Įkraunama...
Įkraunama...

Koks čia drabužis?

QUOTE(Sally @ 2005 09 29, 21:27)
Man sis dalykas daugiau i iklota panasus  blink.gif
o jei jau toki nesioti ir jis nukristu svarbiasia neissidoti kad cia is po tavo sijono nukrito biggrin.gif perzengti pro ji ir eiti toliau biggrin.gif

na jo ,prisiminiau,kaip man iklotas isplauke ezere,tai vaikai paslapcia maciau pirstais bade blush2.gif
kazkaip sumanem isismaudyt,o mano apatinai visai tiko ir kaip maudomas,tai ir pamirsau,kad su iklotu doh.gif
Atsakyti
na as irgi kaip Neryte,leidausi is juoko biggrin.gif
kazkaip skaiciau nuo galo i prieki
tikrai smagu nuo komentaru biggrin.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
nu ir kur jus coa ta juoka radot g.gif blink.gif
nu rimtai? geras dalykas, visai noreciau isbandyti, ypac prie aptemtu rubeliu bigsmile.gif nemanau,kad jis "depiliuoja" schmoll.gif negaletu taip buti
Atsakyti
QUOTE(laurynaa @ 2006 02 02, 14:23)
nu ir kur jus coa ta juoka radot  g.gif  blink.gif
nu rimtai? geras dalykas, visai noreciau isbandyti, ypac prie aptemtu rubeliu  bigsmile.gif  nemanau,kad jis "depiliuoja"  schmoll.gif  negaletu taip  buti

prie aptemtu rubeliu ir stringai thumbup.gif atrodo
Atsakyti
QUOTE(Nerytė @ 2006 02 02, 16:39)
prie aptemtu rubeliu ir stringai  thumbup.gif  atrodo

o kartais tai ne schmoll.gif matosi sone virveles (ne tai kad i kuna isirezusios) na per audini tiesiog matosi!! mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(laurynaa @ 2006 02 02, 17:45)
o kartais tai ne  schmoll.gif  matosi sone virveles (ne tai kad i kuna isirezusios) na per audini tiesiog matosi!! mirksiukas.gif

Man visada stringai atrodo ok.gif
Atsakyti
QUOTE(Nerytė @ 2006 02 03, 21:01)
Man visada stringai atrodo  ok.gif

O aš mėgstu paprasčiausias normalias medvilnines savo dydžio kelnaites. Turiu jų visokių įvairiausioms progoms ir puikiai išsiverčiu be visokių stringų bei priklijuojamų sintetikų. Man svarbiausia, kad ta mano stebulinga vietikė būtų sveika biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jūra_: 10 vasario 2006 - 14:10
Manau, kad po plona apgludusia suknele tai butu thumbup.gif variantas smile.gif
Idomu kiek kainuoja g.gif ir kur galima isigyti...
Atsakyti
QUOTE(Nerytė @ 2006 02 02, 17:39)
prie aptemtu rubeliu ir stringai  thumbup.gif  atrodo

Tarp kitko dabar buna "lazeriniu" kelnaiciu ax.gif as pati turiu super thumbup.gif dalykelis ir taip pat nesimato....
Atsakyti
QUOTE(Jurgand @ 2006 02 12, 16:12)
Tarp kitko dabar buna "lazeriniu" kelnaiciu ax.gif as pati turiu super  thumbup.gif  dalykelis ir taip pat nesimato....

o kaip atrodo lazerines?
Atsakyti
QUOTE(Jūra_ @ 2006 02 10, 14:10)
O aš mėgstu paprasčiausias normalias medvilnines savo dydžio kelnaites. Turiu jų visokių įvairiausioms progoms ir puikiai išsiverčiu be visokių stringų bei priklijuojamų sintetikų. Man svarbiausia, kad ta mano stebulinga vietikė būtų sveika  biggrin.gif

ir stingu buna medvilniniu tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Nerytė @ 2006 02 03, 21:01)
Man visada stringai atrodo  ok.gif

man ir thumbup.gif
ir prie aptemtu gerai ir siaip lotuliukas.gif
Atsakyti