Įkraunama...
Įkraunama...

"Kalėdinis,velykinis"kaktusas

QUOTE(merga @ 2009 05 08, 09:38)
Nu,zinokit,cudai kazkokie daros  bigsmile.gif  bigsmile.gif  bigsmile.gif .Mano keli velykinukai pumpurus sukrove mega_shok.gif .Per 15 metu kiek su jais draugauju,tokio ciudo dar nebuvau macius  blink.gif  blink.gif  blink.gif .nu skyciau vienas kitas narelis,bet cia tai pilnai doh.gif  doh.gif .Kokia diena imesiu foto

thumbup.gif Lauksim nuotrauku.
Atsakyti
QUOTE(merga @ 2009 05 08, 11:38)
Nu,zinokit,cudai kazkokie daros  bigsmile.gif  bigsmile.gif  bigsmile.gif .Mano keli velykinukai pumpurus sukrove mega_shok.gif .Per 15 metu kiek su jais draugauju,tokio ciudo dar nebuvau macius  blink.gif  blink.gif  blink.gif .nu skyciau vienas kitas narelis,bet cia tai pilnai doh.gif  doh.gif .Kokia diena imesiu foto

kaip faina thumbup.gif
Atsakyti
valio mano prasiskleidė baltas velykutis wub.gif

o flensiukai kaip greitai naujus lapukus leidžia wub.gif
Atsakyti
Mano baltukas irgi prasiskleidė
user posted image

aš va dabar su klausimu. jūs puršiat gėles? jei taip, tai ar galima po nužydėjimo? ir ar pas jus ant gėlių lieka kalkių ?
Atsakyti
Oje, kokie gražūs visų kaktusėliai.. wub.gif

Merga, laukiam foto nekantriai bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Makarončikė @ 2009 05 08, 17:45)

aš va dabar su klausimu. jūs puršiat gėles? jei taip, tai ar galima po nužydėjimo? ir ar pas jus ant gėlių lieka kalkių ?

wub.gif

aš purškiu ir per žydėjima g.gif
Atsakyti
QUOTE(Makarončikė @ 2009 05 08, 17:45)
user posted image

wub.gif wub.gif wub.gif
Kadangi mano triobelėje labai sausas oras,aš savo gėlytes praktiškai visas purškiu.O,kad nebūtų kalkinių nuosėdų ant lapų ,narelių,plokštelių,purškite garintu vandeniu(vanduo iš čiaupo,laikomas 1,5-2 paras)arba virintu atvesintu vandeniu mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo merga: 09 gegužės 2009 - 10:09
Sveikutės. 4u.gif
Kaip žaėjau,rodau stebuklus doh.gif doh.gif doh.gif
user posted image
user posted image
"Sirius"
user posted image
Ir keletas kalėdukų:
Žiedais pasipuošęs"BEACH DANCER"
user posted image
Vienas žiedas balto,Tik kuris žydės nežinau (2 veislės vienam vazone sedi hihihi.gif)
user posted image
user posted image
Primenu,kad pas kurias jau peržydėjo ir"išmiegojo" kalėdukai,reikia pradėti reguliarų laistymą,nepamirštant tręšimo bei šiltomis dienomis(norint)purškimo.
Atšilus orams velykinukų augintojai gali nešti savo gražuolius laukan,išsklaidytoje šviesoje,pavėsiuky,nepamairštant laistymo mirksiukas.gif

Atsakyti
QUOTE(merga @ 2009 05 14, 08:56)
Sveikutės. 4u.gif
Kaip žaėjau,rodau stebuklus doh.gif  doh.gif  doh.gif

thumbup.gif kokios spalvos wub.gif marguma, pas mane tai tik baltas velykutis žydi blush2.gif
Atsakyti
Nu va, mano irgi mažas stebuklėlis - velykinuko du plenciukai nedidukai, o abu žydi nesustodami (jau 2-ą kartą).

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Lietuva @ 2009 05 16, 10:04)
Nu va, mano irgi mažas stebuklėlis - velykinuko du plenciukai nedidukai, o abu žydi nesustodami (jau 2-ą kartą).

Eina sau blink.gif nerealu thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Lietuva @ 2009 05 16, 10:04)

user posted image

wub.gif wub.gif wub.gif
Cia yra ripsolidopsis "NEVADA"
Atsakyti