Įkraunama...
Įkraunama...

"Kalėdinis,velykinis"kaktusas

Gražu bigsmile.gif ..spėju, dar įspūdingiau atrodytų ne prie raudonos sienos - spalvos susilieja..
Nu, bet neverta judint dėl nuotraukų..
Atsakyti
nespejau sendien i geles visiems geltonu kaleduku ,atvaziavau 16 val o ten dyrba iki 13,o rytpirma darbo diena po atostogu verysad.gif ,gal sestadieni iseis nulekt,bet darbp grafikas neaiskus parasyta 6-1,tai taip ir neaisku iki kiek dyrba g.gif
Atsakyti
QUOTE(Livai @ 2009 10 28, 18:15)
thumbup.gif kaip jums smagu, o mano jau 3 savaitės nelaistomas ir tamsoj pasatytas, bet jokio žiedo užuomazgos dar nėra schmoll.gif

Žiedų formavimui esmė ne tamsa,o vėsa mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(merga @ 2009 10 30, 15:27)
Žiedų formavimui esmė ne tamsa,o vėsa mirksiukas.gif

nu tai va...negerai laikiau, schmoll.gif tai gal man dabar dar ir vėsiai nunešt po tų 3-jų sav. tamsoj laikymo?
Atsakyti
QUOTE(mikuotuke @ 2009 10 28, 19:56)
Kaunietės, norinčios geltonų kalėdukų - aleksote už mokesčių inspekcijos yra 2 gėlių bazės. Viena yra Karmelita "Tik gėlės", tai ne šita, o dar gatve tolyn už 100 m yra GĖLĖS VISIEMS, maža bazytė. Gražių raudonų ir geltonų kalėdukų nusičiupau  4u.gif  po 4 lt  bigsmile.gif

Šį savaitgalį Maximose 25 proc. nuolaida visoms gyvoms gėlėms.Tai Liepkalnio Maximoj (Vln) šiandien didelis pasirinkimas plokštenių buvo, aš nusičiupau baltažiedį ir raudonžiedį thumbup.gif .Šiaip tokie sveiki atrodo, o ir kaina po 5,25lt gaunas (6,99 minus 25 proc)
Atsakyti
QUOTE(ingarasi @ 2009 10 30, 21:23)
Šį savaitgalį Maximose 25 proc. nuolaida visoms gyvoms gėlėms.Tai Liepkalnio Maximoj (Vln) šiandien didelis pasirinkimas plokštenių buvo, aš nusičiupau baltažiedį ir raudonžiedį    thumbup.gif  .Šiaip tokie sveiki atrodo, o ir kaina po 5,25lt gaunas (6,99 minus 25 proc)

Ech...Pigiau grybo..Blyn, išvažiuoju iš Vilniaus, išpirks visus verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Violeta* @ 2009 10 30, 23:16)
Ech...Pigiau grybo..Blyn, išvažiuoju iš Vilniaus, išpirks visus  verysad.gif

lotuliukas.gif
NU liks gal koks vienas.

O aš kantriai laukiu žiedelių ...
Nu bišk nusikalbėjau nivelnia nekantriai ..bet jau kaip girsiuos jums ... gausit nualpt pamačiusios biggrin.gif
Atsakyti
Va maniškis gal dar daugiau pražydo

user posted image
Atsakyti
Sveikos, savo kaledini -v 4u.gif elykini visa vasara laikiau lauke ant terasos.Inesiau,kada pirmos salnos zadejo buti.Dabar ant palanges pilnas ziedu,kai prazys butinai idesiu nuotraukyte.
Atsakyti
Išnešiau savo gėliuką vėsiai , ant lapų galiukų atsirado šeriukai , gal čia pirmosios žiedų užuomazgos , neesu mačiusi kaip pradedakrauti pumpurus g.gif
Atsakyti
QUOTE(satanele @ 2009 10 31, 18:47)
Išnešiau savo gėliuką vėsiai  , ant lapų galiukų atsirado šeriukai , gal čia pirmosios žiedų užuomazgos , neesu mačiusi kaip pradedakrauti pumpurus g.gif

Na nezinau,kai gavau mazulyti dovanu,tai laikiau virtuvej ant palanges,po to vasara i kiema ir po to namie ir spec.jokiu temperaturu netaikiau.
Atsakyti
QUOTE(ingarasi @ 2009 10 30, 23:23)
Šį savaitgalį Maximose 25 proc. nuolaida visoms gyvoms gėlėms.Tai Liepkalnio Maximoj (Vln) šiandien didelis pasirinkimas plokštenių buvo, aš nusičiupau baltažiedį ir raudonžiedį    thumbup.gif  .Šiaip tokie sveiki atrodo, o ir kaina po 5,25lt gaunas (6,99 minus 25 proc)

Va rodausi
http://public.fotki....nio-ziedai.html
http://public.fotki....tenis-raud.html
http://public.fotki....edas-11-01.html
Susodinau abu vieną po ranką pakliuvusį vazoną , blogai, kad žydinčius persodinau, bet neiškenčiau, tikiuosi, prigis ir dovanos daug gražių wub.gif žiedų wub.gif
Papildyta:
QUOTE(Lietuva @ 2009 10 31, 15:55)
Va maniškis gal dar daugiau pražydo

user posted image

gražuolis wub.gif wub.gif
Atsakyti