Įkraunama...
Įkraunama...

"Kalėdinis,velykinis"kaktusas

QUOTE(Violeta* @ 2009 04 29, 12:13)
Gal kas gali padovanot/parduot balto kalėduko flensiukų?

Ot,buvau pirkus..Krovė žiedus šviesius, bet gavos ne balti, o lašišiniai.. verysad.gif
Dabar turiu, kaip matau, daug spalvų, ale nė vieno savo išsvajoto baltuko..

Parasyk man i AZ savo koordinates mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Violeta* @ 2009 04 29, 13:13)
Gal kas gali padovanot/parduot balto kalėduko flensiukų?

Ot,buvau pirkus..Krovė žiedus šviesius, bet gavos ne balti, o lašišiniai.. verysad.gif
Dabar turiu, kaip matau, daug spalvų, ale nė vieno savo išsvajoto baltuko..

Ar tai čia kartais ne iš manęs įsigijote? Nepamenu Jūsų "niko", tik menu, kad "violeta" buvo.
Jei taip, tai man nesmagu labai: daug jums tada nešiau visų spalvų, nejaugi sumaišiau ką nors. Nesmagu lalbai, jei taip. Atsiprašau blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lietuva: 29 balandžio 2009 - 12:48
QUOTE(Lietuva @ 2009 04 29, 13:48)
Ar tai čia kartais ne iš manęs įsigijote? Nepamenu Jūsų "niko", tik menu, kad "violeta" buvo.
Jei taip, tai man nesmagu labai: daug jums tada nešiau visų spalvų, nejaugi sumaišiau ką nors. Nesmagu lalbai, jei taip. Atsiprašau  blush2.gif

Bus tu kaktusu 4u.gif 4u.gif 4u.gif
parodysiu koki uzsisakiau is prancuzijos,metu gale tureciau gauti blush2.gif ax.gif user posted image
HYBRIDES "QUEEN"
O cia dar seilem pavarvinti mirksiukas.gif
Zygocactus X "Chiba Princess".....
user posted image
ZYGOCACTUS X "LYZA"
user posted image
ZYGOCACTUS X " BRIDGEPORT "
user posted image
ZYGOCACTUS "CAMBRIDGE"
user posted image
ZYGOCACTUS X "BRISTOL PRINCESS"
user posted image
Na,pakas,o tai reiks amonijako kazkam biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(merga @ 2009 04 29, 15:59)
parodysiu koki uzsisakiau is prancuzijos,metu gale tureciau gauti blush2.gif  ax.gif user posted image

erzini ar ne g.gif

per tarpininke užsakinėji? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(vilite @ 2009 04 29, 16:05)
erzini ar ne  g.gif
per tarpininke užsakinėji?  blush2.gif

cool.gif cool.gif cool.gif biggrin.gif
Ne.Susirasineju su selekcininku viename prancuziskame forume blush2.gif .Jei nereiks daug moketi uz karantinpasi tai pasiimsiu,bet jei tektu moketi 45 eurus vien uz popieriu-tai ne verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo merga: 29 balandžio 2009 - 16:23
QUOTE(merga @ 2009 04 29, 17:22)
cool.gif  cool.gif  cool.gif  biggrin.gif
Ne.Susirasineju su selekcininku viename prancuziskame forume blush2.gif .Jei nereiks daug moketi uz karantinpasi tai pasiimsiu,bet jei tektu moketi 45 eurus vien uz popieriu-tai ne verysad.gif

tai reikia tikėtis kad nereikės g.gif
Atsakyti
QUOTE(vilite @ 2009 04 30, 09:54)
tai reikia tikėtis kad nereikės  g.gif

Del gripo epidemijos,gali uzdrausti siuntima verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(merga @ 2009 04 30, 11:56)
Del gripo epidemijos,gali uzdrausti siuntima verysad.gif

a va apie tai nepagalvojau tikrai g.gif na bet kaip sakoma laikom kumščius gal praslis ( o prie flensiuka stoju pirma eilėn tadu biggrin.gif)
Atsakyti
QUOTE(vilite @ 2009 04 30, 12:06)
a va apie tai nepagalvojau tikrai  g.gif  na bet kaip sakoma laikom kumščius gal praslis ( o prie flensiuka stoju pirma eilėn tadu biggrin.gif)

Tegul tik atsiunčia ax.gif
Atsakyti
Pasigirsiu, kuo man atsidėkojo kalėdukas, išgelbėtas iš Norfos sausį

http://public.fotki....i/p1030109.html

Violeta* - jei šiaulietė, kaip ir galėčiau pasidalinti savo gėriu smile.gif Jei dar neturi, aišku wink.gif
Atsakyti
QUOTE(negative @ 2009 05 01, 22:41)
Pasigirsiu, kuo man atsidėkojo kalėdukas, išgelbėtas iš Norfos sausį

http://public.fotki....i/p1030109.html

Violeta* - jei šiaulietė, kaip ir galėčiau pasidalinti savo gėriu smile.gif Jei dar neturi, aišku wink.gif

Labai wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif .
Atsakyti
Nu,zinokit,cudai kazkokie daros bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif .Mano keli velykinukai pumpurus sukrove mega_shok.gif .Per 15 metu kiek su jais draugauju,tokio ciudo dar nebuvau macius blink.gif blink.gif blink.gif .nu skyciau vienas kitas narelis,bet cia tai pilnai doh.gif doh.gif .Kokia diena imesiu foto
Atsakyti