Įkraunama...
Įkraunama...

priemonės skatinančios plaukų augimą

QUOTE(iewa. @ 2009 05 06, 21:36)
Jezau, kokie gražūs plaukai, taip gražiai ataugo  bigsmile.gif  wub.gif Ir aš apie tokius kaskart pasvajoju  blush2.gif

p.s. pasikartosiu irgi, labai graži esate  mirksiukas.gif

Labai malonu, aciu. Is merginu 10 kart maloniau girdet komplimenta nei is vyriskosios puses blush2.gif tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Aletheia @ 2009 05 06, 13:12)
Tęsiant apie kaukes, tai esu skaičius, kad plaukus labai gerai įtrinti linų sėmenų aliejum. Be to, juo rekomenduojama "gražintis" ir iš vidaus - stiprina plaukus ir sveika odai 
ar i plaukus tiesiog trinti paprasta semenu alieju ar kaip kitaip reikia paruosti?
Atsakyti
QUOTE(funnygirl @ 2009 05 07, 12:36)
ar i plaukus tiesiog trinti paprasta semenu alieju ar kaip kitaip reikia paruosti?

Aš tiesiog įtryniau juo plaukų šaknis, dar galiukus šiek tiek palepinau, palaikiau valandą kitą apsukus rankšluosčiu ir išploviau. Bet gal galima šiek tiek pašildyti, kaip ir alyvuogių aliejų, apie kurį jau rašė viena forumietė.
Papildyta:
QUOTE(charisma212 @ 2009 05 06, 20:03)
nuspresta, nuo siandien pradedu "kabojima" biggrin.gif ir tegul man tik pabando neaugti plaukai bash.gif biggrin.gif
p.s. o rytieciu, kiek esu macius, oda ir plaukai isties wub.gif

drinks_cheers.gif
O dėl rytiečių grožio tikriausiai kalti genai ar rasinės savybės (nežinau, kaip tiksliau pavadinti). Aš irgi buvau sužavėta - stori, tankūs plaukai, oda lygutėlė, kai kurios atrodo keliolika metų jaunesnės wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Aletheia @ 2009 05 07, 14:41)
O dėl rytiečių grožio tikriausiai kalti genai ar rasinės savybės (nežinau, kaip tiksliau pavadinti). Aš irgi buvau sužavėta - stori, tankūs plaukai, oda lygutėlė, kai kurios atrodo keliolika metų jaunesnės wub.gif

nu va, vakar pamirsau, kad turiu pakaboti vakare biggrin.gif doh.gif
rytieciu plaukai super: stori, zvilga, glotnus, auga kosminiu greiciu - ko daugiau noret rolleyes.gif
o odyte kaip persikas, daznai net su tokiu pukeliu kaip persikas turi wub.gif ir rauksliu beveik neturi rolleyes.gif
Atsakyti
merginos, negalima sildyti linu semenu aliejaus! nes pasildzius dingsta visos gerosios savybes. tai vienintelis aliejus, kurio NEGALIMA sildyti. 4u.gif
Atsakyti
As jau antra vakara uzvertus galva masazuoju,tikuosi kad pades plaukuciams greiciau augti wub.gif
Man labai gerai augo plaukai Anglijoj ir net dazydama sviesiai, jie man visai nenutriuso,per du metus kirpau gal tik karta.Girdejau,kad ten geriau auga,tai gal tai ir tiesa. g.gif Va isivaizduoju ta kybojima zemyn galva,tai man asocijuojasi su stovejimu ant galvos,o kai pasiziuri visi jogai pliki lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Manija69 @ 2009 05 07, 17:24)
As jau antra vakara uzvertus galva masazuoju,tikuosi kad pades plaukuciams greiciau augti wub.gif
Man labai gerai augo plaukai Anglijoj ir net dazydama sviesiai, jie man visai nenutriuso,per du metus kirpau gal tik karta.Girdejau,kad ten geriau auga,tai gal tai ir tiesa. g.gif Va isivaizduoju ta kybojima zemyn galva,tai man asocijuojasi su stovejimu ant galvos,o kai pasiziuri visi jogai pliki lotuliukas.gif

mano drauge is airijos grizo ohohoho kokias kasas uzhsiauginus! bet jai matyt taip pradejo plaukai augt, nes prie juros gyveno ax.gif
Atsakyti
QUOTE(princesee @ 2009 05 07, 15:41)
merginos, negalima sildyti linu semenu aliejaus! nes pasildzius dingsta visos gerosios savybes. tai vienintelis aliejus, kurio NEGALIMA sildyti.  4u.gif

Ačiū 4u.gif O jau buvo tokia mintis sukirbėjus blush2.gif

Papildyta:
QUOTE(princesee @ 2009 05 07, 16:28)
mano drauge is airijos grizo ohohoho kokias kasas uzhsiauginus! bet jai matyt taip pradejo plaukai augt, nes prie juros gyveno  ax.gif

Aš ir norėjau sakyt, kad gal čia jūrinis klimatas gali turėt įtakos g.gif
Atsakyti
QUOTE(Aletheia @ 2009 05 07, 18:55)
Ačiū 4u.gif O jau buvo tokia mintis sukirbėjus blush2.gif

Papildyta:

Aš ir norėjau sakyt, kad gal čia jūrinis klimatas gali turėt įtakos g.gif

na jeigu jurinis klimatas, tai mums dazniau prie savos juros reik nulekt? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(dezma @ 2009 05 07, 19:14)
na jeigu jurinis klimatas, tai mums dazniau prie savos juros reik nulekt? ax.gif

tai kodel palangiskes neisiskiria plaukuotumu? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dilgelyt @ 2009 05 07, 20:17)
tai kodel palangiskes neisiskiria plaukuotumu?  smile.gif

tai gal musu jura netokia jau ir efektinga, g.gif
Atsakyti
QUOTE(princesee @ 2009 05 07, 16:28)
mano drauge is airijos grizo ohohoho kokias kasas uzhsiauginus! bet jai matyt taip pradejo plaukai augt, nes prie juros gyveno  ax.gif

aha drinks_cheers.gif , maniskem tas pats.
ten dregme kazkodel ore kitokia...o gal tiesiog didesne, jodas ir kitokie (kitokio kazkodel) jurinio klimato geriai......

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Renatina: 07 gegužės 2009 - 19:49