su kiekvienu reikia elgtis kaip su vaiku ir moket dirbti.as ji isbandzius buvau tada, kai dar vienkomponenciu kitokiu nebuvo ir cia nieko neskaiciau.buvo daryta paziurejus siena sadolin parduotuve.viskas su juo normaliai.ir man asmeniskai jis nera aikstingas, ar blogesnis.
nusprendziau:))))kad kuo maziau info galvoj prigrusta ir niekas nemusa is veziu, kad neiseina dirbti, tai viskas puikiai gaunasi.
QUOTE(Gabii__ @ 2009 05 07, 10:22)
nusprendziau:))))kad kuo maziau info galvoj prigrusta ir niekas nemusa is veziu, kad neiseina dirbti, tai viskas puikiai gaunasi.
Nesakau, kad tai ...ismatos

QUOTE(sobieska @ 2009 05 07, 08:40)
Seniuose taip pat yra pirkti vienkomponencio sendintojo"sadolin" , bet jo efektas zymiai prastesnis negu , kad pirkt spec.pardese. Siulau pradzioj pamegint geresni, kad paskui skirtuma galetum pati pajust.
Tikrai pritariu...
Patikėk merginom...
Aš pirmą kartą nuspirkau, kankinau jį ant įvairių paviršių ir ilgai eksperimentavau...
Išmokau, bet efektai, kuriuos suteikia specializuoti lakai - nesulyginami...
Man Sadolin labai jau grubus ir kaimiškas kažkoks....JOkio subtilumo....
Na, tiesiog, tokys ūkiškas....

Jokios info be instrukcijos ant dangtelio man nereikejo ir neieskojau bet skilo jis mano akiai nepatraukliai maziems pavirsiams. Sienoms, durims nesakau jis gal net geresnis nes trukiai matos aiskiau bet ant mazesniu daikteliu gaut subtilius skilimus yar sudetingiau, reik apsokinet ji labai Plius dar tepant skilimas kryptinis, tapsnojant vel nezinai kas gausis rezultate, zodziu dalykas maziau nuspejamas ir neprognozuojamas. Va tame ir blogumas
Papildyta:
Oho kaip tu idurei tiesiai i aki
as vis nerasdavai tinkamo paaiskinimo
Papildyta:
QUOTE(Globusyte @ 2009 05 07, 10:36)
Man Sadolin labai jau grubus ir kaimiškas kažkoks....JOkio subtilumo....

QUOTE(Ingusia31 @ 2009 05 07, 10:39)
Jokios info be instrukcijos ant dangtelio man nereikejo ir neieskojau bet skilo jis mano akiai nepatraukliai maziems pavirsiams. Sienoms, durims nesakau jis gal net geresnis nes trukiai matos aiskiau bet ant mazesniu daikteliu gaut subtilius skilimus yar sudetingiau, reik apsokinet ji labai Plius dar tepant skilimas kryptinis, tapsnojant vel nezinai kas gausis rezultate, zodziu dalykas maziau nuspejamas ir neprognozuojamas. Va tame ir blogumas
Papildyta:
Papildyta:

Geresnio paaiskinimo ir nebebus

Ingusia31 daryk atidaryma, paroda ruosiasi uzdaryt, o tau gerai gaunasi.Beje ar jau gavai sokolada su pipirais

tada aš to sadolino nei nebandysiu, keik man reikia, užteks ir spec. vienkomponenčio 
Papildyta:
Negavo negavo, kaip ir tu bonkos
Dabar pas mane kiti rūpesčiai, bet sekančią savaitę ruoškitės merginos valgyti šokoladus su čili ir tuštinti tarą

Papildyta:
QUOTE(sobieska @ 2009 05 07, 09:49)

Dabar pas mane kiti rūpesčiai, bet sekančią savaitę ruoškitės merginos valgyti šokoladus su čili ir tuštinti tarą

QUOTE(Jennifer @ 2009 05 07, 10:51)

QUOTE(Ingusia31 @ 2009 05 07, 10:39)
Papildyta:
Papildyta:

kurioj vietoj jis skyla grubiai?skilimas priklauso nuo to kaip uzdesi dazus.viskas ten su juo gerai.
kas nori su juo ir nesigauna galiu parodyti ...Jennifer...galim kada greitai paimti ir nutepti...labai grazus skilimas.ir ne joks kaimiskas.turiu keliu rusiu spec ir sadolin..ir su visais beveik ta pati islauzti galima, isvisu galima padaryti graziai ne kaimiskai:)
nu bet cia gincas be pabaigos...tai jus bdarykit su kitais, man jis labai patinka:)))
QUOTE(sobieska @ 2009 05 07, 09:54)

Na jei tiek daug "lepsi" vadinasi dar ne visai išdžiūvo

kad man dabar su tais mokslų baigimo pradėjimais rūpesčių pilna, tai visa kita atidėta į šoną. Na bet dekupažuoti tai nepamirštu vis tiek

Papildyta:
QUOTE(Gabii__ @ 2009 05 07, 09:57)
kas nori su juo ir nesigauna galiu parodyti ...Jennifer...galim kada greitai paimti ir nutepti...labai grazus skilimas.ir ne joks kaimiskas.turiu keliu rusiu spec ir sadolin..ir su visais beveik ta pati islauzti galima, isvisu galima padaryti graziai ne kaimiskai:)

Sveikutės,
Dabar dekoruoju plastmasinį padėklą ir nesuprantu,kodėl klijuojant servetėlę veliasi balti į varškę panašūs trupiniai,šepetėlis veliasi,neimanoma dirbti.Patarkite, ką darau ne taip?
Ačiū
Dabar dekoruoju plastmasinį padėklą ir nesuprantu,kodėl klijuojant servetėlę veliasi balti į varškę panašūs trupiniai,šepetėlis veliasi,neimanoma dirbti.Patarkite, ką darau ne taip?
Ačiū