne visiems tinka, pradeda berti, ko as labiausiai bijau, nes kakta mano ir taip ne "dovanele" doh.gif ir bijau pradeti gerti, kad nebutu poto pinigai i bala
Atsakyti
Paziurejau informacini lapeli - nera tokio nepageidaujamo poveikio nurodyta (berimo)... O jei tokiu atveju klinikiniu tyrimu metu pasitaiko, tai vaisto lapelyje privalo gamintojas nurodyti.
Va matau, kad sudetyje yra vitamino B1. Yra alergisku B grupei, bet kad sitas alergizuotu - reta... Paklausiu rytoj pas dermatologe.
Papildyta:
ziurekit ka radau skaitydama thumbup.gif Galima nusistatyti plauku slinkimo priezasti. Ir klausimai visi tokie patys, kuriuos uzdave dermatologe, kai plaukai saujom slinko drinks_cheers.gif Paziurekit http://www.aiticon.d...t/index_lt.html
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nidi: 06 gegužės 2009 - 19:54
girdejau ir as ne karta, kad prasideda nuo pantogar berimai, arba isvis jis nedaro jokio poveikio ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Puikiausioji @ 2009 05 06, 11:50)
Na dedu. Cia pries 3 metus  doh.gif foto1, o cia jau nesenai foto2, cia sugarbanoti tai to ilggio nesimato, kazkada rodziau temoje apie bigudukus g.gif garbanota

Jezau, kokie gražūs plaukai, taip gražiai ataugo bigsmile.gif wub.gif Ir aš apie tokius kaskart pasvajoju blush2.gif

p.s. pasikartosiu irgi, labai graži esate mirksiukas.gif
Atsakyti