Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažas 31 tema

Gal neatskiedei klijų ir jie džiūna...
Atsakyti
QUOTE(abc12355 @ 2009 05 07, 19:17)
Sveikutės,

Dabar dekoruoju plastmasinį padėklą ir nesuprantu,kodėl klijuojant servetėlę veliasi balti į varškę panašūs trupiniai,šepetėlis  veliasi,neimanoma dirbti.Patarkite, ką darau ne taip?

Ačiū

O su kokiais klijais klijuoji??.. g.gif
Atsakyti
Na gi ir nusipirkau dekupažo žurnalą rolleyes.gif kažko daugiau tikėjausi, bet yra kaip yra g.gif
Atsakyti
QUOTE(abc12355 @ 2009 05 07, 18:17)
Sveikutės,

Dabar dekoruoju plastmasinį padėklą ir nesuprantu,kodėl klijuojant servetėlę veliasi balti į varškę panašūs trupiniai,šepetėlis  veliasi,neimanoma dirbti.Patarkite, ką darau ne taip?

Ačiū

Pasenę klijai, man buvo tas pats su žvakėms dekoruoti skirtais klijais.
Nueik pasikeisti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Maša @ 2009 05 07, 16:04)
kazka atkasiau italiskai apie ta erdvini buda:

http://www.ideeperde...trasparente.htm

O aš visai netikėtai užklupau ant rusiško forumo..ir užtaikiau ant temos apie tą ERDVINĮ DEKUPAŽĄ 4u.gif
Atsakyti
ziuriu tas erdvinis daugiausiai geles imituoja ir yra specialus toks dvipusus popierius jam daryti. o su servetele man taip keistai atrodo, kaip kapinese tos dirbtines geles pigios, tokios vaskines.

Bje pastebejote artmanija pradejo prekiauti tokiom plevelem su paveiskliukais, tik kliju specialiu neturejo,tai kai priklijavo viskas atsoko, o kokie klijai, Maša? imesk nuoroda klijų. ar jie brangūs ?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lachesė: 08 gegužės 2009 - 00:28
QUOTE(mazikeo @ 2009 05 07, 10:41)
sveikutes, norejau paklausti ar Šiauliuose yra dekupažo parduotuvė kur galėčiau priemonių nusipirkti  blush2.gif

sveika, mazikeo wink.gif kam tau siauliai? g.gif ir telsiuose visko gali nusipirkti bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(efauto @ 2009 05 08, 02:05)
sveika, mazikeo wink.gif kam tau siauliai?  g.gif  ir telsiuose visko gali nusipirkti  bigsmile.gif

niu taip as pirkaus Telsiuose, bet cia brangoka palyginus su kitais miestais, o cia sese uzsimane isbandyt ir net nezinau ar yra Siauliuose tokia parduotuve g.gif
Atsakyti
QUOTE(Jennifer @ 2009 05 07, 10:59)
thumbup.gif  Būtinai tepsime, tik susiderinsime. Jau trečias susitikimas į sąrašiuką, supper  drinks_cheers.gif

jau radau kam pilna banke to s.... sadolino prakisti ax.gif lotuliukas.gif ot gerai nes nenaudojamas jau metus turbut stovi o ismest gaila sakau gal kokias namo sienas kada numozosiu biggrin.gif NES MAN JIS KAIMISKAS tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Lachesė @ 2009 05 08, 00:26)
ziuriu tas erdvinis daugiausiai geles imituoja ir yra specialus toks dvipusus popierius jam daryti. o su servetele man taip keistai atrodo, kaip kapinese tos dirbtines geles pigios, tokios vaskines.

Bje pastebejote artmanija pradejo prekiauti tokiom plevelem su paveiskliukais, tik kliju specialiu neturejo,tai kai priklijavo viskas atsoko, o kokie klijai, Maša? imesk nuoroda klijų. ar jie brangūs ?

user posted image

sitie... 39 lt 118 ml. Labai eikvojasi...
Atsakyti
QUOTE(rrr? @ 2009 05 06, 17:06)
Trumpas klausimelis, kas turit laiko pakonsultuokit. Aisku, kazkur jau buvo apie tai kalbeta, bet kad temu baisiai dauk  blink.gif ilgai uztruksiu ieskant.
Noreciau pasendinti paveiksleli, kad butu tartum smulkus itrukimai. Jokiu dazu nera (juos moku skaldyti), tik paveiksliukas, kuri nulakuosiu. kokios firmos ir koki Krakli patartumet naudoti? Cia dvikomponentis jau turi buti, taip?

Ar niekas negali padeti siuo klausimu? ax.gif
Atsakyti
dvikomponentis tada jei nori paveiksliuka...
Atsakyti