O mano kaledukas dar net pumpureliu nekrauna
QUOTE(lasvegiete @ 2009 11 17, 23:24)
Neprgyvenkit,maniškiai ir 2 stovi mąstydami ar krauti pumpurus ar ne
krona, labai grazus
, maniskis taip pat zydi-balti ziedai, viduje su tokiom ale avietinem juostelem..
O as dabar pagalvojau- jei jis jau perzydejo, tai psio , per Kaledas jau ziedu nelaukt
?
O as dabar pagalvojau- jei jis jau perzydejo, tai psio , per Kaledas jau ziedu nelaukt
QUOTE(ingapoc @ 2009 11 18, 07:21)
krona, labai grazus
, maniskis taip pat zydi-balti ziedai, viduje su tokiom ale avietinem juostelem..
?
Juk sakoma,kad Kalėdos stebuklų metas,tai manau ir Jūsiškis vienu kitu žiedelių gali nustebinti
QUOTE(merga @ 2009 11 18, 09:24)
Juk sakoma,kad Kalėdos stebuklų metas,tai manau ir Jūsiškis vienu kitu žiedelių gali nustebinti 
Ane
Na jei apturesiu toki dziaugsma, butinai pasirodysiu..
Tik man kaledukas kazkoks nelabai isvaizdus -labai isblyskes
QUOTE(lasvegiete @ 2009 11 17, 23:24)
pas mane irgi ne visi krauna laukiu kalėdu
QUOTE(merga @ 2009 11 18, 08:24)
va beliko išsiskleisti

o čia dar tik augina (šis dovanotas SM mamytės

o trys dar laukia kalėdu
QUOTE(Lietuva @ 2009 11 18, 16:58)
Nu va žadėtos foto - žydinti palangė
Fantastika
Spalvu terapija- net ir lietus uz lango nebeliudina
jau grožis, bet kaip gražu kai visi vienu metu žydi
QUOTE(Lietuva @ 2009 11 18, 15:58)
Nu va žadėtos foto - žydinti palangė
As ir tokius turiu visus tik dabar dar iki pilnos laimes balto truksta , visiskai balto. Ir pas mane tai nevisi zydejo, nors tie kurie pries koki menesi zydejo, dar pakrove po keleta pumpuriuku, tai dar padziugins....