Įkraunama...
Įkraunama...

"Kalėdinis,velykinis"kaktusas

QUOTE(egleja @ 2009 11 13, 18:30)
SAKYCIAU VA TOKS

Fantastika thumbup.gif koks grožis wub.gif wub.gif
Atsakyti
***** ir vel pasijauciau,kaip kliviju temoj,ten ir buvoprasideje tokios nesamones,net nesinori eit po to i tokia tema,taip liudna verysad.gif ,ytariu po tokiu dalyku niekas nenores nuotraukeliu ideti unsure.gif o as i palanges net neziurejau ,i augaliukus ziuriu,ilgai studijavau ta palange nu niekuo ji man neuzkliuvo schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(egleja @ 2009 11 14, 19:46)
***** ir vel pasijauciau,kaip kliviju temoj,ten ir buvoprasideje tokios nesamones,net nesinori eit po to i tokia tema,taip liudna verysad.gif ,ytariu po tokiu dalyku niekas nenores nuotraukeliu ideti unsure.gif o as i palanges net neziurejau ,i augaliukus ziuriu,ilgai studijavau ta palange nu niekuo ji man neuzkliuvo  schmoll.gif

žinok visokiu žmoniu yra visokiu reikia mirksiukas.gif tik .... na čia nuo žmogaus priklauso suprasčiau jeigu tema būtu apie pedntiškuma o čia rodom savo grožius bet ateina pedantas ir sugadina visiems nuotaika verysad.gif
Atsakyti
Sakykit mergaitės ,mano kalėduko pats žydėjimas ir pastebėjau kad minkštesni nareliai pasidarė ir vos pasiraukšlėję.Perlaistyti tikrai negalėjau apatiniai nareliai standūs,o gal skersvėjo pagavo g.gif o gal taip turi būti, gal po žydėjimo atsigaus g.gif
Ir dar norėjau paklausti ar visų veislių žiedų didumas vienodas?Baltutis pražydo, bet žiedelis nėra didelis.Ružavą turiu ,žiedai tikrai nemaži,geltono taip pat.
Atsakyti
QUOTE(vilite @ 2009 11 14, 21:38)
žinok visokiu žmoniu yra visokiu reikia  mirksiukas.gif  tik ....  na čia nuo žmogaus priklauso suprasčiau jeigu tema būtu apie pedntiškuma o čia rodom savo grožius bet ateina pedantas ir sugadina visiems nuotaika  verysad.gif

Aš manau kad pas tokias pedantes, velnias sprandą nusisuktų bash.gif
Atsakyti
QUOTE(Lewisia @ 2009 11 14, 20:40)
Sakykit mergaitės ,mano kalėduko pats žydėjimas ir pastebėjau kad minkštesni nareliai pasidarė ir vos pasiraukšlėję.Perlaistyti tikrai negalėjau apatiniai nareliai standūs,o gal skersvėjo pagavo g.gif o gal taip turi būti, gal po žydėjimo atsigaus g.gif
Ir dar norėjau paklausti ar visų veislių žiedų didumas vienodas?Baltutis pražydo, bet žiedelis nėra didelis.Ružavą turiu ,žiedai tikrai nemaži,geltono taip pat.

dėl žiedu pas mane nevienodi žiedai schmoll.gif beje gal pas atve velikiukas o ne kalėdukas pražydo ax.gif

dėl raukšlėjimosi nežinau reikia mums merga kviestis biggrin.gif

QUOTE(satanele @ 2009 11 14, 20:41)
Aš manau kad pas tokias pedantes, velnias sprandą nusisuktų bash.gif

taip dažniausiai ir būna biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Lewisia @ 2009 11 14, 20:40)

Nareliai suminksteja del to,kad visas medziagas atiduoda ziedams.Po zydejimo per ramybes perioda atsigaus smile.gif
Kiekviena rusis turi savo formos ziedu dydi,dauguma tik vizualiai buna panasus smile.gif
Atsakyti
Oi ačiū merga, tikrai nuraminot o aš jau galvojau kad kažką ne taip esu padariusi doh.gif smile.gif
Atsakyti
PASIRODAU IR AS SAVO PRAZYDUSI KALEDUKA
BBCODE photo for forums:
user posted image
BBCODE photo for forums:
user posted image
man idomu kodel tie ziedlapiai atsiraite i kita puse g.gif
Atsakyti
QUOTE(ADDULE @ 2009 11 16, 11:49)
PASIRODAU IR AS SAVO PRAZYDUSI KALEDUKA
BBCODE photo for forums:
user posted image
BBCODE photo for forums:
user posted image
man idomu kodel tie ziedlapiai atsiraite i kita puse g.gif

Tokia žiedo forma. mirksiukas.gif
Atsakyti
Addule , labai gražu - iš foto kaip aksominiai tie žiedukai .

Mano jaučiu tokio dydžio niekad neužaugs biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Žoržett @ 2009 11 16, 14:51)
Addule , labai gražu - iš foto kaip aksominiai tie žiedukai .

Mano jaučiu tokio dydžio niekad neužaugs  biggrin.gif

naturoje jie taip pat atrodo lyg aksominiai , as ji metu pradzioje maziuka pirkau su ziedais , bet labai greit juos nubarste , po to gal vasaros pradzioje vel krove pumpurus bet vaikas nuskabe , smile.gif dabar pavyko juos visus issaugoti
Atsakyti