Įkraunama...
Įkraunama...

"Kalėdinis,velykinis"kaktusas

bet jei yra langas?, o jei lango nera ir sviesa dirbtine kartais uzdegam, kai ieinam i vonia? g.gif
o Jus i menuli ziurite, kada glaima persodinti kaleduka? rosiuosi persodinti i mazesne vazona 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(daniele @ 2009 09 21, 17:22)
bet jei yra langas?, o jei lango nera ir sviesa dirbtine kartais uzdegam, kai ieinam i vonia? g.gif
o Jus i menuli ziurite, kada glaima persodinti kaleduka? rosiuosi persodinti i mazesne vazona 4u.gif

Juk tai ne bėda mirksiukas.gif dirbitinė šviesa ir ne problėma.Taigi galit palikti jį ir ant palangės paprastai.Orai vėsta ir jam tiks.Galit palikti na tarkim prie praviro lango virtuvėje nakčiai smile.gif

Ne į menulį per daug nesižvalgau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lietuva @ 2009 09 17, 18:48)
Tuštinu palanges ieškau šeimininkės baltai žydėsiančiam kalėdukui

gal kas neįsivaizduoja kaip tai atrodo - tai būtų kažkas panašaus  rolleyes.gif

user posted image

tel. 8 657 68134

baltas kalėdukas dar ieško namų
Atsakyti
Pas mus vėsu dabar kiaurą parą doh.gif manau, kad prasidėjus šildymui pradės pumpuriukus krauti wub.gif
Atsakyti
QUOTE(dlambliukas @ 2009 09 22, 21:09)
Pas mus vėsu dabar kiaurą parą doh.gif manau, kad prasidėjus šildymui pradės pumpuriukus krauti wub.gif

Ruduo cool.gif cool.gif
Atsakyti
sveikos!

O cia tas vesus periodas, tai tikrai butinas 8-10 laipsniu? Dar noriu pasitikslinti, kada parsinesti i sviesa ir siluma?

Del laistymo - ar dabar kas 6 savaites lieti? ar palaikyti 6 ir po to normaliai? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(linele** @ 2009 09 22, 22:27)
sveikos!

O cia tas vesus periodas, tai tikrai butinas 8-10 laipsniu? Dar noriu pasitikslinti, kada parsinesti i sviesa ir siluma?

Del laistymo - ar dabar kas 6 savaites lieti? ar palaikyti 6 ir po to normaliai?  ax.gif

Vėsus periodas,kai kalėdukus skatinam žydėti.Tuo laiku jie pratinami prie vėsaus oro,kad galėtų užmegsti pumpurus.
Aš asmeniškai per daug su senais nesicakinu,jie stovi pas mane ant palangės ir psio(na pačios suprantat,kad apie 30 vazonų nelabai kur sukiši).Už mėnesio statom į jų įpratsą vietą.
Laistyti nerekomenduojama 5-6 savaites,vėl gi tai daroma skatinant žydėjimą ir stiprinant augalo imunitetą,tam,kad jis žydėjimo metu būtų atsparesnis ligoms.Tada prdedam įprastai laistyti.Tik jau porą sykių per mėnesį tręšim trąšom turinčiom didesnį kiekį azoto .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo merga: 22 rugsėjo 2009 - 22:05
Mano kalėdukai stovintys įstiklintam balkone jau pumpurėlius krauna,ir visai aš su jais nesicackinau,laisčiau kaip ir visas gėles.
Atsakyti
QUOTE(*Daivulyte* @ 2009 09 23, 10:12)
Mano kalėdukai stovintys įstiklintam balkone jau pumpurėlius krauna,ir visai aš su jais nesicackinau,laisčiau kaip ir visas gėles.

Šiaip dažniausia tai ir būna:kuo mažiau apie jas tupinėji,tuo daugiau jos save rodo mirksiukas.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šiand savąjį kalėduką patyrinėjau biggrin.gif taip ir nesupratau ar jis jau pumpuriukus krauna, ar ten nauji nariukai auga doh.gif po kelių dienų vėl reiks patyrinėti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(dlambliukas @ 2009 09 23, 14:48)
Šiand savąjį kalėduką patyrinėjau biggrin.gif taip ir nesupratau ar jis jau pumpuriukus krauna, ar ten nauji nariukai auga doh.gif po kelių dienų vėl reiks patyrinėti ax.gif

Ir aš tyrinėjau, tik velykiuką, ant narelių mažų raudonų taškelių radau, tikiuosi, kad žiedukai bus, bet kas ten žino smile.gif vienus flensiukus kažkaip neprisiruošiu iš balkono išnešti, tikiuosi nieko nenutiks jiems unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Canaria @ 2009 09 23, 14:54)
Ir aš tyrinėjau, tik velykiuką, ant narelių mažų raudonų taškelių radau, tikiuosi, kad žiedukai bus, bet kas ten žino  smile.gif  vienus flensiukus kažkaip neprisiruošiu iš balkono išnešti, tikiuosi nieko nenutiks jiems  unsure.gif

kol temperatūra nenukrito žemiau +11 gali būti smile.gif
Atsakyti