Įkraunama...
Įkraunama...

"Kalėdinis,velykinis"kaktusas

QUOTE(egleja @ 2009 10 23, 15:30)
as jos nelieju jau kokios 3sav gal daugiau,tai kiek dar nelieti g.gif

Jus į vazonėlį neliekite,įpylkite vandenuko į dubenėlį,tik vandenukas turėtų būti kambario temperatūros mirksiukas.gif ,Šaltu vandeniu tiesiai iš čiaupo laistyti nereikėtų,nes dabar kai yra vėsoka gali peršalti šaknys.
Atsakyti
aisku,tai kaip ir uztenka jam ramybes periodo
Atsakyti
QUOTE(egleja @ 2009 10 23, 16:18)
aisku,tai kaip ir uztenka jam ramybes periodo

Taip.
Atsakyti
dekui merga 4u.gif
Atsakyti
Kažkuris t.y raudonasx arba geltonas krauna pumpurus... labai tikiuos , kad geltonas yu.gif yu.gif
Atsakyti
Atėjau pasigirti žiedeliais blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(dlambliukas @ 2009 10 26, 15:12)

Reikia sakyt, ne pasigirt, o panervint biggrin.gif
Išties yra kuo pasidžiaugt wub.gif
Atsakyti
Ar per žydėjimą reikia tręšti kalėdukus?Gal kokias geras trąšas galite rekomenduoti,iki šiol tręšdavau rusiškomis kaktusinėms gėlėms trąšomis ,deja gero rezultato nesulaukiau- per mažai pumpurų sukrovė blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Lewisia @ 2009 10 26, 14:59)
Ar per žydėjimą reikia tręšti kalėdukus?Gal kokias geras trąšas galite rekomenduoti,iki šiol tręšdavau rusiškomis kaktusinėms gėlėms trąšomis ,deja gero rezultato nesulaukiau- per mažai pumpurų sukrovė blush2.gif

Taip.Tręšimui naudojamos žydinčiom gėlėms skirtos trąšos 4u.gif
Esu savo palangių pumpuryną prifotkinus,bet del laiko stokos vis neturiu kada.O be to ir mano "senolis" hihihi.gif jau ir pradėjo pumpuruotis doh.gif ,na tirkai visi kažkaip paankstino kalėdų sutikimą biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(dlambliukas @ 2009 10 26, 14:12)

Labai gražūs 4u.gif

QUOTE(Lewisia @ 2009 10 26, 14:59)

Taip.Tręšimui naudojamos žydinčiom gėlėms skirtos trąšos 4u.gif
Esu savo palangių pumpuryną prifotkinus,bet del laiko stokos vis neturiu kada.O be to ir mano "senolis" hihihi.gif jau ir pradėjo pumpuruotis doh.gif ,na tirkai visi kažkaip paankstino kalėdų sutikimą biggrin.gif
Atsakyti
Ačiū.Tręšiu toliau. smile.gif
Atsakyti
O mano kaktusiukai tai jau nuzydejo, laukti reikes kito zydejimo sezono, nors dar ne visi perzydejo, yra tokiu kurie dar net nesukrove pumpuru....
Atsakyti
Maniškiai visi mažuose vazonėliuose sudėti į didelį apvalų vazoną, užmaskuoti vazonėliai kiminais..Žiedai jau ima skleistis kai kurie.. wub.gif Išsiskleidė baltas, raudonas ir rožinis po vieną pumpurą..Beach dancer tik vos užuomazgėlės..Galvoju - liuks, ilgai žydes tas mano puodas, nes daug dar mažų ir jau besiskleidžiančių pumpurų...

O vargšas geltoniukas, kurio "koja" nupuvo, stebina stiprybe...Ant kiekvieno nariuko po tris pumpurus, ir jie nebyra, nors ir be šaknų..jei tik išgyvens, pažadu geriausią vazoną..
Atsakyti