Įkraunama...
Įkraunama...

"Kalėdinis,velykinis"kaktusas

QUOTE(dlambliukas @ 2009 06 07, 13:04)
Šis kol kas mano vienintelis plokštenis, bet rudeniop turėtų dar pora atsirasti ax.gif

Vieną karta pamačius,negali sustot lotuliukas.gif .Sakau iš savo patirties.Turiu kolekciją kalėdinių,velykinių orchidėjų ir sanpaulių,bei keletą rūšių chlorofitų biggrin.gif
Atsakyti
Tikra tiesa..Kai visos gėlės žiemą miega..tai nuostabus grožis..elegancija..Tokia gausybė žiedų.. wub.gif
Atsakyti
Man manąjį padovanojo draugė kai laukiausi, bet jis beveik metus gyveno dviejų narelių stadijoj. MB jau siūlėsi kelis kartus jį išmesti lauk, bet aš neleidau. Ir laukimas nepavylė bigsmile.gif dabar jau toks nemažas augalas biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dlambliukas: 08 birželio 2009 - 08:49
QUOTE(dlambliukas @ 2009 06 08, 09:48)
Man manąjį padovanojo draugė kai laukiausi, bet jis beveik metus gyveno dviejų narelių stadijoj. MB jau siūlėsi kelis kartus jį išmesti lauk, bet aš neleidau. Ir laukimas nepavylė bigsmile.gif dabar jau toks nemažas augalas biggrin.gif

tikriausia draugė dovanojo splio- guodžio mėn,kai gėlytė intencyviai ruošiasi žydėjimui,o ir tikriausia į netinkimą jai substraktą pasodintą.Todėl ir ilgai neugino prieaugliaus mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(merga @ 2009 06 10, 13:38)
tikriausia draugė dovanojo splio- guodžio mėn,kai gėlytė intencyviai ruošiasi žydėjimui,o ir tikriausia į netinkimą jai substraktą pasodintą.Todėl ir ilgai neugino prieaugliaus mirksiukas.gif

Gavau aš jį gegužės mėnesį, paskui ji toj pačioj žemėj po metį augti pradėjo smile.gif man ir pačiai buvo labai keista, kad stovi, neauga, nevysta biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(dlambliukas @ 2009 06 10, 15:00)
Gavau aš jį gegužės mėnesį, paskui ji toj pačioj žemėj po metį augti pradėjo smile.gif man ir pačiai buvo labai keista, kad stovi, neauga, nevysta biggrin.gif

Įdomiai čia g.gif bigsmile.gif .Gal patręšiai ir augti pradėjo?
Atsakyti
QUOTE(merga @ 2009 06 10, 20:50)
Įdomiai čia g.gif  bigsmile.gif .Gal patręšiai ir augti  pradėjo?

Kad ne schmoll.gif atėjo 2006 metų pavasaris ir pradėjo augti lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(dlambliukas @ 2009 06 10, 21:02)
Kad ne schmoll.gif atėjo 2006 metų pavasaris ir pradėjo augti lotuliukas.gif

Motina gamta ir pokstauja biggrin.gif
Atsakyti
Tikiuosi, kai papildysiu savąją kolekciją naujais plokšteniais, gamta tokių pokštų nebekrės lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(dlambliukas @ 2009 06 11, 14:07)
Tikiuosi, kai papildysiu savąją kolekciją naujais plokšteniais, gamta tokių pokštų nebekrės lotuliukas.gif

Aš tai laukiu liepos,nes pas mane liepą būna 3 negausus žydėjimas mirksiukas.gif .
Atsakyti
Prieš keletą mėnesių įsigijau nežinau ar tai Kalėdinį, ar Velykinį kaktusą. Pagal žydėjimo laikotarpį sprendžiu, kad Velykinis smile.gif Daug žiedų buvo, labai gražiai žydėjo, tik labai greitai nukrito jie. Šiandien išsiskleidė paskutinis smile.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Canaria @ 2009 06 13, 12:38)
Prieš keletą mėnesių įsigijau nežinau ar tai Kalėdinį, ar Velykinį kaktusą. Pagal žydėjimo laikotarpį sprendžiu, kad Velykinis  smile.gif Daug žiedų buvo, labai gražiai žydėjo, tik labai greitai nukrito jie. Šiandien išsiskleidė paskutinis  smile.gif

user posted image

Čia yra velykinis kaktusas.Per gausų žydėjimą reikia gausiau laistyti ir tręšti.Jei domina galiu parašyti pavadinimą mirksiukas.gif
Atsakyti